= IGY =
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.07.2006
- Poena
- 465
Ovaj ota od 2,5 mb je samo onaj redovni security patch jel?
Da li moze da se snimi bez problema ako je tel root-ovan?
Sad mi ponudio update...
Ovaj ota od 2,5 mb je samo onaj redovni security patch jel?
Ja zamenih neksusa za g3...Ovaj koci haos...valjda cu ga doterati nekako...Neksus je oslabio sa baterion i rascvetao se sa strane na 3 mesta...ako neko ima neksus da se menjamo nek se javi![]()
Na z seriji crkavaju ekrani...Jedino sta moze posle Nexusa je M8/Z2/OPO barem tu u nekoj ceni da kažem i da radi najbliže Nexusu.
Каљено стакло (tempered glass) је из искуства најбоља заштита...
При паду апсорбује ударац, пуца оно, али екран остаје читав...
Гизмо је управу за жене.. Не памтим кад сам видео код неке читав телефон.... Моја је разбила већ 2 каљена стакла на мото г... И треће не знам да ли да наручујем... 7-8 евра је комад... Нилкин...
И мени је Н5 падао али још гулим прво стакло са благим оштећењима....
Заиста Нилкин за препоруку.
Ja sam Nilkin stavio istog dana kad sam podigao tel sa servisa sa novim ekranom.
Nevjerovatno kako sad kad sam ga zvuznuo cijenim to staklo preko....
Za M9 sam poručio isto nilkin i ne mogu da docekam da stigne....
S tim što naravno skidaš image za Nexus 5.
Jel imas otvor za proximity senzor ili staklo prelazi preko?Stavio i ja bas taj Nillkin na N6 i imam halo effect, djeluje mnogo traljavo na krajevima. Ne znam je li i kod drugih tako. A da je fin osjecaj i da se vidi bolje nego kroz foliju je tacno.
Ima li da neko pravi staklo bez halo effecta, za blago nakrivljene ekrane.
Šta? Ne nalazim ništa, daj link.Koji je car, kralj, sah..ovaj Atl4ntis. Od veceras savsim drugi mnogo bolji koncept cataclysm-a. Za vise informacija na XDA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari