Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Uvijek je osam dana, s tim sto on odmah rezervise treking spot i krene onih 60 dana za dispute.

Ljudi, može par pitanja, možda su i bila odgovorena ali ne mogu da iščitavam kompletnu temu, nadam se da nećete zamjeriti. 🙂
Je li bolje uzeti ovaj telefon ili Lenovo K3 Note, i da li Redmi ima normalan Google play ili onaj neki kineski?

bolji je ovaj, ali nema normalan google play, moras samo kineski da koristis.

mozda ti je bolje da uzmes k3 note jer on ima normalan

Ja sam narucio gsm, prodavac tvrdi da rade svi bandovi kao i na fdd. Nije jos ni krenuo, ali kad stogne javljam.

ja nisam hteo da se zezam sa tim, pogotovu sto je ovaj od 32gb i brzi 10-ak %. uzeo dva komada, ako sam se zaebo i ne bude radio duplo sam se zaebo!

Ti si prime verziju? Meni brzina nije vazna ako je telefon fluidan. Jos nijesam koristio miui pa ne znam kakve su animacije, a one su vrlo bitne za utisak o brzini rada. Igrice koje igram graficki nijesu zahtjevne tako da nijesam se opteretio razlikom izmedju dva modela 🙂

Meni stigao juce Redmi note 2 TD verzija, i 3g ...... Radi! Bez problema. 🙂
752483bca41ae3e7c6d296db3d170ed2.jpg

2e90da33c8792523412c8b0b66d73313.jpg

Lte jos nisam testirao jer ni nemam mogucnosti, ali vjerujem da i on radi.

Ti si prime verziju? Meni brzina nije vazna ako je telefon fluidan. Jos nijesam koristio miui pa ne znam kakve su animacije, a one su vrlo bitne za utisak o brzini rada. Igrice koje igram graficki nijesu zahtjevne tako da nijesam se opteretio razlikom izmedju dva modela 🙂
pa da valjda je to prime... sto se fluidnosti tice citam ovde na forumu da redmi note 2 nije fluidan i da zbog toga ljudi kupuju m2 note koji jeste. tako da ja ne ocekujem ne znam kakvu fluidnost i iskreno ne zanima me...

cestitam, da te lepo sluzi!!!

Još jedno pitanjce. 😀
Ovaj, K3 Note ili Zenfone 2?

ja bih najradije redmi note 2, zato sam i uzeo njega. inace zenfone 2 je najbolji, ali samo najjaca verzija i da ga ocistis od bloata inace ce da bude sporiji od svih nabrojanih.

Super 🙂 jos samo da testiras lte nekako i proizvodjaca displeja 🙂 ( rutujes uredjaj,root privilegije za terminal emulator
https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm
pisanjem su kao prve komande i enter. Posle toga tekst koji je vojkan napisao pre neku stranu )

Poslednja izmena:
Ne mora da znaci.. Kinezi su ih masovno vracali zbog lazne reklame, mozda su se urazumili. A i bitno je i za xiaomi mi4c jer ima naznaka da ce i tamo pegasus da gurnu..

Ovo su pocetne serije tako da je malo vjerovatno da su mijenjali ekrane.

uploadfromtaptalk1443201223247.png

15 sek posla.. Evo ja odradio za n5 🙂 jdi popularni

e bas ako ce i u mi4c da gurnu los ekran...

mada ja ne znam, nisam uzivo video, sigurno nije toliko bas los... ipak je ovo fon od 150 evra, da se ne lazemo. kakav je ekran u novim iphoneovima od 150 evra ili samsunzima, ili htc-ovima?

*** пробао сам у свим комбинацијама,
uploadfromtaptalk1443204943608.png

Hmmm.. Da li si suguran da mu je odobrio root ? Idi u security apk i vidi da li ima root previlegije.

Svuda ti je jedno mesto razmaka samo.

Bas cudno sto nece.. Na svakom sam mobu mogao to da proverim

Poslednja izmena:
Fora je sto su tamo napisali displej lg/sharp/aeo a na kraju skroz dole na stranici pise zvezdica u fazonu lanac dobavljaca moze da se promeni za svaki deo moba ( u fazonu ako stavimo pegases mozete da nas povucete 🙂 )

a sta ste zapeli toliko za taj displej, realno koliko je bolji fon od svega za te pare...

Ima tu mnogo toga.. Ne kosta on dzabe 10$ po jedinici a sharp 30+ ... Ko garantuje da nece da rikne posle 6,7 meseci ? Da pozuti itd itd

ne bi im se isplatilo veruj mi. izracunali su oni sve to. zamisli kad bi svi pocrkali za pola godine koliko bi ih kostalo sve to da zamene.... pa xiaomi bi se krvi napio tom proizvodjacu displeja. sve mi se cini da je to ista finta kao xiaomi vs samsung. kako xiaomi moze da ponudi 3 puta jeftiniji telefon sa istim karakteristikama, tako i neki tamo leteci konj moze da ponudi jeftinije ekran od sharpa. to ne znaci odma da ce da crkne, nemoj da mracis :d

btw kad dodjes u bg javi se za cokoladu. stigao je fon i gomila cuda od onog lika sto si preporucio, 300 evra paket, bez dinara carine kao sto je i obecao. narucen jos jedan paket sa telefonom i opremom za 200, on je poslat.

Poslednja izmena:
Ma samo da lepo i dugo sluzi 🙂

Cokolada kada bude bice 😉

Nazad
Vrh Dno