NokiaAuuu ,ako je sa treceg sprata dobro je i prosao![]()
Crkao mi 920, mora na popravku vec neko vreme je bio u teskim mukama :-(
Ljudi dali su poboljsali TapaTalk i druge app?
Nije da promovisem TT na droidu, nije ni bajan, pogotovo skrol je za dve klase ispod WP ali ima dosta opcija i prilicno je ok za pracenje vise foruma.
Pogledajte prilog 181636Pogledajte prilog 181637Pogledajte prilog 181638Pogledajte prilog 181639
Lepo i vreme je, project Astoria bese.Tapatalk , Viber ,Facebook, Instagram, Twitter... su neke od najavljenih koje stižu. Tako su bar najavili njihovi developeri. Tek je sada izašao stabilniji alat za izradu aplikacija . Kada izađe RTM tek tada možemo očekivati windows 10 aplikacije.
Dok dođe do korisnika preko operatera , decembra, januara mislim da će več izađi dosta aplikacija...
Jel vam radi amazing weather HD? Meni danas prestao da azurira live tile i lock screen. Kad otvorim app, krene da azurira, to potraje mozda minut i prestane, i uopste ne azurira?
Lepo i vreme je, project Astoria bese.
Ali ne zaboravite da do sada je sve bilo brzo naWP iz vise razloga, kada dodju te kompleksnije app, hocu reci koje povlace daleko vise resursa nego trenutne, nece biti vise ona prica moj 520 radi podjednako fluidno kao 1520, jasno je da W10 stize sudbina droida, kako god bitno je da platforma stane na noge, i da Google pusti svoje app na Win.
Ja bih pre da ostane sve kao i do sada, da nista ne "popravljaju", sem multitaskinga.
Jezim se na pomisao android laga kroz UI.
Ja trenutno amazing weather HD, koja je btw proradela. Od besplatnih je weather channel najbolja, moje misljenje.
da li neko od vas zna mogu li se jos instalirati andorid aplikacije na WP ? treba mi jedna a uvijek mi izabaci neku gresku #error9
na jednom drugom forumu govore da to vise nije moguce
a preko "myAPPFree" se mogu skinuti odlicne aplikacije besplatno koje se inace placaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari