Jel merio neko koliko R9 270 troši na Ethereumu?
atiwinflesh koristim
тако да је свеједно дали флешујеш из дос-а или виндовса
Ја увек флесујем из вина али увек остављам у комп само карту коју радим и немам никаквих проблема са тим... Раније док сам био зелен сам нпр у 5850 уфлешовао биос из 7950 ... Е то је била фрка поново исфлешовати кад је као уређај комп није хтео да види како неки кажу " из чистокрвног дос-а"...
atiwinflash -i
atiwinflash -p x -f bios.rom
Pošalji mi bios na PM i reci koliki napon hoćeš, već sam uspešno flešovao sapphire 280x vapor Trix, PCS+ 270X, MSI 280X gaming
p.s. nedajem nikakve garancije i odmah se ograđujem od svih mogućih problema....
Bah, koji sam ja slepac pa nisam video da ti je već otključan napongrrrrr....
Ako neoverklokuješ karticu stavi slobodno na 1.05 ili eventualno 1.075v ako je nestabilna kartica, više ti netreba sigurno....
Ма дај sам нисам мислео ниста лоше тиме неки кажу, знам како се то радило раније, па ја сам у причи пре него што је постојала тема на овом форуму о BTC уопште... И кад није могло другачије да се флешује сам мостио пинове на биос чиповима и склањао мостове кад је графика LIVE, хтео сам и реко да је на стабилном систему са само једном графиком сасвим безбедно уфлесовати нови биос у садашње време кад је winflash узнапредовао као сто јесте...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari