Šta je novo?

LG G2

Za prvo punjenje je odlično :) cloudyg2 3.2

uploadfromtaptalk1435386121320.pnguploadfromtaptalk1435386135099.png

Poslednja izmena:
Baš sam hteo to da pitam ostale.
Rom je super, nemam nikakve bagove, sve radi i weather widget i sve, ko pucka, ali brate što troši bateriju pa ovo nije normalno. Imam sve iste aplikacije kao i do sad, nisam koristio ništa više nego uobičajeno, ali redovno popodne moram da napunim telefon. Nije da je skroz prazan, ali nema šanse da dočekam veče, ako to ne učinim.
I baš se razmišljam da li da vraćam na stock ili ima neko rešenje?

Probao sam masu romova od JB do LP i nikad nisam imao problema sa baterijom. Jedino što ne igram igrice i ne puštam video što najviše troši, ali sam dosta na netu.

Pa ni ja ne igram igrice. Wifi, net, lokacija stalno uključeni. I aplikacije u pozadini, sinhronizacija. Ali sve to je uvek uključeno pa izdrži do duboko u noć. Zato me i buni.
fff83a0e35250ba1be7099c2845a7e8d.jpg

Evo. Jeste da je zadnjih sat vremena korišćen RunKeeper, ali brate jede mnogo bateriju. Koju aplikaciju za potrošnju baterije da stavim da vidim sta je najviše troši?

Poslednja izmena:
Pa ni ja ne igram igrice. Wifi, net, lokacija stalno uključeni. I aplikacije u pozadini, sinhronizacija. Ali sve to je uvek uključeno pa izdrži do duboko u noć. Zato me i buni.
fff83a0e35250ba1be7099c2845a7e8d.jpg

Evo. Jeste da je zadnjih sat vremena korišćen RunKeeper, ali brate jede mnogo bateriju. Koju aplikaciju za potrošnju baterije da stavim da vidim sta je najviše troši?
betterbatterystats....

Gasi lokacije i iz Google settings aplikacije i iz notification drawer-a...

BBS isto obavezno odradi ;)

Pa upravo o tome pričam. Nije poenta da to gasim kad je to i ranije radilo, a baterija trajala od 7.00 do 02.30 narednog dana. U najgorem do 23.00. Videćemo šta će battery stat da kaže

Ja zbunjen... Ajde proverite ljudi koji ste na cloudyg2 3.2 da li hvatate wifi na 5 ghz? Ranije sam u stanu koristio wifi na 5ghz ali sada u wifi search prikazuje samo wifi na 2.4ghz odnosno moj wifi a ni wifi za koji znam da radi na 5ghz nema u listi dostupnih. :-( :-(

Od skoro sam vlasnik G2 i na njemu je fabricki JB v10b. Razmisljam se da li da predjem na KK ili LP. Najvise bih zbog kamere ukoliko cu imati bolju sliku i video, pogotovo nocu/pri slabijem osvetljenju. Pitanje, koliko je realno bolja slika na KK i LP kada se slika po slabijem osvetljenju i koliko je brzi fokus? Da li blic isto dugo svetli prilikom fokusiranja?
Video sam delimicno resio aplikacijom Cinema FV-5, neuporedimo bolji fps kada se snima u uslovima slabijeg osvetljenja.
Da li je neko voljan da proba aplikaciju i da prenese utisak da li ima unapredjenja u odnosu na stock aplikaciju sa KK i LP-a kada se snima video?

Problem na Cloudy 3.1. Telefon se sam javi na poziv dok je u torbici...

To prvi put čujem da može, ali možda može da se podesi u podešavanja poziva na automatsko povezivanje dolazećeg poziva, ne znam, proveri. Znam da automatski povezuje kad staviš fon uz lice a u torbici?

Poslednja izmena:
Na drugim telefonima postoji ta opcija automatskog javljanja. Verovatno je i tebi uključena. Samo moraš da nađeš gde se nalazi.

U podesavanjima pa u Gestures imas podesavanje da se automatski javi kad se prinese uvetu-proksimiti senzoru u torbi je reagovao. Iskljuci tu opciju pa se neće javljati.

Izluđuje me više ovaj bug sa auto rotacijom ekrana, može li se ovo ikako srediti? Svako malo pa prestane da radi, kad restartujem telefon bude ok. Dešava se i da svuda radi osim kad otvorim kameru, tamo neće da rotira. Može li se tu šta? Na kk je radilo besprekorno.

@Bender_007 jesi ti upoznat sto necprikazuje na cloudyg2 3.2 5ghz wifi? Hvala

Ne mogu da promenim ikonice na Cloudy-ju. Konkretno imam Eco Icon Theme i ne desava se nista kada ih promenim.

Zna li neko jel moguce na lollipopu podesiti da na kucnom WiFi-ju pattern ili pin lock se zameni sa obicnim swipe-om. Nasao sam neku aplikaciju koja skroz iskljuci lockscreen, al to mi ne odgovara.

Da li je neko instalirao rom "No name 420DPI" ver.2(juce izasla)i kako se pokazao u odnosu na Cloudy.

da li neko koristi xposed na Cloudy 3.2 i da li tweak-ovi rade na istom ?

Ljudi jel moze na brzinu? sta mi treba da ubacim novi cloudy g3.2 ? trenutno sam na 2.1 ? jel treba da ubacim LP bootloader? i neki drugi kelner?

Kk bootloader. Ima onaj univerzalni iz twrp, pokrece aromu i biras koji da ubacis. Ima na xda nacices ga lako :)

ubacio sam..sve radi ok...video sam da se neki zale na neki izgled aplikacija?? sta sa tim ne znam tacno ? :|)

Pa zalis li se na nesto? Subjektivno je i to je ok :) Meni je sasvim fino.

Aha ma jok svejedno mi :) i ovako je dobro nego mi se ucinilo da sam procitao da nesto bode oci... :D

kako promeniti ovu narandzastu boju kada udjem u poruke?

Mali off...izgleda da smo dobili pristup play music store-u.

Vrh Dno