Cortana vrlo dobro radi search i launch za instalirane aplikacije - mada, trenutno ne radi lokalno rangiranje - ukucao sam update puno puta i uvek je prvi rezultat update za javu, iako sam svaki put kliknuo na windows update. Treba da se ugledaju na Google.Ovo neprevaziđeno?
Pogledajte prilog 172649
Quick Launch је и даље ту, ја га набацим одмах после инсталације, тако је било и на 7 и на 8 и на 10.
Rtm se dava na proizvedaca dell,hp,Toshiba i ostale oem brendove da pripremaju svoje laptope i pc so preinatalirani windows 10 za prodazbuRTM verzija je finalna zavrsena verzija windowsa ?
to je kao "official" jel ?
Msm moze se tretira kao final ?
Pa nemoj pozitivno o win10, ovde se tema pretvorila u pljuvanje po ovom OS.Iako sam insider od 1.10., danas sam odradio clean install, ubio sedmicu staru dve godine i stavio 10. Do sad sam imao dual boot 7 i 10, s tim da je zadnji build bio jos 9860 ili tako neko. Kasnije me mrzelo da ganjam te buildove, ali čitam temu od starta.
Sistem je ok, za sada nemam nikakvih bagova. Build je 130. Primetio sam pad FPS-a u CS GO kada je aktivan Spartan u pozadini. Javljam dalje utiske nakon par dana, za sada, ocekivano, pozitivno![]()
Pa nemoj pozitivno o win10, ovde se tema pretvorila u pljuvanje po ovom OS.
Ja sam ovde isprozivan zbog slicnih izjava, namazan katranom i posut perijem.
Ovde su dobrodosle samo izjave tipa, nista mi ne radi, baguje, ne otvara i sl.
Kako? pa amd je izbacio drajver za svaku bitniju novu igru.
15.4 beta za GTA V, 15.5 beta za Witcher, svi ovi rade na win10 dobro.
Sta reci onda za nvidiju? poslednji drajver koji radi je 350.12
Cak i tako razmotan u 3 kolone je pregledniji od tree-list-view koji je bio u win7.Ovo neprevaziđeno?
Pogledajte prilog 172649
Quick Launch је и даље ту, ја га набацим одмах после инсталације, тако је било и на 7 и на 8 и на 10.
Kako? pa amd je izbacio drajver za svaku bitniju novu igru.
15.4 beta za GTA V, 15.5 beta za Witcher, svi ovi rade na win10 dobro.
Мало сам пожурио са одговором, ова грешка је и даље присутна али је превиђам зато што не користим системски начин за рестарт или гашење него инсталирам геџет код кога нема грешке. Малопре сам нешто пробао, грешка се појави и кад хоћу да се излогујем, променим корисника, гасим, рестартујем ... не знам да ли су исти бројеви али се на ово своди. Геџет лепо одради посао. Још неко?"Omiljeni" bug je i dalje tu
Pogledajte prilog 172117
Ni kod mene, eto nisam jediniA kod mene ,na primer,toga uopste nema.
Meni se pojavio problem sa WiFi-em nakon instaliranja verzije 10130, stalno mi za mrežu izbacuje da je limited, sa malim uzvičnikom preko ikonice u notification bar-u. Protoka nema nikakvog, probao sam da obrišem mrežu pa da ponovo unesem lozinku, da deinstaliram i ponovo instaliram drajver, da pustim Windows da sam instalira drajver... i nije pomoglo. Sada sam pregazio tu verziju sa verzijom 10135 i isti slučaj. Inače, sistem prepoznaje uređaj i izbacuje da "device is working properly".
Koji je wifi cip da nije realtek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari