cilebg
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.07.2008
- Poena
- 319
ipak sam mišljenja da izlazi najkasnije 20.g jula ako ne prePogledajte prilog 172757
Ovako otprilike izglead trenutni razvoj, još dosta do RTM.
ipak sam mišljenja da izlazi najkasnije 20.g jula ako ne prePogledajte prilog 172757
Ovako otprilike izglead trenutni razvoj, još dosta do RTM.
Nego gde se u windowsu podesava da se ovaj trouglic iskljuci da mi nisu skrrivene ikone iza nego da su poredjane tu pored? Na win 7 znam ali ovde nikako da skontam gde treba da udjem da to iskljucim.
Pogledajte prilog 172766
To je radjeno tako zbog tableta, da bi stedeo bateriju...medjutim nadam se da ce to srediti sa nekom opcijom...
Pa koji je to de*ilizam, pa win 10 je prevashodno namenjen racunarima i ne vidim svrhu da sada ako nesto radim da moram non stop da buljim u to. Znaci po njihovom onaj ko nece da koristi vise pretrazivaca zbogom slusanju muzike sa YT i primer igranja igrice online.
I ono sto sam jos primetio kod edge je to da je spor u primanju informacija. Tipa stigne vam neka poruka na fejesu na drugom pretrazivacu je istog trenutka detektuje dok ovde nista dogod ne udjes u njega i ne pogledas da li je stigla poruka? Ako ce ovo da im bude primarni pretrazivac onda mislim da ce da pojedu go*no i to sa onom velikom kasikom sto se servira pire krompir.
Pogledajte prilog 172838
Klik na sat>Change Date and time..>Time and language>Change Date and time formats
KB3069069: We fixed the issue where after upgrading to this build audio playback is lost in some hardware configurations. Note: Some sound cards may fail to operate in multichannel mode. The workaround to the problem is to set the default audio format to stereo.
Pogledajte prilog 172838
Klik na sat>Change Date and time..>Time and language>Change Date and time formats
Kreni da citas ovu temu od neke 200 i neke strane. Vise puta je pisano o tome, tu ces naci sve sto te zanima!
baš ti hvala znaš!puno si mi pomogo! vidim tebe na zadnjih par strana sve nubarska pitanja... tako da mi se ne čita ostatak...
Ja sam to odavno podesio da mi bude ponedeljak,ali i dalje mi prvi dan u nedelji stoji-nedelja!Sad ce Vuk da dodje i kaze kako mi u stvari ne znamo da podesimo to,kako kad kod njega sve radi???:d
magnet:?xt=urn:btih:AB017B1062FEFD5F67E91B6BE9F73FEB54032B3F
Koja je ovo verzija? ona prava Pro?Mnogi se zale da ne mogu da aktiviraju 10147 , ja cu pokusati sa KMSPico najnoviji javljam ako uspem , prilikom instalacije kada trazi product key idite na skip!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari