Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2016

@milosma
Ako mislis na tvoj post #116 cinjenica je da imamo jednu arkadu - PES i jednu polu simulaciju - FIFA.
Covek do detalja izneses razlike izmedju obe igre i tebi je to proseravanje? Jos cekam da mi odgovoris na pitanje "A sta je to toliko dobro u novom PES-u, koja su unapredjenja? Fizika lopte (posebno lob pasova), savrsen AI ili nikad bolji sutevi?"

Koliko god PES bio loš, pljuvaće se svake godine, ali i igraće se svake godine. To je suština. Negde robuje navika, negde emocije, ja onu drugu fudbalsku igru od EA nisam odigrao od 2000. godine :) od 2003. aktivno pikam Konamija, ranije je bilo ono neko mi nareže na cd, unazad par godina skinem pirata, poneki patch, dođem sa posla posvetim koji sat, naravno, Master ligi i eto zadovoljavam svoju potrebu i dan danas :) Poslednji koji mi se baš svideo i za single i multiplayer je bio 2013. Toliko od mene :)

Koliko god PES bio loš, pljuvaće se svake godine, ali i igraće se svake godine.

Recimo da je to to. Samo bih dodao da se Fifa, barem u mom slucaju, ne izbegava zato sto sam navikao na pes, vec zato sto je emotivno mrtva. Samo pogledas wladymerov klip i sve ti je jasno, ako zelis to da vidis. Let lopte i sam gol toliko nerealno deluju da nije ni za raspravu. Koga bre, boli q, sto mogu milion driblinga da uradim, ili sto imam neku gistro slobodu?

Gol u fifi ne moze da me iscima iz stolice nikad.

Sve ovo pricam nevezano za ovogodisnji pes, koji mi je za sada poprilicno los.

Ajde Borise da te oderem PES-a 2016. :) Jos ga nisam ni pokrenuo, ali eto prilike...:type:

Bre ti onda daj 50e da bi se iscimao kada das gol i da igras sa 3000 igraca online, na dan izlaska igre.

igra je odlicna. popravljeno dosta elemenata. igram godinama master ligu i zanimljivo je imati ovoliko podataka. sada stvarno imas osecaj ko da si Smorinjo. analiziras, planiras... gameplay kao i uvek, nesto dodaju nesto oduzmu. zavrsnica nesto laksa, odbrana ok. cpu ne postize *****ke golove uz samu drugu stativu. cpu golman nekad primi gol ko Rajkovic :)

Odigrao 2 utakmice i prilicno sam zadovoljan jer odgovara mom stilu koji sam razvio jos na WE7 pre 100god, uletanje u noge kad bas mora bez da se dobije zuti karton svaki put, dakle generalno malo grublja igra i sutanje na gol sa 25m i postizanje gola :d

Driblanje je skoro pa nemoguce. Ja ipak cekam neki bolji gameplay.

mrzim driblanje. to mi dođe kao neka vrsta varanja. i cpu kad mi preskoči uklizavanje razbio bih džojstik :)

samo pas i šut!

Bag sa gomanom je katastrofa ove godine. Elem kad se igra 2na2 I tipa izvedes sa golmanom npr pored linije sesnesterca ako lopta dodje u posed protivnika odma a dešava se,samo se sutne na go I daje se go sa pola terena. Znaci katastrofa :mad:

Pronadjite Gameplay Patch by Yair, radi samo na 3.. verziji igre ima ih 3 za sada pa birajte.

Instaliraću večeras da vidim kakav je, ali mo pmogim online komentarima već vidim da ne treba da se nadam ničemu.

Najviše me nervira što taman moderi doteraju grafiku i sve ostale detalje taman, onda izadje novi pes koji nije ništa vnogo bolji.

Mislim da bi idealno bilo da izlazi na svake 2 godine, ovako nas samo zmajavaju.

Pronadjite Gameplay Patch by Yair, radi samo na 3.. verziji igre ima ih 3 za sada pa birajte.

Upravo izguglao i našao na pessrbija ali ne radi. Baci link ovde nije to ništa nezakonito.

I razlika u facama FIFA 16 vs PES 2016 BARCELONA Face Comparison

Poslednja izmena:
*** kakav je ovo Blur efekat, isto kao da trza. Nekako mi usporeni pokreti. Jel kod svakoga tako ?!

uh, posle malo vise igranja...poceli da padaju golovi ko na traci. uspesnost ogromna. problem je sto i cpu kida to jest odbrana kad ode napred ponasaju se ko kolarov. nema ih nigde. cpu sve golove daje iz kontre mada i ja. golovi van 16 prvo bili interesantni a sad vec smaraju. dajem golove na prvu stativu, napucam golmana i cesto ode u gol...

Ljudi, skinuo sam igricu za xbox ali igrači su rasuti kojekuda, bez ikakve logike. Ima li neko pojma o čemu se radi?... Loša verzija igre?...

Pa idi žali se u igrama za konzole možda ti neko pomogne ovo je PC sekcija.

uh, posle malo vise igranja...poceli da padaju golovi ko na traci. uspesnost ogromna. problem je sto i cpu kida to jest odbrana kad ode napred ponasaju se ko kolarov. nema ih nigde. cpu sve golove daje iz kontre mada i ja. golovi van 16 prvo bili interesantni a sad vec smaraju. dajem golove na prvu stativu, napucam golmana i cesto ode u gol...
I kod mene isti slučaj, svaka lopta pod lakat prolazi kao od šale i pored nekoliko odbrambenih igrača. Koji peć preporucujete na ovom koji sad imam igra svaki put pukne kad naletim na mancesterove dresove, što u Master ligi zna biti problem. ..

Evo probao ga sinoć doduše odigrao 2 tekme, meni ovaj pes ima najbolji prvi utisak u zandjih sigurno 5-6 godina. Moguće pošto sam iz prve uboo solidan patch a pre sam uvek prvo probao golu verziju igre.

Uzeo Bayern i Lewandovski 2 tekme 8 golova :D, da nije napuinio one jednakie sa 5 komada pre neki vikend odmah bi rekao da je nerealno. *** ovako ispade realno :) Da definitivno golovi lako padaju.

Koji je trenutno najbolji i najkompletniji patch za PES 2016?

Sačekajte još mesec dva bar da izadje kršten peč. Ne vredi se cimati sa ovim raspadima.

Uveliko se radi PES 2016 SMoKE Patch 8.0 godinama unazad su dobri.

PES 2016 SMoKE Patch 8.0

------------------------------------------------------------------------------

Features:

Leagues:
- ready for new season 15/16 (in-progress)
- correct leagues names
- correct leagues emblems
- correct leagues balls
- bundesliga replaces fake konami league (in-progress)

Teams:
- added new teams (in-progress)
- correct kits for all teams (in-progress)
- correct clubs logo
- correct and updated squads (in-progress)
- all teams have correct home stadium names (in-progress)
- correct radar color for all teams (in-progress)

Players:
- added new players (in-progress)
- correct personal attributes (in-progress)
- removed duplicated and fake players (in-progress)
- real goalkeeper gloves (in-progress)

Stadiums:
- correct names for all stadiums (in-progress)
- add new stadiums (in-progress)
- all teams have correct stadium names (in-progress)
- HD turfs for all stadiums (in-progress)

Others:
- added and updated all boots (in-progress)
- added and updated all balls (in-progress)
- updated referee kits (in-progress)
- correct trophies and cups (in-progress)
- new graphics (in-progress)

Kolko se ja secam posle Pesedita koji su prestali da rade najkompletniji je bio Galaxy prosle godine, mada ukusi se razlikuju.

Ipak se čekaju ozbiljniji pathevi. Nego, ljudi treba mi savet, otisao mi je logitech gamepad. E sada novi logitech da kupujem, vidim da ih
cena kao da su suvo zlato. Imate li neke alternative koje su jeftinije a pokazale su se dobro?

Ipak se čekaju ozbiljniji pathevi. Nego, ljudi treba mi savet, otisao mi je logitech gamepad. E sada novi logitech da kupujem, vidim da ih
cena kao da su suvo zlato. Imate li neke alternative koje su jeftinije a pokazale su se dobro?

Koji je po tebi ozbiljniji pored ova dva navedena gore?
Potrazi neki ocuvan sony dualshock 2 + adapter na KP za 1500-1800din i cepaj.

Copy, paste :D

Nazad
Vrh Dno