Šta je novo?

LG G2

To prvi put čujem da može, ali možda može da se podesi u podešavanja poziva na automatsko povezivanje dolazećeg poziva, ne znam, proveri. Znam da automatski povezuje kad staviš fon uz lice a u torbici?
Pa to je problem, senzor registruje blizinu neceg, smatra da je to lice i ostvaruje se poziv

Hmmm da li postoji mogucnost jer ja ne mogu da se setim...da sam instalirao rom preko starog v 2.1 cloudy bez wipa dalvik cache data system? ...jer sada na 3.2 su mi sve poruke ostale...sve aplikacije i sejvovi iz njih...stranice na chromu....a ipak radi sve dobro...

Evo šta kaže kad se klikne na 60 days free trial :)uploadfromtaptalk1435612026034.png

Hmmm da li postoji mogucnost jer ja ne mogu da se setim...da sam instalirao rom preko starog v 2.1 cloudy bez wipa dalvik cache data system? ...jer sada na 3.2 su mi sve poruke ostale...sve aplikacije i sejvovi iz njih...stranice na chromu....a ipak radi sve dobro...
moze pomoc ljudi :D

Хоћу да пређем са Клаудија 3.1 на 3.2, може ли само wipe cache/dalvik cache или мора и остало?

Može samo cache i dalvik.

@Dwyane Wade, nisi brisao data, trebalo je pri prelasku sa 2.1 na 3.1, ali ako ti sve radi, ne diraj ništa.

da li neko od vas koji imate XCam na G2 zna da li ta verzija odgovara i na G Pro 2? posto nikako ne mogu da nadjem da li ima neka posebna verzija koja je za njega.

skinuo sam taj za G2 i radi normalno, ali posto hocu da kupim ona dodatna namestanja sa GP zanima me da li sam skinuo pravu verziju...

Markos23,bilo bi dobro da malo prokomentarises tabele koje si izneo.Gde smo tu mi sa G2 i koje je podesavanje najoptimalnije.

da li neko od vas koji imate XCam na G2 zna da li ta verzija odgovara i na G Pro 2? posto nikako ne mogu da nadjem da li ima neka posebna verzija koja je za njega.

skinuo sam taj za G2 i radi normalno, ali posto hocu da kupim ona dodatna namestanja sa GP zanima me da li sam skinuo pravu verziju...
Xcam settings su univerzalni. Sto se tice prave verzije, prvo kupis settingse, pokrenes. Onda settingsi otvore link na pravi apk. Prepoznaju imas li advanced drivere ili ne(ne znam jel za pro g2 imate advanced drivere)

Markos23,bilo bi dobro da malo prokomentarises tabele koje si izneo.Gde smo tu mi sa G2 i koje je podesavanje najoptimalnije.
Na tabelama se vide odredjene vrednosti koje su izmerene, i uz svaku stoji opis, tako da se može videti da li je dobro da vrednost bude niska ili visoka, i dato je poredjenje sa ostalim modelima tako da se može videti kako se G2 kotira. Mene je zanimalo kakve su te osobine u poredjenju sa G3 i sa S6 koji će verovatno da zameni moj G2. Na te vrednosti ne možeš da utičeš, to su osobine ekrana.

Ok hvala.Ja sam nesto skontao da ekran mogu da drzim na 75% svetlosti a da ne ugrozim previse rad baterije.

Xcam settings su univerzalni. Sto se tice prave verzije, prvo kupis settingse, pokrenes. Onda settingsi otvore link na pravi apk. Prepoznaju imas li advanced drivere ili ne(ne znam jel za pro g2 imate advanced drivere)

aha, znaci prvo se kupuje. nisam znao, hvala ti puno na odgovoru.

inace, ja sam instalirao onaj univerzalni i radi sasvim normalno, pa rekoh ne znam da li je to to, ili ima neki poseban za g pro.

hvala jos jednom! internet karticu sam narucio prvenstveno zbog xcam :)

javi na pm ako si nesto saznao :)

Jesi li probao camera fv5? Na G3 je možda i bolji od xcama, doduše samo za foto. Bolji UI, duži shutter.

e nisam! bas sam video da si je par puta preporucivao, i skidao sam onu free verziju. svidela mi se, ali sam mislio da Xcam radi bolje jer je prvenstveno za LG pravljen.

meni i treba prvenstveno za foto, ne snimam skoro uopste.

znaci zadovoljan si sa kvalitetom u odnosu na XCam?

Iste opcije imaš da podešavaš. Oštrenje koje najviše utiče na fotku, kompresiju, kontrast... Sad ću ti šibnem pm

Nisam stigao pitati, sad je otisao negdje bas pa navecer ili sutra, zavisi kad bude. Ali 99% da je tako

Pozdrav za sve od kako sam ubacio LP uopste nisam zadovoljan,baterija je dosta losa,par puta mi se restartovao i tako.Kakva je baterija na Cloudy 3.2 i kako se on ponasa.Da li je to lako ubaciti posto ja nisam bas neki strucnajk razumem se tu i tamo.?

ja mislim da je meni malo baterija slabija...30 sati i morao sam da ga punim..auto osvetljenje i wifi upaljen non stop i mozda pola sata mobile neta...screen on 4 hour... mada ja sam radio dirty flash tako da je i to mozda razlog...

e nisam! bas sam video da si je par puta preporucivao, i skidao sam onu free verziju. svidela mi se, ali sam mislio da Xcam radi bolje jer je prvenstveno za LG pravljen.

meni i treba prvenstveno za foto, ne snimam skoro uopste.

znaci zadovoljan si sa kvalitetom u odnosu na XCam?
pitao, kaze da je tako, znaci xcam settings i on ti skine apk. Ne postoje advanced driveri osim za g2 obicni pa ce ti to morati biti dovoljno.

Ima li jos neko problem sa izoštravanjem slike kada je uključen kamera mod na cloudy 3.2? Sve više mi se čini da se vraćam na stock ili onu prečišćenu verziju stock sa Xda. Pošto sam na tapatalku, da li je taj stock kdz ili u zip formatu i da li ide klasika instalacija preko recovery ili može Flash tool?

Vrh Dno