Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Uzeo jos jednu 520, sinhronizovao preko hotmaila, ali mi na njoj core player, za kog imam licencu, nije u vlasnistvu. Kako je to moguće ?

Meni se to desilo za prognozom ,pa sam kontaktirao vlasnika i on mi dao vaucer .

MTS Centar ladno nece samo kod mene kuci da se konektuje kada koristim wifi preko Huawei HG531 V1!?Sve ostalo radi,signal pun.
Kad sam na poslu radi sve bez problema.

^kod mene ne stize poruka na l925 a kad ubacim karticu u neki levi mob odma stize...

Interesuje me da li još neko ima problama sa kvalitetom razgovora preko Whatsapp-a, odnosno Vajbera, pri čemu su oba telefona Lumije, 3G mreža? Počinje me nervirati, kasni, rekonektuje se, utišava i sl.. Prilično sam siguran da je jačina signala i više nego dovoljna za običan razgovor..

dajte neku aplikaciju dobru i "lepu za oko" iz sfere novine-informacije.
i kako da namestim da mi se one pločice vrte sa informacijama-vestima?

Interesuje me da li još neko ima problama sa kvalitetom razgovora preko Whatsapp-a, odnosno Vajbera, pri čemu su oba telefona Lumije, 3G mreža? Počinje me nervirati, kasni, rekonektuje se, utišava i sl.. Prilično sam siguran da je jačina signala i više nego dovoljna za običan razgovor..

Svi ih imamo :D posto sam dosta dugo tako morao da razgovaram sa devojkom, skype se pokazao kao najbolji. wa radi prefektno, ali zato call ume da ubije u pojam po nekad. Viber redovno zeza, jedina dobra stvar je sto ne trosi mnogo MB za razgovor.
Isti ovi problemi vaze i za druge telefone i za druge sisteme. Skoro svako mi se, sam, zalio da viber call zeza, cak i kada je net na oba telefona odlican.

radi solidno samo na wifi (viber, wa...). za mobilne mreze skype se kod mene pokazao kao najbolji.

Hvala Bogu, pa nisam jedini koji ima taj problem sa Vajberom, već sam počeo da "tripujem" da mi je telefon u kvaru!
Imam L930 od proleća, i u poslednjih mesec dana ili nešto više, svaki put kad uđem u Vajber, prijavljuje novi (a nepostojeći!) abdejt.
Inače, sama aplikacija radi lepo, nema kašnjenja poruka, nema "rizuminga", itd...

^ *apdejt. :d
Meni je to radio neko vreme i prestao sam od sebe.

Meni evo Viber veceras baguje nesto , stizu mi notifikacije za poruke koje sam vec procitao. Nije mi se ovo prije desavalo.

Skoro svima su sinoć stizale notifikacije o ranije primljenim porukama i pozivima. Meni je čak i zvonio Viber posle skoro sat vremena.

Kako sam od skoro korisnik WM 8.1, koji browser se pokazao kao najbolji?
Takodje, koji adblocker je najbolji,ako tako nešto postoji..jer kada otvorim sajt, šljašte reklame, pa bih hteo da se ne učitavaju.

Meni je IE OK ali, kao što kažeš prikazuje i reklame. Mislim da ne postoji adblocker za WP (koliko se sećam, iPhone je dobio tu mogućnost tek sad sa iOS 9). Opera Mini ne prikazuje reklame ali nije tako fluidna kao IE. Ali usput i štedi megabajte ako koristiš 3G/4G internet.

Pitanje za vlasnike DualSim telefona:
kako podesiti Viber i Whatsapp da rade sa obe kartice?

Pitanje za vlasnike DualSim telefona:
kako podesiti Viber i Whatsapp da rade sa obe kartice?

Nikako, u jednom trenutku data konekcija moze samo sa jednog sim-a.

Druga opcija je da stalno prolazis kroz podesavanja koja sim kartica je za konekciju. (smaranje)

Mislim da nema veze koja kartica vuce data saobracaj. Nego viber ili wa kad instaliras onda prijavis na odredjeni broj na koji dobijas aktivacioni kod. I imas jednu npr viber aplikaciju instaliranu u tel kojabradi na jednom broju. Mislim da ni android nema resenja za dual sim tel da im rade odredjene aplikacije viber wa npr na oba broja

Nije poenta da li je dual sim ili ne. Broj tl. ima samo funkciju registracije jer ja sam Vbr na 520ki registrovao na karticu koja je bila u drugom (dumb) telefonu.
Stvar je što ne možeš imati dva naloga aktivirana u okviru jedne app. Jedino da provališ kako da ga instaliraš dva puta. :d

i meni je u viber razlicit od broja tel. tacnije, registrovao sam viber sa karticom koju mi svi znaju, tj sa tim brojem, pa izvadio tu karticu i ubacio drugu. sada su mi br tel i viber br razliciti a sljakaju u istom tel.
sto se vibera tice, uhhh ja sam nov sa WP telefonima, nikad ga nisam imao, i meni je od kada imam WP tel (nekih desetak dana) viber zvonio iako nema nove poruke. Bas sam se zabrinuo, mislio sam da mi tel nesto nije u redu, sada vidim da je app losa. iz cista mira mi zazvoni, ja udjem i nema nista. Takodje mi je smor sto nema srpski nego samo hrvatski.

nego pre par dana sam pisao i jurio neku RSS FEED aplikaciju, neko mi je napisao da inst PHONLY, i bila je super, ali sam je nesto gresko deinstalirao. Svidela mi se jer kada vrti plocicu na pocetnom ekranu, vrti i sliku te vesti, ne samo titl. lupam sada, kada su bili protesti u PG bila je i slika tih protesta, pa onda napadi Rusije u Siriji, takodje slika vazdusnih udara...i to mi bas dobra fora. E od kada sam ga deinst, pa opet instalirao, toga vise nema, ne vrti mi cak ni titl, samo stoji (velika) plocica sa logom phonlija i to je to.
ne znam sta u podesavanjima da namestim (vrv sam predhodni put nesto slucajno kliknuo) pa da opet vrti slike uz vesti.
Ili ako znate jos neku tako dobro app, bio bih vam zahvalan

Poslednja izmena:
^^ Probao ih dosta, a to koliko su bile dobre evo ne mogu ni imena da im se setim. Jedino Nextgen Reader, imas 30 dana trial ako se ne varam, a nije ni skup, samo 99 dinara i vredi svaku (Dinkicevu) paru. Uz to je jos i univerzalna aplikacija i lepo sljaka i na kompu.

Nazad
Vrh Dno