Šta je novo?

LG G2

Pa dobro sad, poredi se modifikovan G2 sa stock N4... :) LP na G2 je najviše doprineo izgledu...

Pa biće stock G4 softver - vidiš da su najavili ;)

Poredio sam stock 5.0.1 Lollipop sa Note 4 telefona sa kombinacijom G2 + CloudyG2 v3.2...

Ovaj najavljeni može da bude samo još bolji :)

Poslednja izmena:
Ne treba da izvodiš takve zaključke...ko zna šta će biti...
G2 je odlično radio i sa starijim verzijama Androida, samo što sada iz ove perspektive JB i KK izgledaju kao da su iz prošlog veka, ali nebitno...
Kao da smo zaboravili kako je telefon na tim sistemima radio...

Ja kad vidim koliko su ljudi na JB izvlacili baterije, padnem na dupe. Nego je taj JB ruzan koliko hoces. KK je meni savrseni balans izmedju izgleda i performansi. Brat iz Svice je imao G2 sa LP, ostavio mi fon da ga prodam, tako da sam uporedo imao i kk i lp nekih nedelju dana. Nije mi zao sto nisam na lp ali mi je zao sto sam uzeo beli, a ne crni

Evo par slika, poređenje stock CG3 3.2 (HDR Auto) i Xdabbeb 6.2.4 (Inteligent auto). Vidi se da je xdabbeb bolja.

stock

xdabbeb

stock

xdabbeb

Ako li bude 5.1.1 na G2, kako li cemo ga rootati ? Ni G4 se jos ne moze rootati...

Neće biti potrebe za rutovanjem, instaliraćemo kao zip, neko će već napraviti.

Kako mislis da se ZIP napravi ukoliko nema roota, a bez njega nema ni samog recovery... Da je tako lako g4 bi vec odavno imao ROMove.

P.S LG je izbacio tool za otkljucavanje evropskog modela G4...

Vrlo brzo Cloudy g2 3.3. Trenutno se uploaduje.

Evo izmena u odnosu na verziju 3.2:

Improved weather animations
Fixed hiding feature in Gallery
Scale navigation bar to 38
Advanced QRemote
Minor bugs fixed

Poslednja izmena:
Drustvo mislim da sam primetio u gornjem delu malu zutu mrlju... Jedva se vidi ali cini mi se da je ima. Toga sam se i plasio da se ne desi od kako sam stavio stock LL zato sto se telefon preterano vise grejao nego na KK. Zanima me ko ima iskustva jel se ta zuta mrlja mozda siri ili tako nesto? Posto meni ne smeta, niti se vidi, moras bas da se zagledas. Pa ako neko ima iskustva ili nesto? :)

Drustvo mislim da sam primetio u gornjem delu malu zutu mrlju... Jedva se vidi ali cini mi se da je ima. Toga sam se i plasio da se ne desi od kako sam stavio stock LL zato sto se telefon preterano vise grejao nego na KK. Zanima me ko ima iskustva jel se ta zuta mrlja mozda siri ili tako nesto? Posto meni ne smeta, niti se vidi, moras bas da se zagledas. Pa ako neko ima iskustva ili nesto? :)
širi se vremenom - ja sam imao nosio na servis i dobio nov g2

Jel si nosio direktno u onaj ovlasceni servis na Novom Beogradu i koliko je to vremenski trajalo?

prvo sam preko vipa pa nisu dobro napravili - onda sam nosio direktno u MESC i posle tog drugog puta relativno brzo sam dobio nov a prvi put preko operatera kad je išlo čekao sam mesec dana ali je to bilo oko nove godine pa su me zakacili praznici

I moj je telefon preko vipa, znaci nije potrebno da nosim u Vip, mogu direktno tamo i samo sa onim garantim listom, nista vise nije potrebno i ako ja nisam vlasnik licno telefona ali imam garanti list?

prvo sam preko vipa pa nisu dobro napravili - onda sam nosio direktno u MESC i posle tog drugog puta relativno brzo sam dobio nov a prvi put preko operatera kad je išlo čekao sam mesec dana ali je to bilo oko nove godine pa su me zakacili praznici
I telefon ti je bio u garanciji.

I moj je telefon preko vipa, znaci nije potrebno da nosim u Vip, mogu direktno tamo i samo sa onim garantim listom, nista vise nije potrebno i ako ja nisam vlasnik licno telefona ali imam garanti list?
možeš - i ja sam nosio a nije bio na mom imenu nego na zeninom ali uopšte to nisu gledali
samo u slučaju da dobiješ nov aparat moraće vlasnik da podigne a za servis ne mora pošto će prvo probati da zamene touch

Poslednja izmena:
Ok druze, hvala na informacijama :), odnecu u skorije vreme i ako meni za sada uopste ne smeta ali razmisljam ako krene da se siri...

nema na čemu - ali čim je krenulo sirice se polako. al sam te utešio a? [emoji1]

Mogu li nekog da zamolim ko ima xcam settings app da mi posalje link? Jer clan sam one njihove stranice na g+ ali ne mogu da nadjem link nikako.

Ne, mora da se plati jer gleda tvoju gmail adresu i proverava jel si platio.

Dugo sam bio na 30b, pre nedelju dana instaliram rom od somboonsa srkg2-2-00 i danas cloudy 3.3 i definitivno radi najbrze i najfluidnije od svih. G4 UI izgleda prelepo, ako baterija bude dobra ostajem na cloudy-ju do daljnjeg. E sad imam problem sa viperom koji dolazi sa romom, jednostavno nema nikakvog efekta. Menjao sam FX mode u compatible ali nista. Ima li jos neko podesavanje posto mi je na somboonsovom romu sve radilo iz prve?

Baš me interesuje kako će da ti se ponaša baterija. Ja sam se samo zbog nje ponovo vratio na stock 30b. Kad krenem da čitam forume ispada da samo meni jede bateriju. Svima radi super, ali ne znam da li ljudi lažu, ili isključuju lokaciju, GPS, sinhronizaciju, data, wifi, aplikacije koje sve to koriste. Baš napiši za par dana kako ti radi baterija ili pusti pm

Vrh Dno