Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ili da promeniš banku i odabereš onu koja ima WP app. Ja imam.
Koja bi to bila fora da im pretimo sa drugom bankom jer nemaju wp app.

Poslednja izmena:
Ma ja sve online plaćanja radim preko explorera.radi besprekorno

не бих да мењам банку имам два кредита и кредитну картицу искоришћену до последњег динара, искрено све ми одговара у интеси, али ево ово ме лупило ко чекићем

Ili da promeniš banku i odabereš onu koja ima WP app. Ja imam.
Koja bi to bila fora da im pretimo sa drugom bankom jer nemaju wp app.
Druze ja sam u toku prosle godine poslao sigurno 10 mailova, njih iskreno boli uvo, posto je malo korisnika Win platforme, siguran sam da tako ima i malo korisnika IOSa ali to je Apple, sminkerski brend pa ajde to mora da naprave.
Ja sam presao na droid, nece oni sigurno za Wp da napave app, mada sam svakojake odgovore na mail a i na twitter od njih dobiao ;-) uglavnom lazi i izgovori.

Hmm interesantno deluje taj MyAppFree. Koristi jos neko ? Nema neke malware ili adds da ti nagura u sistem xD

Ja ga koristim duze vreme i nema problema sa njim. Jednom dnevno ti izbaci notifukaciju za aplikaciju dana i to je sve.

Cool hvala za info, def cu isprobati app kada mi stigne telefon (kad ce vise kraj meseca i ta prokleta plata xD).

Zna li neko da li laguje Asphalt 8 ukoliko je instaliran na sd karticu?

Class 10 je kartica, videću danas kako će se ponašati.

Чек, па зар и мемо картице постоје по неки бројевима?
ја мислио сд је сд, увек сам узимао оне кингстон, тачније нисам гледао марку, само цену. МИслио сам ту је 2-4-8 гига и ћао.
Какве везе има мемо картица са томе да ли ће да врти игрицу, ако стане на СД стала је и терај. То сам мислио до сада, сада сте ме бацили у ребус

Od klase kartice zavisi brzina isčitavanja podataka sa iste

ODGOVOR BANKE INTESA

Postupajući po Vašem prigovoru obratili smo se nadležnoj službi radi provere. Od izuzetnog nam je značaja svaka Vaša pohvala, primedba i sugestija jer nastojimo da sve proizvode i aktivnosti prilagodimo potrebama naših klijenata, pružajući im više od klasičnih bankarskih usluga. Kolege iz nadležne službe su nam potvrdile da se već radi na razvoju Intesa Mobi usluge na telefonima sa Windows platformom tako da i tu novinu očekujemo u budućnosti. Međutim još uvek nemamo preciziran datum za navedeno. Izvinjavamo Vam se zbog neprijatnosti i nadamo se da nastale okolnosti neće uticati na našu dalju saradnju.

Za sva dodatna pitanja i sugestije, Odeljenje za upravljanje zadovoljstvom klijenata Vam stoji na raspolaganju, kao i sledeći dostupni kanali za obraćanje:

ма ни теленор банка неће да направи апликацију за виндовс фон, а обећали су одавно..

Ne lupajte glave, nema promene po tom pitanju tako je jednostavno, ako vam treba bas ta app na telefonu kupite neki jeftin droid a furajte wp kao daily driver.

Ево одговара из поштанске штедионице. Јуче сам се дописивао са њима.
Моја порука (извињавамо због фонта, али на њиховом електронском захтеву ћирилица и латиница није подржана) [emoji16]
"
Poruka: Do skora sam koristio android telefon i vaÅ¡u aplikaciju mobibank. Kako sam promenio telefon i uzeo sebi Microsoft lumia 535, pomalo sam se razoÄ arao kada sam video da niste napravili tu aplikaciju za windows phone operativni sistem! Mislio sam da ste profesionalci i da vam je u interesu da obuhvatite sve korisnike, a ne da ograniÄ avate korisnike na odreÄ‘ene mobile telefone. Iako ograniÄ en na odreÄ‘ene telefone (mobile ureÄ‘aje), podneo sam zahtev za ponovno aktiviranje mobibank aplikacije na suprugin android telefon, ali vaÅ¡i radnici u filijali u Novom Sadu nisu uspeli da mi izaÄ‘u u susret. Rekli su da je neÅ¡to blokirano?! Molim vas da shvatite ozbiljno problem koji imate sa aplikacijom mobibank i da ga reÅ¡ite na zadovoljstvo vaÅ¡ih dugogodiÅ¡njih korisnika!
"
Одговор:

"Za MobiBank PŠ uslugu na Windows telefonima potreban je dovoljan broj zainteresovanih klijenata da bi se ta nova funkcionalnost uvela. Prosledićemo Vaš zahtev nadležnoj službi koja o tome odlučuje."

Још да направе анкету, да се зна колики је то број заинтересованих клијената и биће добро.

Univerzalna win 10 app još nije izašla. Ovu za 8.1 nisu ni dopunjavali nekim opcijama.

Svojevremeno kad sam uzimao Lumiju 720 u junu 2013 raspitivao sam se kod komercijalne banke da li će i kada biti dostupna aplikacija za elektronsko bankarstvo. Pre toga sam uredno koristio njihovu aplikaciju na Nokia nesymbian! telefonu. Iz banke nisu znali ništa da mi kažu, pa su mi dali broj njihovog IT tima da ih nazovem. Kada sam ih dobio, rekli su mi da je aplikacija u razvoju i da će biti gotova verovatno u novembru, ali svakako do kraja (te) godine.
Evo, sad je blizu 2 godine od tog "roka", a od aplikacije ni traga. :D

Inače, pravo je ludilo kako i ovih par domaćih aplikacija koje se ažuriraju ili pojavljuju u poslednje vreme ne rade delimično ili nikako na Win10mobile. Mts je, mislim, totalni pobednik. Izbacili pre 2 meseca novu Mondo aplikaciju, u kojoj se u desetci ne vide naslovi i uvodni pasus, a ne mogu ni komentari da se čitaju. Mts centar koji se konačno pojavio i moglo bi se reći da je jako korisna aplikacija (i to sa odličnom živom pločicom), u novom Win ne može da pošalje povratni kod za registraciju, pa je tako 100% neupotrebljiv.

Za sada, od svih aplikacija sa vestima za domaće tržište B92, Mondo, N1, Večernje novosti, samo poslednji radi kako treba za sistem koji će se pojaviti za nepunih 8 dana.

Svojevremeno kad sam uzimao Lumiju 720 u junu 2013 raspitivao sam se kod komercijalne banke da li će i kada biti dostupna aplikacija za elektronsko bankarstvo. Pre toga sam uredno koristio njihovu aplikaciju na Nokia nesymbian! telefonu. Iz banke nisu znali ništa da mi kažu, pa su mi dali broj njihovog IT tima da ih nazovem. Kada sam ih dobio, rekli su mi da je aplikacija u razvoju i da će biti gotova verovatno u novembru, ali svakako do kraja (te) godine.
Evo, sad je blizu 2 godine od tog "roka", a od aplikacije ni traga. :D

Inače, pravo je ludilo kako i ovih par domaćih aplikacija koje se ažuriraju ili pojavljuju u poslednje vreme ne rade delimično ili nikako na Win10mobile. Mts je, mislim, totalni pobednik. Izbacili pre 2 meseca novu Mondo aplikaciju, u kojoj se u desetci ne vide naslovi i uvodni pasus, a ne mogu ni komentari da se čitaju. Mts centar koji se konačno pojavio i moglo bi se reći da je jako korisna aplikacija (i to sa odličnom živom pločicom), u novom Win ne može da pošalje povratni kod za registraciju, pa je tako 100% neupotrebljiv.

Za sada, od svih aplikacija sa vestima za domaće tržište B92, Mondo, N1, Večernje novosti, samo poslednji radi kako treba za sistem koji će se pojaviti za nepunih 8 dana.

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/meni-najbliza/9nblggh0k533

Ta aplikacija je odlična što se tiče svoje funkcije i bila je tu od prvog dana kupovine telefona, ali prosto nema ništa što je vezano za rad sa računima.

Ko ne zna, mislim da bi ovu aplikaciju trebalo da ima svaki Win phone korisnik u Srbiji koji poseduje bilo koju elektronsku platnu karticu. U njoj stoje mreže bankomata svih banaka u Srbiji. Naravno, bankomati komercijalne su uvek prikazani, a opcioni se mogu dodati i bankomati bilo koje banke. Aplikacija može da prikaže najbliži bankomat gde god se nalazite.

Ali eto, kao što se u komentarima može videti, svi traže da se napravi (ili doda na ovu?) m.banking. :)

Pitao MTS za KlikSport i Polazak (treba mi za BG voz) da li će da prave app za WP, kažu imaju dugoročno u planu ali ne znaju tačan datum.

Za Bg voz ima aplikacija RedVoznje (baš tako spojedno traži). Tj. ima red vožnje za sve (gradske) autobuske, tramvajske, trolejbuske linije + minibuseve, BG voz i Beovoz, kao i brojeve telefone taksija.

Koristim je još od kada se pojavila, ali realno to i nije aplikacija nego obična slika,
koja i nema nikakvih obaveštenja(ne piše da Prokop ne radi već mesecima) tako da je ipak najbolje proveriti na Polazak.
Svejedno, truba je što ne naprave app za WP.

Pa to je neki entuzijasta napravio cisto da imamo na wp nesto, fazon je sto app ucitava sliku koja je na necijem cloudu, ;-) tj uslikam ili skeniran red voznje.

Tako je, na Androidu je baš dobra app, dok je KlikSport 'nako.
Ne razumem MTS koji je napravio MTS Centar za WP i ima Lumije u ponudi da ne napravi aplikacije za njih.
Biće bolje dogodine kad se slegne i zaživi 10ka.

Nazad
Vrh Dno