D
Deleted member 30833
Guest
Hvala 
Za "povoljnu tehniku" ne mogu da kazem da je prevarant jer me nije prevario za kesh ali iz mog iskustva se radi o jako, jako neozbiljnom trgovcu koji mi je protracio vreme dok sam se par dana dogovarao u vezi aparata za espreso kafu. Ispostavilo se da aparat nema, valjda je bio samo par dana na akciji u Madjarskoj.
Kasnije cu tacno da izracunam, ali onako na grubo, negde oko 150€Koliko, ako nije tajna? Da znaju i ostali potencijalni kupci.
Juce su mi stigle komponente za ceo racunar narucene kod Fantasterrific-a. Izaslo je skoro 1200e. Samo reci hvale za ovog coveka. A koliko mi je ustedeo... to je vec druga prica.
Na moju primedbu administraciji kp, bez nekih vecih dokaza, clana kog sam prijavio su blokirali ... Meni dosta a nadam se i tom clanu
Juce su mi stigle komponente za ceo racunar narucene kod Fantasterrific-a. Izaslo je skoro 1200e. Samo reci hvale za ovog coveka. A koliko mi je ustedeo... to je vec druga prica.
Hahaha Pa vise ti znaci Madjarska garancija nego garancija u Emmi-ju jer te tu uvek zavrnu za nesto :d
Pametam covek uopste ne gleda Emmi i njihove cene vec gleda druge firme gde garanciju moze normalno da ostvari. Naravno onda i cena bude za nijansu veca ali u poredjenju s madjarima usteda samo bude jos veca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari