Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ni U4 kampanju nisu uspeli da naprave kako valja tj 1080p i 30fps po meni nije dovoljno.
A jos MP 900p ali bar 60fps ko zna da li realnih ☺

Poslednja izmena:
The Walking Dead Season 2 (PS4)
Magicka 2 (PS4)
Dragon Fin Soup (PS4, PS Vita, PS3)
Mass Effect 2 (PS3)
Beyond Good and Evil (PS3)
inviZimals (PS Vita)

Nista bolje nije ni na Live-u. Ocekivano, buduci da je potrebno svakako placati za MP.

Ako bude tetris ja zadovoljan

PS4 je do sada imao najbolji marketing za prodaju koji sam video, obecavali su igre u 60fps, ne znam ni ja kakvu futuristicku konzolu a u stvari dobili poluproizvod, igrica jedva da ima nesto, od kada je konzola izasla mozda ima 2 dobre igre za njega ako ne racunamo ove multiplatformeske sto i na PC-u mogu igrati.
Svi su pjuvali xbox ali istina je da su obe konzole fail. 2015 godina je a mi dalje imamo za njih igre u 30fps pa onda o fps dropovima da ne pricam, onaj GTA V na PC-u je skroz druga igra ne moze da se poredi sa ps4 verzijom.
Ove free igre koje dele mesecno su tuga zesca, da sam hteo da igram igre u 2d nebi uzimao konzolu od 400 eura.
Softwer za njega je uzas pauzu za download su tek nedavno ubacili wtf?
Ne mogu da vidim koliko sam vremena proveo igrajuci odredjenu igru, ne znam zasto je to tako tesko ubaciti?
Username ne mozes da promenis.
Mediaplayer isto od nedavno postoji.
Mogu da jos nabrajam do sutra sta sve nije u redu sa ovom konzolom.

A kako cujem ako je istina sony hoce da izbaci pojacanu verziju ps4 koji ce moci da gura 4k, e sad 4k u 30fps i preko hdmi to ce tek da bude smejurija.

jedno malo noob pitanje, uzeo sam dock charger pa me zanima da li je ,,zdravo" da joypedi budu stalno na njemu, tj. na punjenju?

Kontam da nije, kao sto nije ni za bilo koju drugu bateriju.

pa i ja mislim da nece skoditi ali rekoh da priupitam jos nekog ko koristi.

Tetris sam kupio medju prvim igrama 🙂 . Da li još baguje, nisam ga skoro igrao? 🙂

jedno malo noob pitanje, uzeo sam dock charger pa me zanima da li je ,,zdravo" da joypedi budu stalno na njemu, tj. na punjenju?

U dualshock 4 kontroleru se nalazi li-ion vrsta baterija a ta vrsta nema takozvani memoriski efekat koji skraćuje vek trajanja baterije i maksimalan kapacitet,a koji se pojačava time što bi se baterija često punila pre nego što izgubi snagu. Tako da ne bih trbalo biti štetno. A sve ostale punjive baterije koje nisu li-ion,ne treba puniti dok se ne isprazne.

PS4 je do sada imao najbolji marketing za prodaju koji sam video, obecavali su igre u 60fps, ne znam ni ja kakvu futuristicku konzolu a u stvari dobili poluproizvod, igrica jedva da ima nesto, od kada je konzola izasla mozda ima 2 dobre igre za njega ako ne racunamo ove multiplatformeske sto i na PC-u mogu igrati.
Svi su pjuvali xbox ali istina je da su obe konzole fail. 2015 godina je a mi dalje imamo za njih igre u 30fps pa onda o fps dropovima da ne pricam, onaj GTA V na PC-u je skroz druga igra ne moze da se poredi sa ps4 verzijom.
Ove free igre koje dele mesecno su tuga zesca, da sam hteo da igram igre u 2d nebi uzimao konzolu od 400 eura.
Softwer za njega je uzas pauzu za download su tek nedavno ubacili wtf?
Ne mogu da vidim koliko sam vremena proveo igrajuci odredjenu igru, ne znam zasto je to tako tesko ubaciti?
Username ne mozes da promenis.
Mediaplayer isto od nedavno postoji.
Mogu da jos nabrajam do sutra sta sve nije u redu sa ovom konzolom.

A kako cujem ako je istina sony hoce da izbaci pojacanu verziju ps4 koji ce moci da gura 4k, e sad 4k u 30fps i preko hdmi to ce tek da bude smejurija.

Pauziranje downloada je ubačeno sa prvim ili drugim update-om od launch-a. A Media Player, koji će ti to? Jel ovo gaming konzola ili MKV plejer? Ja ga ne koristim skoro uopšte, međutim sviđa mi se podrška za DLNA, ali USB FAT32 only mi je totalni promašaj jer ne gledam YIFY ripove.

Pauziranje downloada je ubačeno sa prvim ili drugim update-om od launch-a. A Media Player, koji će ti to? Jel ovo gaming konzola ili MKV plejer? Ja ga ne koristim skoro uopšte, međutim sviđa mi se podrška za DLNA, ali USB FAT32 only mi je totalni promašaj jer ne gledam YIFY ripove.

Mislim da nisi u pravu sto se tice media playera, meni je PS3 i dalje glavna masina preko koje gledam sve, jer jos uvek nisu ispeglali PS4.... ( bar sa linux verzijom UMS-a )

Mozete glasati za opcije koje vam fale, ubacice ih u narednim verzijama softvera pod pritiskom konkurencije (Microsoft najavljuje Win 10 za Xbox One, meni to zvuci kao PC koji ne mozes da nadogradjujes).

Rekao bih da su te opcije izbacene zbog toga sto mogu predstavljati sigurnosni propust. Ali ce svakako morati da ih vrate.

Poslednja izmena:
PC koji ne mozes da nadogradjujes ? *ranje 🙂

Hocu da kazem da su mogli te stvari odmah na pocetku da ubace, a ne ovako svake godine po malo i onda kao WOW media player....i sad ovo glupo glasanje cemu uopste to, uabcite sve i cao.
I neka pocnu da izbacuje neke igre koje vrede a ne ovako 200 igara godisnje od kojih 195 su indi igre a ostalo remastered. Mogli su da nazovu opusteno konzolu PS3 ramastered ili PS4 indie machine.

Mozete glasati za opcije koje vam fale, ubacice ih u narednim verzijama softvera pod pritiskom konkurencije (Microsoft najavljuje Win 10 za Xbox One, meni to zvuci kao PC koji ne mozes da nadogradjujes).

Rekao bih da su te opcije izbacene zbog toga sto mogu predstavljati sigurnosni propust. Ali ce svakako morati da ih vrate.

Nije to baš regularan win10. Xbox ima tri OS-a koji rade istovremeno. Standardni od konzole za pokretanje igara, win8 za aplikacije i onaj snap, i treći koji brine o tome kako će ova dva raditi zajedno. Sad taj win8 modul menjaju za Win10, sto se vidi po promeni interfejsa koji koristi win10 elemente dizajna pod menija i prikaza uopšte.

Interesantan podatak je da sam na ps4 zavrsio samo jednu multiplatformu, Dragon Age. I Reaper of Souls koji ne eacunam.
Ostalo su ama bas sve ekskluzive. Infamous koji ostaje meni omiljena i ubedljivo najlepsa ps4 ekskluziva, Last of Us koji nisam mogao pre toga da svarim na ps3, Killzone je ujedno i jedina igra na disku koju sam ubacio u konzolu, Bloodborne koji s pravom slovi za najjacu ekskluzivu i kandidata za igru godine, Order koji mi je bas fino legao. Tako da, svakom svoje, meni to sto sam ove igre zavrsio ipak govori o njihovom kvalitetu, bez obzira na ocene kritike. Witcher, Batman, Metal Gear, GTA... sve stao do pola.

Poslednja izmena:
@almoust evil665
hvala na pojasnjenju. trebaju mi oba joypeda spremna i puna u isto vreme posto igram sa devojkom pa rekoh da im ne unistim bateriju ako budu stalno na punjenju.

Covece ti imas ostvarenje sna. Jos ako devojka zna da igra, brale zavidim ti

Ne znam samo šta igraju zajedno na PS4 kad nema šta da se igra tako kažu kolege :d

giphy.gif

ne zna da vozi 😀
pa pikamo mk x, pikali smo i 9-ku i tekken na trojci. trenutno igramo Trine 1 i 2, pazario sam complete story i to nam najvise prija. kul bi bilo da izadje nesto tipa Forever Lost igre za ps4 jer mi je kul da resavamo razne zagonetke...

od silnih drugara ,,gejmera" sa njom sam presao najvise igara [emoji4].

Sigurno postoji razlog za to, Sony inace pravi najbolje zvucnike i mikrofone ako se gleda value for money. Jedino ako nisu odvalili to da nadoknade spustenu cenu konzole, mada ne verujem, poslednjih nekoliko godina uopshte nisu u tom fazonu, uvek daju najvise za neke pare..

Preskupo.
Nije mi jasno cemu active noise cancelling kod in-ear slusalica. Ima smisla jedino ako je izolacija losa, ili ako se koristi u pokretu (za Vitu recimo).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno