ako ti je svejedno da li ce sve propasti,onda jedino logicno sto pises ovde je da bi nervirao ostale
da, kada ovo propadne mogu se prebaciti na nešto drugo. sasvim sam dovoljno zaradio i naučio da mogu sad da i nečim drugim trgujem. rudnik sam takodjer otplatio, i to nekoliko puta. tako da da, svejedno mi je. nemam ništa da izgubim.
...
a što se tiče toga kad ćemo testirati dno tog kanala...možda sutra, možda u ponedeljak. ili sledeće nedelje. nije mi to bitno.
a što se tiče toga kad ćemo testirati dno tog kanala (od 280)...možda sutra, možda u ponedeljak. ili sledeće nedelje. nije mi to bitno.
i ja sam vise puta sve otplatio ali ne zelim da propadne jer i drugi treba da vrate ulozeno i da zarade...bolje nemoj nista da savetujes jer ce te neko poslusati i zbog tebe puno para izgubiti
poštedi me dušebrižništva. zapravo, to kako si ti to postavio zvuči kao neka ponzi šema u kojoj svi mogu da budu u plusu, a to ne može. ne mogu svi da budu dobri. ja sam jednom mislio o drugima ovde i ispao magarac. i platio to iz svog džepa.
svako ko me pita za to, da uđe u taj posao ja kažem - prodavanje magle, ne treba ti to u životu.
meni iskustvo moje (a tek tuđe!) nije dovoljno, valja to u brojkama nekako iskazati.
i ja sam se ponadao da ce se desiti proboj, prvo 320, a potom 336 $. ali kad sam video da se neko bas istovaruje na bfx uvideo sam da se btc, ako izuzmemo onaj ludacki mtgox balon nalazi u jednom dugogodisnjem kanalu ciji se vrh nalazi bas kod 336. sve sam prodao i preko toga i shortovao.
ovo uopste ne izgleda kao da ce pobeći iz tog kanala. zapravo, rekao bih da je ovo konacni pump za isisavanje para, kojih nema nigde nema osim u kini.
zapravo, po eliotu ovo je obicna korekcija u dugogodisnjem down trendu, nista vise. tek treba zavrsni (5) impuls da se desi, a to je onaj koji ce nas odvesti ispod 100 $ .
svi indikatori su napucani na max, i to na max slicnim onima iz balona iz 2013. godine. toliko.
edit. postoji jedna mogucnost da ova korekcija nije gotova. ali da bi se ona desila NEDELJNA SVEĆA MORA da se zatvori na bitstampu IZNAD 310.
cena sada igra tu oko 310, sveća nedeljna mislim da se zatvara sutra uveče. ne isključujem da će pokušati da izmanipulišu i probaju da je zatvore iznad 310. čak i u tom slučaju sve je to na jako dalekom štapu za sada.
Au braco ti si neunistivSta naprica,koliki tekst a nista nisi rekao,imas sve mogucnosti,pa sad sta god da se desi bices u pravu
pasce na 100,ali mozda i nece,a ako ne padne onda nece pasti sigurno
![]()
a ti samo trguj po osecaju.![]()
Po osjecaju ili nazovi kako oces mene ide, vise je to pracenje trenutnog stanja, bio je negativan trend cjelu godinu krenulo je da raste zar nije osjecaj ili nazovi realnost da moze da ide gore.
Ja i dalje imam kako ti kazes "osjecaj" da ce prija ici prema 350 nego koliko si ti govorio 150 :d, jos jednom imam "osjecaj" da ce prija dofatiti 350 nego 150$ :d
Pogledajte prilog 183216
Nastavak trenda po mom mišljenju.
PS. ja ne diram ništa dok ne vidim trend. Ostalo sve je kocka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari