Šta je novo?

LG G2

Za tvoj, ti imas problema na cloudy 3.2? Onda probaj obični driver(revert stock, na xdabbeb threadu)

PROBLEM PROBLEM flesnuo dorinmax i telefon posle nekog vremena mirovanja nemoguce probuditi ni na dtw ni na power taster. Jedino pomaze restart dugim drzanjem power tastera..
Inace sam na Cloudyg2 3.2

Ne funkcionise na Lollipopu. Inace uspeo sam sa Taskerom i Secure Settings mada prilicno mi baguje sve to iz nekog razloga..

Probaj keygard on/off koji je ugrađen u Tasker, meni je to lepo radilo. Inače, već postoji u lollipopu "smart lock" u lock screen, samo ubaci lokaciju na kojoj hoćeš da tel ostane otključan.

Ja sam citao, sa obzirom da ni G3 ne dobija 5.1.1 mozda cemo odmah i na Android M. Ali videcemo, nadamo se. :)

i to sve sa UI i opcijama od G4-ke........kad može Cloudy,može i LG ?!? :d

Cloudy je ux port, ovo je novi os i ux4:). Al pazite vi sta oni nama podvaljuju,znaci 4.2.2 je imao tonu stvari, neke su nam se svidjale, neke ne. Ja vecinu nisam ni koristio. Dosao 4.4.2 i izbacili nam neke stvari. Dosao 5.0.2, jos vise izbacili(i nisu nam dali smart notice). Saf kad(ako..) 5.1.1 dodje tko zna sta nam izbace(sta nam je ostalo uopce?)

pa niko nas ne tera da update-ujemo...............ja sam probao Lollipop,video šta je,shvatio šta mi sve nedostaje i vratio se na Kitkat..........to za Cloudy-ja je šala :)

Ali mi zelimo update(imati mogucnost), na nama je hocemo li koristiti ga ili ne, samo zelimo opciju hehe

slažem se,samo neka "izbacuju" update,možda taj novi bude ok...........

Koliki je to napredak u softveru!
Setite se onog buđavog 4.2.2 JellyBean androida i ovog sad 5.1.1 Lollipop-a :)

Ma možete da pričate šta hoćete, ali stock je stock. Probao i onaj droith i opet zezala baterija i onda se noćas vratio na stock. I pored update svih aplikacija (mislim 108) i uključenih wifi, data, GPS, swarm foresquare... Ma svega što mi je uvek uključeno i što mi pričaju da isključim da bi mi baterija duže trajala, evo šta radi stock.
7a609fc14c764c59c1a3bbffc2c40afb.jpg
d8598e7e61e6a4460757928660ed7e37.jpg

Nazad
Vrh Dno