Sympathy Chan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2011
- Poena
- 240
Od sada dolazim u ovu temu posle 4-5 casica vinjaka.
Ali vinjak nema 60 fpsa
Od sada dolazim u ovu temu posle 4-5 casica vinjaka.
Ima na xboxu 😀 (trolujem, naravno).Omg. Izgleda da stvarno nema igara kad toliko razglibate na temu ko sta ima i zbog cega.
Kako su krenuli za decembar cemo dobiti tetris.
jedno malo noob pitanje, uzeo sam dock charger pa me zanima da li je ,,zdravo" da joypedi budu stalno na njemu, tj. na punjenju?
PS4 je do sada imao najbolji marketing za prodaju koji sam video, obecavali su igre u 60fps, ne znam ni ja kakvu futuristicku konzolu a u stvari dobili poluproizvod, igrica jedva da ima nesto, od kada je konzola izasla mozda ima 2 dobre igre za njega ako ne racunamo ove multiplatformeske sto i na PC-u mogu igrati.
Svi su pjuvali xbox ali istina je da su obe konzole fail. 2015 godina je a mi dalje imamo za njih igre u 30fps pa onda o fps dropovima da ne pricam, onaj GTA V na PC-u je skroz druga igra ne moze da se poredi sa ps4 verzijom.
Ove free igre koje dele mesecno su tuga zesca, da sam hteo da igram igre u 2d nebi uzimao konzolu od 400 eura.
Softwer za njega je uzas pauzu za download su tek nedavno ubacili wtf?
Ne mogu da vidim koliko sam vremena proveo igrajuci odredjenu igru, ne znam zasto je to tako tesko ubaciti?
Username ne mozes da promenis.
Mediaplayer isto od nedavno postoji.
Mogu da jos nabrajam do sutra sta sve nije u redu sa ovom konzolom.
A kako cujem ako je istina sony hoce da izbaci pojacanu verziju ps4 koji ce moci da gura 4k, e sad 4k u 30fps i preko hdmi to ce tek da bude smejurija.
Pauziranje downloada je ubačeno sa prvim ili drugim update-om od launch-a. A Media Player, koji će ti to? Jel ovo gaming konzola ili MKV plejer? Ja ga ne koristim skoro uopšte, međutim sviđa mi se podrška za DLNA, ali USB FAT32 only mi je totalni promašaj jer ne gledam YIFY ripove.
Pauziranje downloada je ubačeno sa prvim ili drugim update-om od launch-a. A Media Player, koji će ti to? Jel ovo gaming konzola ili MKV plejer? Ja ga ne koristim skoro uopšte, međutim sviđa mi se podrška za DLNA, ali USB FAT32 only mi je totalni promašaj jer ne gledam YIFY ripove.
Mozete glasati za opcije koje vam fale, ubacice ih u narednim verzijama softvera pod pritiskom konkurencije (Microsoft najavljuje Win 10 za Xbox One, meni to zvuci kao PC koji ne mozes da nadogradjujes).
Rekao bih da su te opcije izbacene zbog toga sto mogu predstavljati sigurnosni propust. Ali ce svakako morati da ih vrate.
Ne znam samo šta igraju zajedno na PS4 kad nema šta da se igra tako kažu kolege :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari