Evo igrao sam full verziju PES-a na PC-u, ubacio razne patcheve za lige plus jedan za grafiku, tako da sam ga licencirao

E sada po koja rec o gameplay-u. Poslednji PES koji sam muski odigrao je 2011, I ponekad 2012 kada odem kod nekoga, inace samo FIFA od 12-ce... Ljudi ovaj PES u odnosu na FIFU 16 demo je blago receno nikakav, sto se mene tice. Posle neko kaze fifa je prebrza, pa sta je onda pes, spor mozda? Ono brzo kao japanski brzi voz koji ide na magnet, fifa je za ovo puz, mislim na 16, ne na 15. Onda, pasevi nekad mi nemaju smisla, ja hocu jednom, on doda drugom, u fifi mi se to veoma retko desava. E sad grafika, lica igraca su njesra, bar sto sam igrao sa City-em, Hart izgleda kao neki debeljuca, Otamendi ne lici na sebe, a De Bruyne kao da ima 35, a ne 24god, mozda su jedino Aguera, Silvu i Yayu pogodili koliko toliko... U fifi 16 su lepo pogodili boju koze igraca u odnosu na 15, I mnogo su lepsi modeli, bar meni. Trava, stadioni, publika sve je na mnogo vecem nivou nego na pesu (igrao sam i xbox one verziju koja je slicna sa ps4 cisto da napomenem). Onaj gore napisa smesna fizika lopte u 16-ci, ja sam se na to samo nasmejao, kada posaljem dugi pas na pesu lopta kao da ima neki curve, ne znam kako to da objasnim, a tek kod pasa u prostor, to necu ni da pominjem. Ne vidim sta je toliko lose u driblanju, na fifi mogu bar da te lomim (posto igram na tastaturi, sve ostalo je komplikovano), a u 16-ci su ubacili malo drugacije lomljenje cisto da lepse izgleda... A evo pitam one koji igraju FUT, koliko puta ste se sretali sa igracima koji toliko siluju dribling? Ja mozda 2, ili 3 puta, ali nije nemoguce zaustaviti ako dobro postavis odbranu. Inace uglavnom igram sa slicnima kao i ja, tj bez puno driblanja, samo dosta paseva i lomljenje prilikom sprinta i to je to. Ovo je neko moje misljenje, sad mozda neko ima drugo misljenje, al ovo je forum, zar, ne?