Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Са друге стране...
20ак мин разговора, нормалан сигнал на обе картице и WiFi велику већину дана
uploadfromtaptalk1443387912864.pnguploadfromtaptalk1443387926113.pnguploadfromtaptalk1443387962748.png
Има ту још ђуса за пола сата.

Potpuno ok test, bas ono sto se i ocekuje od ovog telefona. Rekao bih da nigdje nije iznevjerio osim mozda baterija.

Ne bre 🙂 devet dana otkad stoji isti status 🙂 interesantno je to sto kad nesto bas cekam ne dodje za krace od mjesec, recimo tv box neki 11 dana je pisalo ono information recived na trekingu, sad devet.

zbog tih nekih stvari izbegavam kineze a i nestpljiv sam kad nesto kupujem nervira me to cekanje,zbog tih nekih stvari vise volim da ganjam oglase kod nas da kupim samo da ne cekam,nije problem da platim malo vise😉

extra,ko bi ga cekao i cimao se sa kinezima jesu ga poslali-nisu,nemaju na lageru i sl...

Da u cg, kod nas je super do 150 e bez dazbina. Mada i ovi preko 200 xiaomi i meizu obicno prodju ako su singapurom

Moze li neki savet sa linkom za zastitu za ekran i case, dal vredi dati 8-9usd za kaljeno staklo

Da. Vredi

Jel puno 800 din za kaljeno staklo na kp? isto je zaobljeno na krajevima.

pazi jedino dilemu imam dal vredi dati 8 9 ili 10 ili uzeti neko od 3,4usd dal je to isti k ili stvarno ima znacajne razlike,hvala milko

ja sam uz telefon uzeo neki nilkin tempered glass, bio je oko 5 dolara. nisam ni znao za tu foru da treba da bude kriv, pa nisam ni razmisljao puno oko kupovine, samo sam rekao daj bundle.....

Dobro, jeste bez trackinga ali bar ne laže već lepo piše tamo. A i mislim da to nije problem za takvu stvar i takvu cenu. Plus ima koliko vidim i mogućnost slanja kineskom ili honkonškom poštom uz doplatu od par dolara.

Nije problem za cenu nego za vreme, izgubis mesec dana cekajuci pa ajd ponovo narucuj...

sve i da se to ne desi, to je opet sporija verzija sa manje memorije? Ja mislim da ne treba da se zezate za 30 evra.

mene moj 32gb u paketu sa nilkin tempered glass, tri obicne folije, silikonskom futrolom i usb otg kablom izasao ukupno 212 usd. to je 190 evra. pa sad racunaj. telefon nije stigao u srbiju, nije placena carina i porez, vec je placena 12 evra postarina.

16gb verzija da dodje u srbiju sa carinom i porezom izadje 180 evra (cena * 0.3)

ja sam fakticki dobio za 10 evra vise 32gb verziju, ali nije za porediti babe i zabe.

odakle sam izvuko 30 evra razlike? gola cena samo telefona koju sam ja platio je 185 usd, a sad gledam 16gb verziju ona kosta 155, to je ravno 30 usd razlike.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno