Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

U da 10074, pa po redu..:d

@Stefan1995 Sine dobrodosao u Windows 10 Clan :)

Da dobro dosao, sudeci kako mu je krenulo...dobice @zeljko i @antena sledbenika u borbi vs windows 10.

Uletes Burneri...:d

Hahahahaha :D :D
Imam problem nece da se prikljuci na net nikako, pise mi ipv4, ipv6 no network access.. Kada iskljucim bitdefender total security proradi, a kada ga opet uklj nece.. Sta da radim??

Hahahahaha :D :D
Imam problem nece da se prikljuci na net nikako, pise mi ipv4, ipv6 no network access.. Kada iskljucim bitdefender total security proradi, a kada ga opet uklj nece.. Sta da radim??
Proveri kako ti je stiklirano ovo...ipv4 i ipv6.

Screenshot (233).jpg

Isto ovako, ali opet nece.. da instaliram nk drugi antivirus, mozda je zbog njega..?

Ako si neki instalirao da ukloni ga, drzi se supljeg i loseg defendera, sistemske aplikacine za sad su jako lose testirane i ispeglane za win10, zato i lepo se kaze win10 nije za glavni sistem ma sta pevao vuk i jos neki......

ako znas koji ti je DNS mozda mozes pokusat rucno da ga uneses u ipv4

Evo opet retro na win10...

Screenshot (234).jpg Screenshot (237).jpg

Ako si neki instalirao da ukloni ga, drzi se supljeg i loseg defendera, sistemske aplikacine za sad su jako lose testirane i ispeglane za win10, zato i lepo se kaze win10 nije za glavni sistem ma sta pevao vuk i jos neki......

ako znas koji ti je DNS mozda mozes pokusat rucno da ga uneses u ipv4

Izb sam Bitdefender.. Bicu na Windows Defender.. Nzm koji je ***.. :/
Ng, kako da stavim na najnoviji build 10135 ili 10130? :D

Zakon :) nego kakvi su ti ovo killeri na desktopu :D
Mislis na Hatred? ja izbriso ovaj kramp od igre, mladji sin video i ponovo instalirao..:d
Nego u Deus Ex me zeza mis...leti na sve strane, smanjio sam osetljivost na minimum, ne pomaze.

Poslednja izmena:
Ne treba ja sam koristio 64bit na 2GB rama na mom laptopu doduse 8.1 i nikakvih problema nije bilo! Imas danas gomile laptopa koji se prodaju sa 2GB rama a na zvanicnom sajtu sa podrsku ima podrska samo za 64bit operativni sistem!

Ne treba ja sam koristio 64bit na 2GB rama na mom laptopu doduse 8.1 i nikakvih problema nije bilo! Imas danas gomile laptopa koji se prodaju sa 2GB rama a na zvanicnom sajtu sa podrsku ima podrska samo za 64bit operativni sistem!
Sad je kasno, on je bio na win7 32bit, uradio upgrade preko WU.

nazalost da, prakticno su ukinuli podrsku za 32bit jer ne zele da testiraju drivere na "dva" sistema, i sve veci broj igrica bez potrebe ponekad trazi samo x64

Kako radi, mislim na prvu loptu u odnosu na win7?

Sad je kasno, on je bio na win7 32bit, uradio upgrade preko WU.

Malo brze radi, samo sad moram da sredim drajvere, prijavljuje mi neke greske i da restartujem komp zbog drajvera..
Mnogo lepsi izgled.. Ma ima svasta, nmg sad da pisem :D :D Cs 1.6 mi nije radio posle upgrade, sad moram da ga skinem hahaha :D :D
Bio sam na W7 32bit Ultimate, pa sam upgrade preko WU na W10 Pro tp :D

E da si citao, nego prelistao dve tri strane...:p
Obrisi drajvere sa DDU, pa instaliraj zadnje za tvoju graficku.
Kako mislis nece CS? ma hoce samo ti instaliraj drajvere.

Famozni magix tool DDU :d
nema sanse da prodje stranica bez istog

@zeljko ja mislim da je Stefan ubacen kao bot da hvali W10, sta ti kazes :D

Vrh Dno