Dosta dobro deluje ovo sada. Nisam imao nijedan problem, sve radi ok. Nove aplikacije se ažuriraju skoro svaki dan i sve su bolje. Messaging se dosta stabilizovao posle zadnjeg ažuriranja , ranije se dešavalo po neko rušenje, izgleda je ispravljeno.
Mislim da posle instalacije i poželjnog hard reseta treba da prođe bar 48 sati da se da neki konačni sud. Prošao je taj period I moram priznati da je super. Ako i postoji neki problem, to je do neke stare 8.1 aplikacije . Nove rade dobro. Posle instalacije i baš dosta ažuriranja aplikacija , normalno je da se telefon malo zagreje , ima baš dosta toga da skine. Ako se uz to doda sinhronizacija za edge, poruke i podešavanja to baš potraje, takođe i backup koji treba da odradi. Kada sve to odradi , uradiš jedan soft reset I to je to.
Popravile su se i one lumia aplikacije koje nisu htele da se ažuriraju, store je bolji sada. Omiljena stvar mi je kada imam propušteni poziv na telefonu koji mi je ostao u drugoj sobi a ja pored pc-a. Lepo vidim ko je zvao i odgovorim na sms
Kako je kod drugih ? Ovo još koristim na lumia 630 . Na 64o ću kada mi stigne verovatno zvanični da instaliram decembra.