Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde da malo podelimo highlight Pariza.

Ovo definitivno uzimam, deluje krajnje interesantno:

Lepa facijalna animacija:

Nova igra u Cryengine, i to za VR. Zar se Crytek nije raspao?

Poslednja izmena:
A evo ga i reklama za VR, buducnost gaminga:

Heheh tako je. 🙂

I zadnji video za danas koji deluje interesantno:

Voli i on GT nego neće da prizna :d

Beta kreće za GT7 početkom 2016 🙂 ne zna se još tačan datum...

Ne voli, otkada su ga silovali Ranko i Driver....
A i igra nije za njegov uzrast, posto on ima 112 godina.... :d 😀
A posto ce biti i za VR, opet ce mu se vrteti u glavi.....

Poslednja izmena:
3748023.gif

Za Detroit:Become Human

Kad smo kod toga, zna li neko ima li ista od onog Crysis remastera ( kec-warhead,dvojka, trojka) koji se negde proletos pominjao bas u kontekstu finansijske injekcije Cryteku?

Dok ložač ne aminuje da valja ovaj VR sa vožnjama ne kupujem.

Blokira mi link - kako su resili framerate za VR?

Driveclub je prilicno zahtevan i izgleda fantasticno u 2D varijanti.

↑ Digital Foundry's Rich Leadbetter explains:

DriveClub is rendering at a smooth 60fps, but the output is essentially 'upscaled' to 120fps on transmission to the VR headset. Those additional, interpolated frames are calculated based on updated sensor information supplied by the PlayStation VR headset. In effect, the game itself is running at 60fps, but the sense of movement and response looks and feels twice as smooth.
It's a technique used by all the major VR solutions, where it's commonly referred to as 'asynchronous time-warp'. In fact, applying reprojection to all frames - not just the interpolated ones - is common too, as it ensures that the very latest positional tracking data is applied to every image beamed to the headset.

PS4 i senzori za kamere.. to ce im ocigledno biti i osnova za blizu buducnost.

Cuveni XBR, secam se kad su se pojavile Gold sluske, oni najjeftiniji, ja da narucim kad ono, "to jos nije sigurno". :d

Jel si razmišljao da pitaš onog kolegu/prijatelja...?

(ok, ok, ne mora komentar, zezam se ovaj put 😀)

Mislim da oni prave vise dobre virtuelne igracke i alate da se ispolji kreativni potencijal deteta. Ali ko zna, svakako bi mogao da padne neki guest, da se makar isproba.

Od PS4 igara, Wild i No Mans Land su mi u samom vrhu zbog mindblowing velicine svetova (ok i Witness). No Mans Land je beskonacan. Mogao bi lako da napravi revoluciju u proceduralno generisanoj grafici. Neverovatno zvuce te cife od milijardu planeta i da su astronomski male sanse da se 2 igraca ikada sretnu. Wild je nesto sto smo zamisljali u najludjim snovima, ceo fotorealistican svet velicine zemlje gde mozes da postanes bilo koje zivo bice... Ansel je vanzemaljac. Next gen postaje to u pravom smislu reci, a kada dodje Morpheus, 2016. ce nadam se potpuno da nadoknadi smor sa remasterima i recikliranjem ideja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno