Licno ne vidim kako jedna aplikacija moze da bude dobra i na telefonu i na kompjuteru. Prosto ne vidim kako je to moguce izvesti. Jedna platforma ce morati da pati.
Pocev od toga da se telefon pipka a kompjuter koristi misa, do toga da se razlicite stvari traze od aplikacija na telefonu i od aplikacije na kompjuteru.
Izgleda ne pratis, ali postoje mnoge univerzalne app koje lepo rade na WP i Win...a drugo je to sto je tebi kao Android useru sa Linux fascinacijama smesno.
Pogledajte kolika je brzina usvajanja novog os x? I tamo ima promasaja, ali ni blizu kao modern UI. Za vrlo kratko vreme novi os x je na vecini apple racunara. Win8 to nikada postići.
Ti trazis programe po tematici i abecedi i ne koristis search???Neka traže šta hoće ali neka ne rade to u moje ime, meni je 10ka daleko bolja nego XP u bilo kakvom obliku. Jeste da se MS u neku ruku "iskupljuje" za relativan neuspeh 8mice.
Ako nekome ne treba recimo Weather App, neka ga skine, meni treba ali mi ne treba na mobilnom sigurno. Za Start ima više programa tako da ni to nije problem. Meni je menu na 7mici bio skoro neupotrebljiv, stotinak instaliranih programa i bez veće optimizacije menija pravljenjem foldera po tematici je bilo pain in you know what pronaći nešto na brzinu. Na 10ki je Menu bar po abecedi a glavne programe sam pinovao na Modern/Metro deo sa malim ikonama, tako stane poprilično. Mogu da se razvrstaju i po tematici mada to još izgleda malo ne završeno ali ima vremena da se to sredi.
Neznam stvarno šta ljudi očekuju, da im neko pravi ceo OS po nekom njihovom personalnom ukusu ???? Malo sutra će to da se dogodi. Ima milion i jedan Linux ali vidi kaoliko se svi zajedno a kamoli pojedinačni Distros upotrebljavaju i koji im je market share.
U pravu si, Microsoft ce morati da se prilagodi zeljama i potrebama korisnika ili ce da izumre.Oprostite na rečniku ali me sve ovo podseća na nešto što mi je šef govorio kada nečim nisam bio zadovoljan ili zakerao: "Lošem ***** i dlaka smeta".
Prilagodi se ili izumri je priroda svih stvari i života.
Ne bih rekao, @antena prizeljkuje propast windowsa, posto se ne snalazi na njemu.Rekao bih da je komentar antene bio sarkastičan...
Evo dokaza, da nije opcije search on ne bi nikad nista nasao...Ti trazis programe po tematici i abecedi i ne koristis search???
Pa imas feedback, ne vredi ti ovde da se zalis, niko ti ovde ne moze pomoci ako ti se nesto ne svidjaMene vase zelje, potrebe i koriscenje uopste ne zanima, pisem o svojim.
Ma da microsoft ce da slusa insidere? i njihove zalpojke, to je samo fora da ljudi
imaju osecaj da odlucuju o necemu.
Oni vec imaju razradjen plan za 10-20 godina unapred, malo milom, malo silom, malo win za dz.
Ali oni ce odrediti pravac u kome se krece.
Ja nista ne prizeljkujem, samo tvrdim da ce pre Microsoft propasti nego sto ce nasilno prilagoditi korisnike. Isto su ljudi pricali kad je izlazila 8ica i isto su nailazili na otpor onih koji misle da je sve novo bolje od starog, ma kakvo bilo. A ko programe trazi pogledom po meniju i folderima umesto da ukuca par pocetnih slova u search je primer korisnika koji se ne snalazi.
Meni je menu na 7mici bio skoro neupotrebljiv, stotinak instaliranih programa i bez veće optimizacije menija pravljenjem foldera po tematici je bilo pain in you know what pronaći nešto na brzinu. Na 10ki je Menu bar po abecedi a glavne programe sam pinovao na Modern/Metro deo sa malim ikonama, tako stane poprilično. Mogu da se razvrstaju i po tematici mada to još izgleda malo ne završeno ali ima vremena da se to sredi.
kad izlazi rtm?
29 Jula zvanicno, mada ocekuje se uskoro leak, cekamo...kad izlazi rtm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari