Za g2 se snadjemo, nece biti problemAko li bude 5.1.1 na G2, kako li cemo ga rootati ? Ni G4 se jos ne moze rootati...
Ako ubacim revert stock, a nisam zadovoljan, vraćam stari koji je u rom-u sa ubacivanjem XCam LG - for G2 Advanced LP? Ili to nije to?
širi se vremenom - ja sam imao nosio na servis i dobio nov g2Drustvo mislim da sam primetio u gornjem delu malu zutu mrlju... Jedva se vidi ali cini mi se da je ima. Toga sam se i plasio da se ne desi od kako sam stavio stock LL zato sto se telefon preterano vise grejao nego na KK. Zanima me ko ima iskustva jel se ta zuta mrlja mozda siri ili tako nesto? Posto meni ne smeta, niti se vidi, moras bas da se zagledas. Pa ako neko ima iskustva ili nesto?![]()
I telefon ti je bio u garanciji.prvo sam preko vipa pa nisu dobro napravili - onda sam nosio direktno u MESC i posle tog drugog puta relativno brzo sam dobio nov a prvi put preko operatera kad je išlo čekao sam mesec dana ali je to bilo oko nove godine pa su me zakacili praznici
možeš - i ja sam nosio a nije bio na mom imenu nego na zeninom ali uopšte to nisu gledaliI moj je telefon preko vipa, znaci nije potrebno da nosim u Vip, mogu direktno tamo i samo sa onim garantim listom, nista vise nije potrebno i ako ja nisam vlasnik licno telefona ali imam garanti list?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari