Šta je novo?

Windows (phone) 10

Upravo dobio update 10586.11 za L640 Xl. Skidam upravo...

I ja na 535, samo mi pala baterija ispod 40% I sad cekam da se napuni pa CE instalacija da padne :)

Pročitah upozorenje da ne bi trebalo raditi update ako ste radili hard reset na 10581 jer telefon može da zaglavi pri putovanju. Na moju sreću ja nisam radio hard reset pa je sve prošlo bez problema.

Na Zapadu nista novo... Navbar i dalje ne moze da sakrije u nekim aplikacijama, bag sa pozadinom u All apps i dalje tu, Action Center i dalje laguje kad se povuce posle otkljucavanja... Gle, sredili storage bug.
Edit: Da, ko je odradio hard reset na 10581 i upgradeovao na 10586 morace opet na 8.1...:crash:

Poslednja izmena:
Ja pokušao prvo da vratim na 8.1 (preko WPRT) pa da odatle pokupim 10.586 ali nemere, a čak neće ni reinstalaciju postojećeg s/w da odradi.
Grešim li gde u koracima?
1.png 2.png

Ja sam ovakav loop imao i tamo u proleće. Samo odradiš hard reset kombinacijom tastera.

Ma i ja se zjbh bzvz.
Može ´ladno da se odradi apdejt sa 10.581->10.586 ali odmah nakon toga mora da se odradi Hard Resest i to je to. NE MORA DA SE ROLLBACKuje na 8.1 ama baš uopšte.
Odradio sam apdejt preko WiFi, Hard Reset i Restore Backup i piči ko blesavo.
Prvo, nakon HRa i ulaska u win, me je pitao za mSD da li želim da mi bude difoltna memorija...!
:)

Poslednja izmena:
Ima bag sa restartom ako ides sa 581 na 586 ali samo ako si uradio hard reset na 581 inace ne..U svakom slucaju je dobro odraditi da sve legne na svoje mesto.

Ako se apdejtuje sa 581 naa 586 i restartuje onda zaglavi na plavoj WIN zastavi i to je to.
Nakon HRa ulazi u WIN normalno...

Poslednja izmena:
Ja jos nisam uradio hard reset,fino radi. Mada moraću,izbrisao sam ranije motion data i ne mogu da ga vratim. Onaj extras settings nije sređen,verovatno kada puste za pojedinačne modele.

Ja stavio na 1520, ok radi, nista specijalno, mozda za nijansu losije nego 8.1 ALI :) kamera ne radi. Taman sam se ponadao da je to to, kad mucak. Kad startujem kameru, posle 10ak sekundi se pojavi crn ekran sa komandama. Prednja kamera radi normalno ali glavna nikako. Probano iz vise kamera programa. Predpostavljam da bi trebao HR, ali posle moram sve zivo da cinculiram, instaliram i onda za sledeci build opet na 8.1.
Moram da priznam da su malo zakomplikovali...

Poslednja izmena:
Rekli su da će Loading ... da traje kraće. A ja koliko vidim ne traje kraće nego su napravili foru.
Evo o čemu se radi.

Pre nego što krene WhatsApp odmah se okretao Loading... i odna WhatsApp.
Sada pre WhatsAppa prvo ide crni ekran pa onda Loading... i WhatsApp se startuje, čime se stiče utisak da je Loading... kraće trajao a rekao bih da nije :D

Sve u svemu lepa sminka, ja sam u principu zadovoljan, kamera proradila. Neki put radi, neki put ne. Bem li ga. Vizuelno je stvarno super, samo jos da se utegne.

Svidja mi se sto sad ima da se izabere 16mp bez onih +5mp (koristim 16/9 odnos otud i manja reza :))

Poslednja izmena:
Pa tako je i na 581 umesto resume i loading pojavi se samo crni ekran.

Ma jel baguje vama speed dial? Kad pocnem da kucam broj i dok ga trazi po imeniku mnogo ukoci, nisam radio hard reset posle 581 sad sam na586 i opet je isto, ostalo je ok samo da se sredi na nivou 8.1 sto se tice brzine

На лумиа 535 све савршено ради. Први пут у животу стављам пробну верзију система(укључујући и андроид) да све ради! Пријатно сам изненађен! Трајање батерије ми је, релативно исто као и на осмици.

Ja odradio update sa 581 i posle toga hard reset, sve lepo radi samo par aplikacija nije hteo da pokrene iz prvog puta, reinstall o sada rade. I konacno su sredili proximity senzor za 535 :)

Kako radi ovaj build na l830 u odnosu na 8.1 u pogledu brzine tj fluidnosti?

Poslednja izmena:
Ma radi sve ok u principu, jedino mene kamera razvaljuje pa sve prsti :) Sad opet ne radi, cak mi je prijavio da kamera nije prikacena :d

Koja je kombinacija tastera na telefonima bez dugmeta za kameru?

Step by step please :D

1. Ugasiš telefon
2. Upališ i odmah posle prvog vibriranja držiš VOLUME - dok se ne pojavi uzvičnik na ekranu
3. Kreneš odozgo VOLUME+ , VOLUME -, POWER pa VOLUME - jedan za drugim
4. Telefon se restartuje sam i odradi reset

Ma jel baguje vama speed dial? Kad pocnem da kucam broj i dok ga trazi po imeniku mnogo ukoci, nisam radio hard reset posle 581 sad sam na586 i opet je isto, ostalo je ok samo da se sredi na nivou 8.1 sto se tice brzine

Kod mene isto i na prethodni i na noviji. Kako stisnes prvi broj ide duuuuuuuuzi ton, e tek onda ostali normalno. Treba mu dok uhvati zalet.

Da tako, a ako kucas brzo preskoci neki broj :/ Cudi me da niko nema taj problem...

1. Ugasiš telefon
2. Upališ i odmah posle prvog vibriranja držiš VOLUME - dok se ne pojavi uzvičnik na ekranu
3. Kreneš odozgo VOLUME+ , VOLUME -, POWER pa VOLUME - jedan za drugim
4. Telefon se restartuje sam i odradi reset

Hvala puno.

Vrh Dno