Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@shin-bojan

hvala za Until Dawn, vidim da je na nekom popustu trenutno pa cu je pazariti najverovatnije.

Neces pogresiti. Igra je odlicna u drustvu, a posebno ce se svideti ljudima koji vole Life is Strange/Heavy Rain fazon.

Meni je smor sto sam Until Dawn ogledao dobrim delom na jutjubu. Krenem malo "da vidim grafiku" i povuce me, bude bas zanimljivo. Sto je u ovom slucaju fail jer se Until Dawn vise gleda nego igra.

Sigurno postoji razlog za to, Sony inace pravi najbolje zvucnike i mikrofone ako se gleda value for money. Jedino ako nisu odvalili to da nadoknade spustenu cenu konzole, mada ne verujem, poslednjih nekoliko godina uopshte nisu u tom fazonu, uvek daju najvise za neke pare..

Ne lupaj 🙂 Za bar 10 brendova koje mogu da nabrojim nisi ni cuo a kidaju. Sony ima dobre in-ear modele ali samo od 80e pa navise a kad zadjes u region od 200 vec ima mnogo ozbiljnihih resenja. Zvucnike? 😀 ... c'mon...

moze li neko da mi preporuci sajt za kupovinu psn vouchera? ovi iz gamesa se ugradjuju preko 1.000 dinara za 25£ pa ne bih bas da im dajem.

Cdkeys, g2a, boxeddeal, gamedealdaily, amazon.

zahvaljujem puno 🙂

gamedealdaily i boxeddeal nemaju nista bas dugo, fokusiraj se na cdkeys, amazon.com (US vauceri), amazon.co.uk (UK vauceri), game.co.uk, play-asia (ali smarace te pozivima) itd

hvala puno ljudi, uspesno sam kupio 20£ na cdkeys za $28. super stvarcica.

naravno, ne pamtim sta sam zadnje kupio kod nas, bilo hardver ili softver. do sada sam 2 puta uzimao vaucer od ovih jer sam im prodavao neke svoje polovne ps3 igre pa sam dobio gift card. sad sam hteo opet da kupim vaucer i vidim da imaju *****ske cene, 5.600 din je 25£. cdkeys je super stvar, kao da sam otisao u menjacnicu...

Reko ajde da odigram taj cuveni Killzone Shadow Fall i prosto mi dodje da prestanem da igram koliki je ovo krsh... KZ2 i KZ3 je po meni bio igra sa najvecim smekom po pitanju level dizajna, i da ne pominjem osecaj napucavanja i tezine prilikom drzanja i pucanja iz oruzja sto je stvarno verno bilo docarano. Ovo sto sad igram je karton mix Crysis-a i COD-a sa pricom boze sacuvaj i nimalo interesantnim nivoima. Grafika je isto bljutava, na momente izgleda lepo ali kad se priblizite objektima i texturama vidi se da su iz ps3 ere, modeli likova takodje, ustogljeni roboti sa jednolicnim facama. Stvarno sam razocaran maximalno ovom igrom i imam osecaj kao da je neki deseti tim pravio ovu igru a ne ljudi koji su radili KZ serijal. Znam da je ovo vec matora igra i da nije bitno ovo sto pisem 🙂 ali stvarno sam totales disapoint 😀

Losa je igra. Par misija su ok, grafika je prilicno dobra, kraj je odlican i to je to.
Tuzno je koliko je serijal propao posle drugog dela.

Da muzu? Kao da igra ima 15 delova (CoD varijanta) pa kao sve muzu li ga muzu. Što se mene tiče nek naprave KZ4 ali u KZ2 maniru i ja kupujem, no doubt about it.

^
Verovatno je sarkazam ali meni bi odgovaralo ako to urade, pogotovo KZ3 MP meni jedan od najboljih koje sam igrao.

Nije sarkazam, rado bih odigrao KZ2 u 1080/60. KZ3 je nesto losiji, ali mislim da nisam odigrao bolju igru u 3d.

Ako bude ikakvih problema sa velicinom igre na disku [KZ2+KZ3 na single BD], ko god bude radio rimejk ce instantno izbaciti 3D podrsku. Isto je uradjeno i sa Uncharted kolekcijom [U3 je koristio posebne fajlove za 3D FMV cinematike koji su zauzimali dosta prostora].

Ja bih rado odigrao KZ2 jer bolje od toga nema za singleplayer, samo da ubace jos jedno 10 nivoa novih 🙂 KZ3 je vec komercijala i lici na hiljadu drugih generickih PC gluposti...

60$, da nije malo previše!? Posle Xbox-ovog kontrolera, jedva se navikao na Sonijev, ne vraćam se i ne menjam više ništa!🙂

Poenta je da pruža skroz novu mogućnost, pa kome treba...

A mnogima treba, jer ogroman broj ljudi kuka na ovaj ili onaj kontroler.

Da li postoji nacin da mogu da rentiram/kupim fimove i serije sa US PS4 store-a?
Imam US nalog i igre kupujem bez problema, medjutim cim kliknem na buy/rent za film ili seriju izbaci mi: The content cannot be selected at this time.
Probao sam razne DNS-ove koje predlazu po netu kako bi se PS4 zavarao da misli da sam u USA ali nista ne pomaze.

Poslednja izmena:
Zar ne možeš da kupiš kodove preko amazona i napuniš US wallet?

Nije to problem vec ne moze da se kupi film/serija iako imas para u walletu. Kao sto kaze almoust evil potrebna su bas posebna podesavanja.

Jedno pitanje, posto mi hitno treba odgovor da se odlucim za kupovinu PS4 a nemam vremena da gledam 500+ stranica. Da li sada moze da se igra online igra koju kupis ili i dalje moras da imas PS Plus nalog za online....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno