Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja stalno kupujem i prodajem, pogotovo kada su ovakve oscilacije od po 10~20 $.

ali sad kad smo dogurali do ovde vrlo sam pazljiv.

Poslednja izmena:
Svaka cast tako i treba ja ne kupujem bas stalno ali fatam koliko mogu kad sam napisao u subotu onaj post kad je pao na 301$ na btc-e reako sam ko ima m.da uzima od subote nisam nista dirao ovo danas lagano raste nema puno kalkulisanja.
Treba ovo iskoristiti koliko je moguce.
Treba odigrat pametno pa iako krene dole izaci bolje je izgubiti malo nego baciti sav trud uzalud.
Generalno ko je na ovome izgubio ili ko izgubi ne treba se baviti ovim poslom.

Bultrip sa ultra korekcijama balonastih razmera tako da se ne moze omasiti, kad god kupis pa malo sacekas i prodas pravi se razlika 10-20$ i tako u krug, posao zanemariti. Zamislite kad padne na 100$ pa kupimo gomilu.

Ode bitstamp 360+ sta ja reko malopre ko ne kupi kajace se ;)
Zelena stepenica vidicemo jel dovoljno velika treba ce premjerit :d

izvinjavam se cenjenoj gospodi sa foruma sto sam malo omasio, za 24h sa procenama :D

ovi novi mineri jos ne znaju kako je kada krene pravo ludilo, desi se ono sto nisi ni sanjao da moze, ali neka naucice, ima vremena

Ltc sad za sad samo ce pratiti BTC dok se ovo sa BTC-om ne zavrsi ja se ne nadam nista vezano za ltc.

izvinjavam se cenjenoj gospodi sa foruma sto sam malo omasio, za 24h sa procenama :D

ovi novi mineri jos ne znaju kako je kada krene pravo ludilo, desi se ono sto nisi ni sanjao da moze, ali neka naucice, ima vremena
Ne vredi kad je neko ili nesto ili ono tvrdoglavo, tvrdoglav kao mazga ... CENU niko ne moze da pogodi ni da predvidi, ne zna se BAR ne ovi pilicari na forumu.

Max bultrapa sa bulisom

3a74204a2a48181e9880766de472dc4d.jpg

Ajde ajde psst ;) dosta nas ovde je krenula izmedju Januara i Avgusta 2012, Mige medju prvima to znam!

Napisao si posle mog posta pa zato. Nije vazno ko je kada krenuo ni ko je sta prosao, bitno je da cena ide gore :)

Cim dodje na 400 :D nego, jel vredi prelaziti sad u LTC?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno