Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Potrbna pomoć:

- naime, potrebna aplikacija preko koje ću podesiti zvono da se postepeno pojačava kao i aplikacija čiji ću tile staviti na glavni ekran i preko nje, direktnom podešavati jačinu zvuka telefona...
Ako neko može da me uputi na, neku, od ove dve aplikacije bio bih mu zahvalan :)

Našao sam neke ali nijedna ne radi pod w8.1 (valjda su sve za 7cu) :(

i meni je u viber razlicit od broja tel. tacnije, registrovao sam viber sa karticom koju mi svi znaju, tj sa tim brojem, pa izvadio tu karticu i ubacio drugu. sada su mi br tel i viber br razliciti a sljakaju u istom tel.

sto se vibera tice, uhhh ja sam nov sa WP telefonima, nikad ga nisam imao, i meni je od kada imam WP tel (nekih desetak dana) viber zvonio iako nema nove poruke. Bas sam se zabrinuo, mislio sam da mi tel nesto nije u redu, sada vidim da je app losa. iz cista mira mi zazvoni, ja udjem i nema nista. Takodje mi je smor sto nema srpski nego samo hrvatski.

nego pre par dana sam pisao i jurio neku RSS FEED aplikaciju, neko mi je napisao da inst PHONLY, i bila je super, ali sam je nesto gresko deinstalirao. Svidela mi se jer kada vrti plocicu na pocetnom ekranu, vrti i sliku te vesti, ne samo titl. lupam sada, kada su bili protesti u PG bila je i slika tih protesta, pa onda napadi Rusije u Siriji, takodje slika vazdusnih udara...i to mi bas dobra fora. E od kada sam ga deinst, pa opet instalirao, toga vise nema, ne vrti mi cak ni titl, samo stoji (velika) plocica sa logom phonlija i to je to.

ne znam sta u podesavanjima da namestim (vrv sam predhodni put nesto slucajno kliknuo) pa da opet vrti slike uz vesti.

Ili ako znate jos neku tako dobro app, bio bih vam zahvalan

U mom slučaju Phonly tile je oživeo nakon što sam obrisao background photo i ostao samo na temi.

Nije do azuriranih mapa. Nesto drugo je u pitanju.
Evo sad testirao po KGu i opet zabode pred raskrsnicu.
Nisam lično iskusio, ali pominju neki bag oko pozicioniranja pomoću celularnog signala umesto GPS prijemnika. U tom slučaju probati:
1: Uključi airplane mode
2: Proveri lokaciju (mora da koristi GPS)
3: Isključi airplane mode
Ovo kažu pomogne privremeno...

Još 1no trebovanje za aplikacijom:

- Potrebna aplikacija kao što je AirDroid na Androidu, ali njen pandan na WP platformi?!

tnx

Tako mocna, koliko ja znam, nema. Easy transfer zavrsava posao, ali, kod mene sa nekim vecim folderima ima problem (ovaj sa slikama npr.), nikako da ucita, tj. treba mu previse vremena, pa za slike koristim one drive.

Aplikacije koje dodatno instaliram su između ostalih ove :

WhatsApp
Viber
Weather View
client for Soundcloud
Jamendo 7
Neke za wallpapere i tonove (Zedge, Wallpapers HD, Material Wallpapers, Ringtones, PolyScreen)
6tag umesto instagrama
Files
PicsArt
Shazam
TuneIn radio
iHeartRadio

I još po neku eventualno.

Ja sam mislio da će koristiti tapatalk nalog. Isprobao sam ga jutros,interesantno je da mi nađe sve forume sem bencha. Dosta je brz.

Treba se doraditi ui da bude kao u tt prva strana svi forumi,takođe i još neka opcija u settings.

Za prvu verziju deluje dobro.

@Durlancity. Kako si nasao bench?

Poslednja izmena:
Našao sam , mora se tačno napisati forum.benchmark.rs . Ima problem sa nalaženjem ovih gore zakačenih tema .

Može se gasiti pojedinačno po forumima notifikacija . Deluje kao munja u odnosu na tapatalk. Nedostatak opcija je verovatno do toga što ne postoji api za tapatalk koji se mogu koristiti.
Morao sam prvo preko tt da bi mi izbacio temu u recent .

Može se namestiti da se dugim pritiskom ide na zadnji post. Da vidimo sada da li može da kači ss.
XCAbIgA.png

xac1eUX.png

1QKqbFm.png

Radi

Na pc-u desni klik otvara zadnju stranu. Kada se ubaci ova tema u subscriptions onda fino radi.

Treba još doraditi . Treba da postoji opcija da kada se otvori app otvori sve forume kao na tt a ne zadnji koji sam otvarao.

Može neko da citira da vidim da li funkcionišu notifikacije. Developer je nešto pisao da ne može istant ali ne duže od 15 min...

Poslednja izmena:
Našao sam , mora se tačno napisati forum.benchmark.rs
Da, morao sam i ja tako, ovako ga ne nalazi uopste. Sa citiranjem velikih poruka malo zeza scroll nagore da se vidi cela poruka.
A, vidim da i u prevodu propustio par spanskih reci. Za sada mi se svidja, tako da cu pustiti coveku feedback da malo sredi.

Poslednja izmena:
Da, morao sam i ja tako, ovako ga ne nalazi uopste. Sa citiranjem velikih poruka malo zeza scroll nagore da se vidi cela poruka.
A, vidim da i u prevodu propustio par spanskih reci. Za sada mi se svidja, tako da cu pustiti coveku feedback da malo sredi.

Postoji ograničenje za notifikacije , zato ne može instant , ne poseduje odgovarajući api. Videćemo kada mi stigne obaveštenje :) Piši mu slobodno , odgovara odmah. Nije lepo prevedeno , zna i sam srediće kaže . Ako ne nalaziš ove pinovane teme kao što je ova klikni dole na settings pa na show pinned pa onda još jednom na settings- Mostrar chnchetas - (to mu greškom kaže nije prevelo) i pojaviće se .

Ja inače notifikacije i nisam koristio na tt zato što su bile opasno bagovite .

Kada je duži post i pojavi se tastatura samo odeš na strelicu u nazad i ok je

Poslednja izmena:
Postoji ograničenje za notifikacije , zato ne može instant , ne poseduje odgovarajući api. Videćemo kada mi stigne obaveštenje :) Piši mu slobodno , odgovara odmah. Nije lepo prevedeno , zna i sam srediće kaže . Ako ne nalaziš ove pinovane teme kao što je ova klikni dole na settings pa na show pinned pa onda još jednom na settings- Mostrar chnchetas - (to mu greškom kaže nije prevelo) i pojaviće se .

Ja inače notifikacije i nisam koristio na tt zato što su bile opasno bagovite .

Kada je duži post i pojavi se tastatura samo odeš na strelicu u nazad i ok je

Posle 2 minuta mi stigla notifikacija za citiranu poruku. Nije lose. :) Da, on/off pinovane teme da bi ih prikazao. Probaj recimo, ovu pinovanu temu da pronadjes preko pretrage, meni izbacuje da trazena tema ne postoji kad pokusam da je otvorim.

Пре неки дан сам добио обавештење о ажурирању апликације One Shot, на Лумији 535. Приликом инсталације добијам увек поруку да инсталација није успела, тј.

Kod:
There is a problem completing your request. Try again later.
Inquiring minds might find this error code helpful: 81030137
Release Notes

Прегледао сам на интернету како да решим проблем и увек сам долазио до решења да урадим софтверски рестарт. Нисам хтео тако, већ сам ишао у преглед меморије телефона, нашао ту апликацију и деинсталирао је. После тога сам је поново инсталирао и решио проблем. Приликом инсталације, аутоматски су се вратили подаци за ту апликацију.

Надам се да сам неком помогао.

Wi-Fi File Sharer odlično radi svoj posao, jedino mora fal po fajl da se šalje jer traži pretplatu za grupno slanje istih-
Kako god, odlično radi kao pandan Air Droidu.

Jel moze neko da potvrdi da je app LiveLeak+ sa store-a sigurna za koriscenje ? Mislim, da nije neki malware ili sl. ?
I kako da u fabrickoj app Podcasts pustam podkaste sa RT kanala ? Jednostavno nece.

Poslednja izmena:
Izasao update za mTalk, ispravljeni bagovi, radi za 10-ku!
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/mtalk/9nblggh1zvs8?

Brzina je stvarno neuporediva sa tapatalkom. Treba jos šminkanja. Ne sviđa mi se što ulazi u zadnji forum koji sam posetio. Tu treba podešavanje,zabačene su opcije za promenu forumu. Bilo bi dobro da može da se namesti participated kao default opcija.Baterija je bila losa ne znam da li je ispravljeno. Isto i dark tema je losa. Koristim light trenutno. Poslaću developeru zamerke.

Sent from mTalk

Postoji li nacin da se u tapatalku zumiraju slike iz postova i da se pritom nesto na njima vidi? Ja sam do sada uvek morao da kopiram link slike u IE ukoliko ne razaznajem sta se na njoj nalazi.

Postoji li nacin da se u tapatalku zumiraju slike iz postova i da se pritom nesto na njima vidi? Ja sam do sada uvek morao da kopiram link slike u IE ukoliko ne razaznajem sta se na njoj nalazi.

Ista stvar i mene zanima , da li postoji neka alternativa za otvaranje i pregledanje tih slika?

Nazad
Vrh Dno