Druze ja sam u toku prosle godine poslao sigurno 10 mailova, njih iskreno boli uvo, posto je malo korisnika Win platforme, siguran sam da tako ima i malo korisnika IOSa ali to je Apple, sminkerski brend pa ajde to mora da naprave.Ili da promeniš banku i odabereš onu koja ima WP app. Ja imam.
Koja bi to bila fora da im pretimo sa drugom bankom jer nemaju wp app.
Hmm interesantno deluje taj MyAppFree. Koristi jos neko ? Nema neke malware ili adds da ti nagura u sistem xD
Hmm interesantno deluje taj MyAppFree. Koristi jos neko ? Nema neke malware ili adds da ti nagura u sistem xD
Ono koliko sam probao, išao je glatko na Lumia 735. SD je Samsung EVO.Zna li neko da li laguje Asphalt 8 ukoliko je instaliran na sd karticu?
Zna li neko da li laguje Asphalt 8 ukoliko je instaliran na sd karticu?
Class 10 je kartica, videću danas kako će se ponašati.
Svojevremeno kad sam uzimao Lumiju 720 u junu 2013 raspitivao sam se kod komercijalne banke da li će i kada biti dostupna aplikacija za elektronsko bankarstvo. Pre toga sam uredno koristio njihovu aplikaciju na Nokia nesymbian! telefonu. Iz banke nisu znali ništa da mi kažu, pa su mi dali broj njihovog IT tima da ih nazovem. Kada sam ih dobio, rekli su mi da je aplikacija u razvoju i da će biti gotova verovatno u novembru, ali svakako do kraja (te) godine.
Evo, sad je blizu 2 godine od tog "roka", a od aplikacije ni traga.
Inače, pravo je ludilo kako i ovih par domaćih aplikacija koje se ažuriraju ili pojavljuju u poslednje vreme ne rade delimično ili nikako na Win10mobile. Mts je, mislim, totalni pobednik. Izbacili pre 2 meseca novu Mondo aplikaciju, u kojoj se u desetci ne vide naslovi i uvodni pasus, a ne mogu ni komentari da se čitaju. Mts centar koji se konačno pojavio i moglo bi se reći da je jako korisna aplikacija (i to sa odličnom živom pločicom), u novom Win ne može da pošalje povratni kod za registraciju, pa je tako 100% neupotrebljiv.
Za sada, od svih aplikacija sa vestima za domaće tržište B92, Mondo, N1, Večernje novosti, samo poslednji radi kako treba za sistem koji će se pojaviti za nepunih 8 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari