I dalje sam zadovoljan kupovinom, odlicno me sluzi. Imao sam dobar telefon ali me je ekstra smaralo da nosim dva sa sobom, ovim sam taj problem resio.
Do sada nisam dolazio u dodir sa "dobrim" Kinezima tako da mi je ova kupovina bila malo na rizik.
Deluje mi da bih sada radije uzeo Mi4c, manji je, bolji ekran (za sada irelevantno posto mi je i ovaj dobar), bolja kamera... ali to je u startu 60, 70$ vise (plus carina na to) i to za 16gb verziju koja mi ne bi bila dovoljna a i tu sam vec daleko od budzeta koji sam namenio za telefon.
Zamerke za RN2 ovakav kakav je,
nepostojanje bilo kakvih gestures ili bar double tap to wake. Procitao sam negde da procesor to podrzava (ovo zadnje) i da su vec dodali u neke starije uredjaje (Mi4i cini mi se) ali kao ovo nije premijum fon pa verovatno nista od toga.
Druga stvar je app drawer barem kao opcija. Ne mogu da sazvacem ovaj "i" look.
MIUI za onoga ko se nije susretao sa njim je kao zagonetka. Ukoliko nemate iskustva sa ceprkanjem, problem. Dugo mi je trebalo da provalim dosta stvari (u stvari onome ko nema iskustva sa ceprkanjem na vanili je jos gore). U sustini prosto ali totalno drugacije od vanile. Sad mi je ok iako ne mogu da im oprostim glupost sa dialerom (pri biranju broja ispisuje lokaciju umesto vrstu broja i kako da znam koji mi broj treba!?) a na zalost moj omiljeni exDialer ne podrzava rad sa dve kartice. Ovo cak i nisam siguran da je difoltna opcija, mozda je i bag u dev rom-u.