Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ja sam to i mislio. A Here kao brend se zasniva na Nokia, Navteq itd brendovima (same mape), Here je još samo jedno novo ime za sve to, recimo.

Crkao mi 920, mora na popravku vec neko vreme je bio u teskim mukama :-(
Ljudi dali su poboljsali TapaTalk i druge app?

Nije da promovisem TT na droidu, nije ni bajan, pogotovo skrol je za dve klase ispod WP ali ima dosta opcija i prilicno je ok za pracenje vise foruma.

uploadfromtaptalk1444894912099.pnguploadfromtaptalk1444894919075.pnguploadfromtaptalk1444894931599.pnguploadfromtaptalk1444894939944.png

Pao je pre mesec i nesto dana, touch je otisao, medjutim menjao sam touch a sada valjda je to od pada ne radi mreza, nece da ucita sim karticu i ima neke tripove gasi se, bas je pao zestoko ja sam mislio da ce da se raspadne, pola maske je kao da gavje gadjao neko i okrznuo sa metkom iz KVSK :-D
Pao sa treceg sprata, kada sam otvarao fon unutra je delovalo sve ok, jedino flet sa strane koji spaja plocu i jos nesto nisam siguran sta je delovao nekako zgnjeceno, valjda je tu nastalo cudo.
Mislim da se ne isplati da ga dam barabama u servis, ojadice me, videcu da nabavim drugi l920 u ocajnom stanju pa da nesto sklepam ;-)

Poslednja izmena:
Crkao mi 920, mora na popravku vec neko vreme je bio u teskim mukama :-(
Ljudi dali su poboljsali TapaTalk i druge app?

Nije da promovisem TT na droidu, nije ni bajan, pogotovo skrol je za dve klase ispod WP ali ima dosta opcija i prilicno je ok za pracenje vise foruma.

Pogledajte prilog 181636Pogledajte prilog 181637Pogledajte prilog 181638Pogledajte prilog 181639

Tapatalk , Viber ,Facebook, Instagram, Twitter... su neke od najavljenih koje stižu. Tako su bar najavili njihovi developeri. Tek je sada izašao stabilniji alat za izradu aplikacija . Kada izađe RTM tek tada možemo očekivati windows 10 aplikacije.

Dok dođe do korisnika preko operatera , decembra, januara mislim da će več izađi dosta aplikacija...

Poslednja izmena:
Jel vam radi amazing weather HD? Meni danas prestao da azurira live tile i lock screen. Kad otvorim app, krene da azurira, to potraje mozda minut i prestane, i uopste ne azurira?

Tapatalk , Viber ,Facebook, Instagram, Twitter... su neke od najavljenih koje stižu. Tako su bar najavili njihovi developeri. Tek je sada izašao stabilniji alat za izradu aplikacija . Kada izađe RTM tek tada možemo očekivati windows 10 aplikacije.

Dok dođe do korisnika preko operatera , decembra, januara mislim da će več izađi dosta aplikacija...
Lepo i vreme je, project Astoria bese.
Ali ne zaboravite da do sada je sve bilo brzo naWP iz vise razloga, kada dodju te kompleksnije app, hocu reci koje povlace daleko vise resursa nego trenutne, nece biti vise ona prica moj 520 radi podjednako fluidno kao 1520, jasno je da W10 stize sudbina droida, kako god bitno je da platforma stane na noge, i da Google pusti svoje app na Win.

Lepo i vreme je, project Astoria bese.
Ali ne zaboravite da do sada je sve bilo brzo naWP iz vise razloga, kada dodju te kompleksnije app, hocu reci koje povlace daleko vise resursa nego trenutne, nece biti vise ona prica moj 520 radi podjednako fluidno kao 1520, jasno je da W10 stize sudbina droida, kako god bitno je da platforma stane na noge, i da Google pusti svoje app na Win.

Ja bih pre da ostane sve kao i do sada, da nista ne "popravljaju", sem multitaskinga.
Jezim se na pomisao android laga kroz UI.

Ja bih pre da ostane sve kao i do sada, da nista ne "popravljaju", sem multitaskinga.
Jezim se na pomisao android laga kroz UI.

Ti si izgleda zadovoljan osakacenim aplikacijama? Meni je to uvek smetalo na WP, nista drugo toliko kao te app koje su ostale nedovrsene, totalno basic.
Nije da branim droid, ali lag kod androida se desava ili usled lose optimizacije sw ili zato sto je uredjaj prosto slab, ja na z2 nisam primetio lag, cak i kada su u pitanju heavy apps.
Ako dobijete full features na Viber,WA,FB i ostale zderace resursa, racunajte neki normalan rad samo na telefonima sa quad core cpu i 1gb rama, ostali slabiji modeli to ima da se vuce, ne moze MS da napravi cuda neka sa slabih hw, jedva w10 radi na nekim starim pc konfama,gde je w7 npr radio, ajde i w8.1 jednostavno sve to ima svoje.

Poslednja izmena:
Koju aplikaciju koristite za vreme ?
Mislio sam na vremensku prognozu ,lose sam napisao ,izvinjavam se :D

Poslednja izmena:
Ja trenutno amazing weather HD, koja je btw proradela. Od besplatnih je weather channel najbolja, moje misljenje.

Posto uskoro uzimam jednu lumiu interesuje me da li na win phone mogu nekako da se instaliraju narodne aplikacije ili je samo plati pa se klati xD

Plati pa klati trenutno. Imaš dosta dobrih besplatnih a i ostale nisu skupe.
Mada sa win 10 biće moguće da se ubace preko developer opcije.

Moglo je i moze i na WP preko developer accounta par app da se ubace, preko app deployment opcije iz sdk.
Na w10 bice valjda unlimited.

da li neko od vas zna mogu li se jos instalirati andorid aplikacije na WP ? treba mi jedna a uvijek mi izabaci neku gresku #error9
na jednom drugom forumu govore da to vise nije moguce
original.jpg

a preko "myAPPFree" se mogu skinuti odlicne aplikacije besplatno koje se inace placaju

Poslednja izmena:
Hmm interesantno deluje taj MyAppFree. Koristi jos neko ? Nema neke malware ili adds da ti nagura u sistem xD

Kod WP nema malware na nivou sistema. Dosta je sve čisto. Jedino što možeš da očekuješ su reklame u okviru programa.

Probao Win 10 na Microsoft 535 i posto se non stop restartovao morao da uradim hard reset da bi mogao da vratim Win 8.1.Posle instalacije 8.1 vratio stara podesavanja kao i programe iz prodavnice tj. imao rezervnu kopiju na Onedrive.Sad tu imam jedan problem posto sam ranije bio instalirao igricu Temple Run 2 sad nigde nemam ikonicu. Pokusao sam opet da je skinem iz Prodavnice ali tamo pise da je instalirana a nema nigde ikonice ,kako da pokrenem igricu?

поздрав, ја сам Горан из Крагујевца, корисничко име је нешто што ми прво пало на памет ;)
регистровао сам се овде зато што сам недавно узео лумију 520, продао андроид, и када сам покушао да инсталирам пликацију ИНТЕСА МОБИ, мућак, нема је,не постоји за Виндоус телефоне. Са интеса моби на андроиду сам плаћао 90% трансакција, и сада ме ово баш охладило од вин тел, све остало је ОК, али ово ће баш да ме кочи-
Да ли можда имате неке инфо да ли је у најави апп интеса моби за нас који смо мањини (али растемо ) :)
хвала

Vrh Dno