Qualcomm Atheros AR9287 Wireless Network Adapter
Koji laptop je u pitanju?
Qualcomm Atheros AR9287 Wireless Network Adapter
Jesi li probao da ih instaliras u win8 compatibility mode?
Ili u win7, ne videh da imaju drajveri za win8.
Ubaci Windows 10 i build 10130 i odradi windows update kada ti skine KB3069068 pusti ga neka restartuje i wifi ce raditi!Našao sam drajvere za Win 8.1 i instalirao njih, bez pomaka. Fora je što je sve šljakalo OK do verzije 10125 (do tada sam instalirao svaku novu koja se pojavi i uvek je radilo OK), a kako sam prešao na 10130, kolabirao je WiFi. Svi ostali drajveri rade normalno.
EDIT: Laptop je Fujitsu NH751.
Takav problem sa wifi sam jednom resio na sledeci nacin, raspakujes drajvere u folder.
Ides u device manager i update drajvere i navedes rucno u folder.
Posle ovoga je proradio normalno.
Ubaci Windows 10 i build 10130 i odradi windows update kada ti skine KB3069068 pusti ga neka restartuje i wifi ce raditi!
Drugari, je l' vredi preći na desetku sa sedmice ili ne? Dobio sam pozivnicu za rezervaciju desetke. Meni sedmica na desktopu šljaka odlično. Čini mi se i drajver za masno ćebe bi našao. Dal' vredi da se zezam ili ne? Dajte mi vaša iskustva.
Sad ce @zeljko da ti sve objasni...Drugari, je l' vredi preći na desetku sa sedmice ili ne? Dobio sam pozivnicu za rezervaciju desetke. Meni sedmica na desktopu šljaka odlično. Čini mi se i drajver za masno ćebe bi našao. Dal' vredi da se zezam ili ne? Dajte mi vaša iskustva.
Drugari, je l' vredi preći na desetku sa sedmice ili ne? Dobio sam pozivnicu za rezervaciju desetke. Meni sedmica na desktopu šljaka odlično. Čini mi se i drajver za masno ćebe bi našao. Dal' vredi da se zezam ili ne? Dajte mi vaša iskustva.
toliko price a ja ne videh jedan jedini konkretan dokaz nestabilnosti,sem gadjenje kalkulatorom i metroom sa osmice.
Koje price? okacio sam 100 screenshotova do sada.A gde su tvoji dokazi stabilnosti, osim tolike tvoje i vukove priče?![]()
Leak negde u Julu...jel "procureo" RTM ?
Ocu 10tku![]()
Nemoj mnogo da se nadas, za ovaj mesec dana nista bitnije se nece promeniti.Lol ovo ako je RTM onda bolje da MS proglasi apokalipsu za windows jedan kup bagova i ovo da bude rtm je smesno i to mnogo
Nije to fora sa win10, vec sa maticnom plocom, tastaturom i misem.Nego koja je ovo fora sa win 10, sinoc ugasim racunar preko starta pa na power/shut down i kada se komp iskljucio slucajno dotakoh tastaturu i komp krene ponovo da se dize ali ne iz sleep moda jer je to po defoltu kod mene uvek iskljuceno nego jednostavno kao da sam komp ukljucio na dugme sa kucista i krenuo da dize sistem sve po redu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari