Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni ne radi here drive + nece da ga updejtuje a nece ni da idje u aplikaciju

Sad proverih na L435 i radi bez problema. Neverovatno kakav mali telefon sa skromnim specifikacijama a stvarno jako lepo radi na WP10, vidno bolje nego na WP8.1.

@pedja
Ja sam vratio 8.1... Možda je do store-a, dosta koristim navigaciju, pa nisam mogao ostati na w10, a i ne mogu podneti činjenicu da mi nema lumia camera aplikacije... L1020 i obična kamera nije rešenje...

@pedja
Ja sam vratio 8.1... Možda je do store-a, dosta koristim navigaciju, pa nisam mogao ostati na w10, a i ne mogu podneti činjenicu da mi nema lumia camera aplikacije... L1020 i obična kamera nije rešenje...

Imaš Maps već u telefonu , ima čak i više opcija od Here , možeš i birati alternativne rute . Ja Here I ne koristim više .

Meni Here Drive + radi. Koristio sam mape Srbije, Hr, i evo sada Engleske. Radi savrseno. l640xl 10581. Nisam imao skoro nikakvih problema sa drugim aplikacijama niti slabom baterijom. Sistem klizi isto kao i 8.1 sto je radio. Baterija opusteno 2 dana, sto je duze nego na recimo 10549. Slike slikane kamerom su se popravile poprilicno, nisu vise isprane i blede kao pre. Mozda jednom u 2 nedelje mi izbaci iz galerije i to samo ako nisam konektovan na net. To je u principu sve sto mi se lose desilo. Telefon mi je za svakodnevnu upotrebu i nemam apsolutno nikakvih problema. Nisam cak ni radio hard reset posle apdejta na 10581. Poprilicno sam zadovoljan telefonom i sistemom.

Sad proverih na L435 i radi bez problema. Neverovatno kakav mali telefon sa skromnim specifikacijama a stvarno jako lepo radi na WP10, vidno bolje nego na WP8.1.

Normalno jer ima gigabajt RAM memorije. Verujem da na L520 ne radi tako sjajno. Probao sam na L630 koji je malko jaci od L520 i realno primeti se usporenje w10m u odnosu na WP8.1.

Da li je neko apdejtovao sistem sa 10.581->10.586 ?

Sad tek provaljujem da groove pusta samo dve pesme kad je ekran zakljucan i posle stane ,dal ja nesto gresim ili ?

Sad tek provaljujem da groove pusta samo dve pesme kad je ekran zakljucan i posle stane ,dal ja nesto gresim ili ?

Piši im u Windows Feedback, nemam WM10 Insider, tako da ne mogu da proverim, ali sigurno će ti neko to proveriti, da li je do tebe ili je tako svima.

Piši im u Windows Feedback, nemam WM10 Insider, tako da ne mogu da proverim, ali sigurno će ti neko to proveriti, da li je do tebe ili je tako svima.

Evo upravo testiram.

Hm, evo kod mene radi vec par pesama bez problema na zakljucanom ekranu.

Radi vec dosta pesama u pozadini i nastavlja normalno ne prekida.

Poslednja izmena:
Vidim od sutra u prodaji lumia 950 u Usa . Trebalo bi onda build ove nedelje za insidere, ne znam zašto vi vise čekali.

Да јавим да лумиа 535 се одлично понаша на windows 10 phone систему. За ћириличну тастатуру сам морао поново инсталирати windows insider апликацију. После тога без проблема се инсталира српски језик. Може и латиница, али је нисам пробао.

Normalno jer ima gigabajt RAM memorije. Verujem da na L520 ne radi tako sjajno. Probao sam na L630 koji je malko jaci od L520 i realno primeti se usporenje w10m u odnosu na WP8.1.

Imam L520 kao rezervni telefon, koji retko koristim i baš razmišljam ima li uopšte svrhe na njega stavljati wp10?

Hoće li ga više srediti... Za nekih nedelju dana treba da uzmem 640ku, da li korišćen LTE ili nov DS, još ću videti, i sve me više svrbi 10ka... Ali ovakva kakva je sada nekako mi se ne instalira. Dovoljno sam 630ku izmučio. :d

Hoće li ga više srediti... Za nekih nedelju dana treba da uzmem 640ku, da li korišćen LTE ili nov DS, još ću videti, i sve me više svrbi 10ka... Ali ovakva kakva je sada nekako mi se ne instalira. Dovoljno sam 630ku izmučio. :d

Telefoni izlaze ove nedelje, sistem je završen . Verovatno će biti par puta update posle izlaska.Meni super radi na 630 , uzeo sam u međuvremenu i lumia 640 ds. Ne znam kakav problem imaš na 630 ? Ovih par problema sa storage I ostalo je rešeno .

Poslate su verzije na testiranje pa od decembra kreće zvanično.

http://www.windowscentral.com/lumia-950-goes-sale-att-online-nov-17-stores-nov-20

Poslednja izmena:
Radio mi je super par dana i onda je počeo da mi lock screen pokazuje sa većim zakašnjenjem, da se vuče sa učitavanjem app sa sd kartice pa čak i da se ponaša kao da je sd kartica izvučena, malo malo neki resuming ili loading, messaging app mi je pucala svaki put ako otvorim poruku preko notifikacije, u klipbordu mi je pamtio copiran tekst samo unutar aplikacije u kojoj se nalazim i čim pređem u drugu app nemam šta da pejstujem, FB messenger je bio neupotrebljiv jer je pucao apsolutno svaki put... Ima ih još ali sve u svemu ovo su stvari koje su mi najviše smetale za normalan rad. E sad tu može biti da je, kao što sam ranije spomenuo, 512 MB RAM pravilo problem.

Poslednja izmena:
Na 730 za 10tak dana koriscenja, sem jednog restarta telefona u sred razgovora nikakvih bitnijih problema. Naravno posle instalacije, morao je hard reset i par soft reseta jer je pojeo bateriju za dva sata testiranja i podesavanja.

Izgleda da 1GB RAM puno znači. Svaki put kada sam dizao neki build sam odmah radio hard reset. Pokušao sam i kada su mi se počeli pojavljivati problemi i opet posle par dana je krenulo isto da se dešava. Restarti su bili jednom u dva dana, ali to mi nije mnogo smetalo.
Dobro, sad kad uzmem telefon taman će mi nova mašina biti interesantna pa ću skrenuti malo pažnju sa iščekivanja 10ke i strpeću se do zvaničnig builda... nadam se. :d

Ne znam da li stvarno ima veze sa w10m, ali od kada sam prešao na desetku ne stiže mi poruka od MTS-a da sam imao propušteni poziv. Sa druge strane, da li postoji mogućnost da se javim na poziv dok pričam sa nekim drugim?

Radi li vam mts centar aplikacija? Setih se sad da neće da mi stigne sms za logovanje. Inače poruke o propuštenim pozivima stižu normalno.
I neko mi je davno predložio da idem na mute tread da bih mogao da proverim da li je sms isporučen nekome, a da me povratne poruke ne smaraju non stop. Desetka mi to ne dozvoljava. Tj dozvoljava za kontakte sa brojem ali ne i za operatera. Da li to kod nekoga radi?

Не ради МТС апликација. Неће да пошаље код за верификацију.

Takodje.. dok sam bio na wm10, nema sanse da dobijes povratnu poruku..

Koja je najbolja aplikacija tipa file explorera, ali da pristupim scim podatcima ne samo direktorijima za multimediju. pozz

Nazad
Vrh Dno