Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nedeljna sveca na stampu se zatvara za manje od sat vremena i iznad 310 stojimo i sva je prilika da necemo ispod otici. i vidim bullish flag na 12 h chartu. ipak bullish, jos za mrvicu. verovatno do aukcije u cetvrtak. takodjer, nedeljni bband smo probili i stojimo iznad njega.

target prvi na 359.

ali vrlo moguce i da je trap. ko je u novcicima nek se strpi jos malo, drugi nek kupe samo u slucaju da presisamo prethodne vrednosti max. a to sto nismo ispod 310 na stampu je cudo, s obzirom na to koliko je istovareno juce.

Poslednja izmena:
Jotros je bilo zanimljivo.
Po meni prekretnica oce li ovo ka 200$ ili ka 400$.
I dobro je ,uptrend nastavljen,mada ne bi se ja opustao previse.
Ipak dugo nismo bili ka 400$,mozda je neko nestrpljiv;)

Jako bitno kao sto sam i reako u petak vikend ce biti pokusaj da se obori ispod 300 bilo je tu istovara, plasenja, ali neuspjesno sad kad legnu svjeze pare ide prema 350$, i dalje stojim da ce cetvrtak biti presudan.
Sad bas oni 150$ izgleda daleko ko je cekao da kupi po 150$ sad zali :p

Bitstamp 330, btc-e 312 velika razlika ne znam sta se ceka

150$ ce biti istog momenta, kad nekima odavde dozvole da rucno unesu cenu u bitcoinwisdom ;)

da da dok legnu, veceras- ujutro bice mnogo jasnija slika, a u cetvrtak zelena stepenica ;)

@MarkoNS
ja cu sa njim kupit na 150, ali cu prvo prodat na 350+ zavisno od razvoja situacije :d, on mora cekat 150 sta ces kad se covek svaki put zahebe :d

Sto neko rece da bi ovo ponovo bilo zanimljivo mora na 1000$...a kad krene panic buy..drz'te gace. :D

Op cup poskočiću :d ide bez otpora prema 350$ (bitstamp)
@coa sto mora na hiljadu? ako je neko kupio lupam na 900 i cekao 1000$ njegov problem za nekoga ko je kupio na 250$ ovo je super, da me ne shvatis pogresno i ja bi i mi svi voljeli da vidimo 1000 i vise, ali to su samo pusti snovi jako jako tesko.

Polako bice :D posle cemo da diskutujemo na 4 cifre koja ce da bude prva :D

Jos samo da prebace pare na BTC-e , ili nista od ovoga. Vec cetvrti put od jutros stavljaju zid od po 500 BTC.

tu se slazem, BTC-E je olovni teg trenutno, i nista dok tu ne krene...smesno al sta cemo , bar jeftino kupuju BTC ;)

Ovo je jedan lagan rast koje ce nadam se zavrsiti velikom zelenom stepenicom, ima ta aukcija to moze poremetiti stvari, sutra cemo vidjeti sta ce se odigrati krene li da raste onda cetvrtak finishira ;)

znaci,

aukcioneri digli cenu BTCu da ga bolje prodaju ;) i onda opet bunar?

sta ste rekli? koliko ce BTCa biti na aukciji?

Kritična tačka (ili veoma blizu) po mom mišljenju:

bas tako. ako izuzmemo mt gox balon bitcoin je u tom kanalu vec 4~5 godina. cak i da prebaci preko njega, a to je moguce, bar do aukcije, treba biti pazljiv sa kupovinama.

Poslednja izmena:
Nema tu pazljiv, ili kupujes ili prodajes ili bos ili hadzija :d
Ko nije kupio kaje se, ko danas ne kupi sutra ce se kajat i tako dalje ;) a vi crtajte crte i cekajte dokle ce dogurat

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno