konkvistado
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2014
- Poena
- 69
boga mi, dno kanala ovog je negde na 280, tako da ne iskuljujem ostriji pad i test.
Izgleda si samo ti u kanalu
boga mi, dno kanala ovog je negde na 280, tako da ne iskuljujem ostriji pad i test.
nista samo korekcija od utorka ce biti mnogo jasnije gdje ce krenuti ispod 300 ili prema 350$ (bar moje misljenje) ovo za vikend ce biti natezanje da se vrati ispod 300, ja mislim tek od utorka bice jasnije, ali aj da vidimo mozda ode i do 150![]()
Nema od toga nista bar za ovaj vikend![]()
vi biste sve i odmah. ako skace odmah na 500 da ode, a ako pada odmah na 280. ko trguje i tako razmislja samo gubi pare.
Dobro majstore vidicemo hoce li pasti na 280$ do kraja vikenda, ako padne znaci ubo si ako ne onda si omasio ko po obicaju
Ja sam reako sinoc da ce pokusat da ga obore ispod 300 a evo kao sto vidis bio je pokusaj izgleda bar sad ne uspjesan, rekao sam isto tamo u utorak da ce biti zestok otpor na 300 bio je ali probilo se, meni se sve poklapa, u utorak cu imati jasniju sliku ili izac u dolare (ako padne ispod 300) ili ostati i cekat zelenu stepenicu.
jeste, sasvim je ok argument kada neko dodje i pita sta radim u temi koju sam ja otvorio.
ti si onaj tip sto prodaje na dnu. tako ce i biti.
nisam davao nikakve vremenske odrednice kada ce se to desiti i koji su tacno targeti.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari