Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nikad, jer se ne zadrzavam u pozicjama koje su na vise - 5 % od mog ulaza. kada trgujem sa leverageom.

a za kanal cemo videti kad padne ispod 100.

nece nikada pasti ispod 100...neki da su tebe slusali i prodali za 200 i nize od toga bi jako lepe pare izgubili

Ufff hoce hoce ja prvi iako mislim da je tesko da ode ispod 100...puste zelje

Kud procitah njegove postove za erhereum, ..... da me ... ethereum, i kad slusam coveka kome niko ne veruje.

pa ako ti je svejedno da li ce propasti ili ne sto onda pises ovde? da bi nervirao i podhebavao ljude ili?

nije tvoj bench i mogu da pisem gde hocu...pa ako sve propadne kako ces da trgujes?

nista samo korekcija od utorka ce biti mnogo jasnije gdje ce krenuti ispod 300 ili prema 350$ (bar moje misljenje) ovo za vikend ce biti natezanje da se vrati ispod 300, ja mislim tek od utorka bice jasnije, ali aj da vidimo mozda ode i do 150 :p

Citiram sebe od sinoc guraju ga prema dole...

Treba prvo sacekat da padne na 280$ jos se bore za 300 sad ko ima m.da uzima :d

vi biste sve i odmah. ako skace odmah na 500 da ode, a ako pada odmah na 280. ko trguje i tako razmislja samo gubi pare.

ili gubi ako tebe poslusa sto sam ja skoro uradio kad si savetovao da se prodaje kad je btc pao na 200$ i po tebi je trabalo da padne na 140 pa cak i nize

nisam ja nikoga savetovao. a ti ako si prodao i video da je pocelo da raste mogao si da kupis nazad.

i pasce 140 i nize, kad se ovaj krug zavrsi.

jesi,vrati se nazad i procitaj...mnoge si doveo svesno ili nesvesno u potencijalno veliki gubitak...na srecu te nisam poslusao i nisam prodao

Poslednja izmena:
vi biste sve i odmah. ako skace odmah na 500 da ode, a ako pada odmah na 280. ko trguje i tako razmislja samo gubi pare.

Dobro majstore vidicemo hoce li pasti na 280$ do kraja vikenda, ako padne znaci ubo si ako ne onda si omasio ko po obicaju ;)
Ja sam reako sinoc da ce pokusat da ga obore ispod 300 a evo kao sto vidis bio je pokusaj izgleda bar sad ne uspjesan, rekao sam isto tamo u utorak da ce biti zestok otpor na 300 bio je ali probilo se, meni se sve poklapa, u utorak cu imati jasniju sliku ili izac u dolare (ako padne ispod 300) ili ostati i cekat zelenu stepenicu.

Dobro majstore vidicemo hoce li pasti na 280$ do kraja vikenda, ako padne znaci ubo si ako ne onda si omasio ko po obicaju ;)
Ja sam reako sinoc da ce pokusat da ga obore ispod 300 a evo kao sto vidis bio je pokusaj izgleda bar sad ne uspjesan, rekao sam isto tamo u utorak da ce biti zestok otpor na 300 bio je ali probilo se, meni se sve poklapa, u utorak cu imati jasniju sliku ili izac u dolare (ako padne ispod 300) ili ostati i cekat zelenu stepenicu.

ti si onaj tip sto prodaje na dnu. tako ce i biti.

nisam davao nikakve vremenske odrednice kada ce se to desiti i koji su tacno targeti. ;)

ti si onaj tip sto prodaje na dnu. tako ce i biti.

nisam davao nikakve vremenske odrednice kada ce se to desiti i koji su tacno targeti. ;)

Ne prodajem ja na dnu vidices ;) ja cekam jednu vecu zelenu stepenicu i onda prodajem, a ako to zaista i bude taman poslje toga nek skoci na 1000$ nije me briga (mada ne vjerujem ni 1% da ce u skorije vrjeme da dogura do 1000$) a za vremenske odrednice mislio sam da se odnosi da ce za vikend pasti na 280$, ako si ti mislio da ce jednog dana pasti na 280$ ja se slazem s tobom desice se to sigurno samo je pitanje kad ;)
Ja kad pisem onda napisem tacno to tad i ako bude bude ako ne promasio i gotovo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno