Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Lep skok FTC-a....ne znam da li ima veze sa skokom cene ali primetio sam danas skok mreže sa ~290MH/s na ~520MH/s, možda je trajalo i duže ali od momenta kad sam ja primetio trajalo je 5-6 minuta da bi se odjednom vratio na ~290MH/s.... :trust:

Ide ftc lagano gore :D Izgleda da je krenuo stopama vtc-a.

kakvo lagano ovo je divljanje ... zao mi je sto sam prodavao svaki dan sto nakopam u zadnjih mesec dana inace bi sad imalo :S: ...

koji miner koristite, baca mi hw erore, i sa bin fajlom iz teme i sa podesavanjima od pre neku stranu

I koliko ti karte daju ?

Moguće da će uskoro pump...gledam na Cryptsy-ju neko postavio buy wall (5090 sat) 40+BTC-a i ne pomera ga iako su se istresali po 5-6 BTC-a odjednom...trenutno zid ima 27 BTC-a.... videćemo ujutro šta će biti...

pocim ima volume oko milke znaci da se desava nesto, ako bude jos neka milka znaci da ce biti pumpa, naravno ne mora da znaci ali eto ja se tako tripujem, mada znamo da se neko pre *****0 sa kupovinom

Izgleda da neko veći ne dozvoljva još da ide gore....pojeden onaj wall a jutros i na 4500sat odjednom istresao 13+BTC-a za svaki slučaj...

kolko bacaju sa ovim minerom 280x i 7950???

isprobao sam na 270x , mozda cak mozda i slabije od predhodnog minera sa volfovim binom (148khs) , mozda ima boljitka sa ovim binom koji je u njemu (za 280ce) :(

moje su dualx 280x i 7950

Kod:
sgminer.exe -k neoscrypt --rawintensity 5120 --worksize 64 -g 4 -o ... -u ... -p ... --gpu-engine 1050,1050,1050 --gpu-memclock 1500,1500,1500

ja imam onu seriju iz 2013 (280x) koja daje vise, kasnije verzije kopaju manje (imam 3 komada i kopaju oko 320)

Da nije razlika u memoriji (Hynix bi trebalo da je bolji za kopanje od Elpide)?

Nazad
Vrh Dno