i meni je u viber razlicit od broja tel. tacnije, registrovao sam viber sa karticom koju mi svi znaju, tj sa tim brojem, pa izvadio tu karticu i ubacio drugu. sada su mi br tel i viber br razliciti a sljakaju u istom tel.
sto se vibera tice, uhhh ja sam nov sa WP telefonima, nikad ga nisam imao, i meni je od kada imam WP tel (nekih desetak dana) viber zvonio iako nema nove poruke. Bas sam se zabrinuo, mislio sam da mi tel nesto nije u redu, sada vidim da je app losa. iz cista mira mi zazvoni, ja udjem i nema nista. Takodje mi je smor sto nema srpski nego samo hrvatski.
nego pre par dana sam pisao i jurio neku RSS FEED aplikaciju, neko mi je napisao da inst PHONLY, i bila je super, ali sam je nesto gresko deinstalirao. Svidela mi se jer kada vrti plocicu na pocetnom ekranu, vrti i sliku te vesti, ne samo titl. lupam sada, kada su bili protesti u PG bila je i slika tih protesta, pa onda napadi Rusije u Siriji, takodje slika vazdusnih udara...i to mi bas dobra fora. E od kada sam ga deinst, pa opet instalirao, toga vise nema, ne vrti mi cak ni titl, samo stoji (velika) plocica sa logom phonlija i to je to.
ne znam sta u podesavanjima da namestim (vrv sam predhodni put nesto slucajno kliknuo) pa da opet vrti slike uz vesti.
Ili ako znate jos neku tako dobro app, bio bih vam zahvalan