sve i da se to ne desi, to je opet sporija verzija sa manje memorije? Ja mislim da ne treba da se zezate za 30 evra.
ne, nego ceo paket sam platio UKUPNO, znaci zajedno sa SVIM TROSKOVIMA, dakle transport, carina i porez ako ti je tako lakse- 212 usd, a to je oko 190 evra.
gledaj, poredimo babe i zabe. aj ovako:
kod ovog prodavca gde sam ja uzeo telefon placen je 185 usd. sad kod tog prodavca ova jeftina verzija kosta 155. to je 30 usd razlike, ja sam se time vodio, jer znam da je ovo legit prodavac. ti si nasao slabiju verziju za 10 usd manje, a skuplju za 10 usd vise i tako si stvorio jos 20 usd razlike, pa je 50, a ne 30.
u krajnjoj liniji, bitno je koliko ce da te izadje ukupno telefon. ja sam moj prime sa svim troskovima platio 190 evra (212 usd) i u tu cenu je uslo sve ono sto sam nabrojao, dakle ne samo fontele. aj sad ti racunaj koliko ce tebe da izadje ovaj najslabiji, samo fon, bez stakla i drangulija i napisi ovde, a onda sracunaj sa staklom i drangulijama, pa da vidimo sa kojim ciframa baratamo.
bolje kupi m2 note .
Ima za 17000 sa garancijom.
Me zezas za 30000 druze 🙂
Nije ti jasno jer si iskljuciv i gledas iz svoje licne perspektive. Ne kupuju svi telefon da bi igrali igrice pa su im performanse od krucijalnog znacaja.bolje kupi m2 note -.-
moj stav je da za taj novac nema boljeg telefona. jedan deo foruma se ne slaze. stavise odnos vlasnika m2 note vs radmi note 2 sugerise da se dobar deo foruma ne slaze da je redmi note 2 dobra kupovina. to mi jos uvek nije jasno zasto jer odbijaju da objasne.
Ovo je odlicna cena jer na aliju taj telefon kosta 150$. Prakticno ga dobijate po istoj ceni bez carine/poreza, cekanja i jos se dobija domaca garancija (mada je i ona upitna). Domaci uvoznici ga cene neverovatnih 30000.Lazem,17500 beli
12 meseci garancija
Sad pronasao,bio skuplji
Ala muski padaju cene super za nas 🙂
https://www.kupitel.com/meizu-phablet/Kada ga neko kupi za 17.5k neka javi ovde. [emoji6]
Dotle ne širite dezinformacije.

Gde si procitao za zuckasti ekran?Xiaomi Redmi Note 2 ima znacajno bolji soc, fm radio, i infrared port. Na xda forumu ljudi se zale na plastiku (zadnja maska) koja krcka, prasinu koja ulazi u socivo kamere, i zuckasti ekran.
Meizu M2 Note je nesto jeftiniji, ima bolji ekran, znacajno duze trajanje baterije, po mnogima bolji-fluidniji os i kvalitetnije je upakovan. Ljudi kritikuju nesto tisi zvuk ali se to valjda moze softverski resiti.
Nije ti jasno jer si iskljuciv i gledas iz svoje licne perspektive. Ne kupuju svi telefon da bi igrali igrice pa su im performanse od krucijalnog znacaja.
Ne posedujem ni jedan ni drugi i ovo pisem na osnovu onoga sto sam procitao. Ali eto dvoumim se izmedju njih i nisam u startu eliminisao meizu zbog slabijeg soc-a, jer nemam ambiciju da u pauzama izmedju dva antutnu testa po ceo dan ubijam mutante na telefonu. Dakle prednosti redmi note 2 mi nisu toliko bitne. Cena jaceg cipa je manja autonomija a to mi je eto bitnije...
Ovo je odlicna cena jer na aliju taj telefon kosta 150$. Prakticno ga dobijate po istoj ceni bez carine/poreza, cekanja i jos se dobija domaca garancija (mada je i ona upitna). Domaci uvoznici ga cene neverovatnih 30000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari