Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za "povoljnu tehniku" ne mogu da kazem da je prevarant jer me nije prevario za kesh ali iz mog iskustva se radi o jako, jako neozbiljnom trgovcu koji mi je protracio vreme dok sam se par dana dogovarao u vezi aparata za espreso kafu. Ispostavilo se da aparat nema, valjda je bio samo par dana na akciji u Madjarskoj.

I ja imam veoma negativno iskustvo sa povoljnom tehnikom. U pitanju su dva brata, imaju jos 5-6 naloga za kp, sve u cilju pravljenja laznog utiska mogucnosti izbora.
Neozbiljni, trgovina od 800e se zavrsila tako sto su se isciganisali za postarinu iako je dogovor bio da oni snose taj trosak. Posle se vadili da nisu dobro razumeli jedan drugog...
Muljatori, po meni za izbegavanje.

pa i dobar kompresor kosta bar 200e :) dok ga rasklopi u delove ocisti pa posle sve vrati nazad, verovatno i zameni pastu (ja bar tako sve radim), 1000din je sasvim ok cena.

Ma da to radi to bi i napisao. :)
Ovaj mi deluje da je opremljen samo dobrim kapacitetom pluća. :)
Možda grešim ali mi ceo oglas deluje u fazonu nekog takvog lika.

Ala će mučenik džabe da se obraduje zbog broja poseta koje će generisati sa benča. :)

Poslednja izmena:
Bas to htedoh da napisem, pretece me...

Mozda je krenuo posao dobro, pa zagasio malo oglas jer nije mogao da postigne :D

Juče ga postavio. 0 ocena, nalog otvoren tokom jula. :)

I meni se desila prva prevara ... Oglasen nov proizvod, stigao dobro polovan bez kutije itd ... Nisu neke pare al grozno je kakvih ljudi ima ... Pisao sam kp pa ako mu nadju ohlas koji jr skinuo nadam se da ce ga izbaciti

Juce su mi stigle komponente za ceo racunar narucene kod Fantasterrific-a. Izaslo je skoro 1200e. Samo reci hvale za ovog coveka. A koliko mi je ustedeo... to je vec druga prica.

Na moju primedbu administraciji kp, bez nekih vecih dokaza, clana kog sam prijavio su blokirali ... Meni dosta a nadam se i tom clanu

Na moju primedbu administraciji kp, bez nekih vecih dokaza, clana kog sam prijavio su blokirali ... Meni dosta a nadam se i tom clanu

generalno to je i problem tako neko moze da ti unisti nalog sa nula dokaza.... iskreno vise me zato ne brinu ocene nimalo iako opet imam sve pozitivne opet ako bude spora sad ce me biti bas briga.... kod njih nije briga nije ni mene

Ja sam razmišljao da kupim komponente za novi računar preko "mađara", ali se premišljam zbog garancije. Da li je neko do sada reklamirao komponente kupljenih kod dotičnih? Procesor i RAM bih rado kupio, jer do sada nisam čuo da je RAM memorija nekome crkla iz čista mira, a pogotovo ne (intel) CPU. Matična ploča, grafička kartica i napajanje su skorz druga sorta, mogu da crknu bilo kada.

Poslednja izmena:
Moze i ram memorija. Desilo se drugaru pre neki dan, Patriot 4GB 1600MHz

Pet drugara i ja smo uzeli skoro cele konfe kod madjara u proslih 6 meseci, prvenstveno zbog razlike u ceni koja na celu konfu zna da bude 100-150 eu jeftinija nego kod nas.

Meni je rekao da mu se desava da se javi neko za garanciju, i da je bilo par dead on arrival slucajeva, i da se to resi za par nedelja, salje preko svojih dobavljaca koji regulisu to.

Kod madjara se isplati ako mu verujes na osnovu KP reputacije. Kontam da bi imao barem jednu negativnu ocenu da je *****ao nekog, ali ovaj jednostavno nema, ima 700:0

Javi se na PM ako oces da ti kazem kod kog sam ja kupovao

Edit: evo sad sam procitao na prosloj strani

Juce su mi stigle komponente za ceo racunar narucene kod Fantasterrific-a. Izaslo je skoro 1200e. Samo reci hvale za ovog coveka. A koliko mi je ustedeo... to je vec druga prica.

Da upravo je to taj covek preko koga smo ja i moji porucivali , Fantasteriffic

Evo primer ustede na jednoj konkretnoj porudzbini mog ortaka od pre nekoliko nedelja, kao sto se vidi razlika je malo preko 100 eu, sto bi u prevodu znacilo kuciste i pola napajanja

http://i.imgur.com/1jBU4nO.png

Poslednja izmena:
Da još nešto dodam. Ako je na primer, razlika u ceni za matičnu ploču 4-5 €. Onda je, po meni bolje da se kupi kod nas zbog garancije. Uvek postoji pitanje šta će biti sa mađarima za neku godinu.

Hahaha Pa vise ti znaci Madjarska garancija nego garancija u Emmi-ju jer te tu uvek zavrnu za nesto :d
Pametam covek uopste ne gleda Emmi i njihove cene vec gleda druge firme gde garanciju moze normalno da ostvari. Naravno onda i cena bude za nijansu veca ali u poredjenju s madjarima usteda samo bude jos veca ;)

sto ne moze da ostvari garanciju u emiju?
od svih radnji, samo u emiju nikada nisam imao nikakvih problema sa tim stvarima

Hahaha Pa vise ti znaci Madjarska garancija nego garancija u Emmi-ju jer te tu uvek zavrnu za nesto :d
Pametam covek uopste ne gleda Emmi i njihove cene vec gleda druge firme gde garanciju moze normalno da ostvari. Naravno onda i cena bude za nijansu veca ali u poredjenju s madjarima usteda samo bude jos veca ;)

Druže ja se sve slažem sa tobom, ali "Uvek postoji pitanje šta će biti sa mađarima za neku godinu"?

@probotzor Nisu ni oni slatki. Imao sam u par kupovina, jedno loše iskustvo sa njima. Od naših firmi jedno je Atom veoma korektan. Samo ima malo jače cene :) *** nigde nije idealno.

Slazem se i za madjare ali za segedin mozes otici za 1300din u shoping turu, uvek mozes i sam reklamirati.
Atom je jedina firma koja nikada nikog nece zakinuti! Apsolutno je nebitna cena za to sto ces dobiti kod njih.

E pa meni su uglavnom crkavale stvari kupljene koje je Alti uvezao i skoro po pravilu sam svaki put imao problema s reklamacijama. Zadnji put je bila kap koja je prelila casu kada su mi 2 vracali neipravno napajanje s reklamacije. Napajanje kome je napon padao na 10.3V a ispod toga je gasio masinu. Drugi put su iz kutije povadili sve papire i ogulili serijski broj s napajanja. Pisao sam to 10x vec na ovde na forumu i napisacu jos 50x ako treba!
Prva stvar kad kupujem nesto je: Ko je uvoznik?
Godinama vec ne kupujem nista sto Alti uvozi. Takav sljam jos nisam video.
Doveka cu pljuvati Alti i hvaliti Atom, svakome po zasluzi.

Ma brate s obzirom da je Prointer kupio Alti, moze se ocekivati sve najgore...

Sve sto sam do sada kupio preko madjara nisam imao problema i kada kazu da imas garanciju, sigurno je imas. Dosta su povoljniji.

Ima tema, čitavo iskustvo jednog člana od A do Š. Uradi pretragu.

Da li je moguce traziti u pretrazi ili nekako vec, prodavca po imenu ili po broju telefona na KP?

probaj ime prodavca pa kupujemprodajem da ukucas u google.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno