Pa skida windows 10 preview 10079, mislim da ce mu to prvo gurnuti...
Ja sam mislio da je nesto i citao od teme, umesto da je skinuo iso
fajl,pa mount sa power iso ili sl. on isao upgrade preko WU.
Kada to zavrsi, sad kao insider logujes se i skines onaj 10130, da ti ne daje to na kasicicuMa gde citao, samo prelistao dve, tri strane![]()
![]()
Haha omladinac neki, ne razume poentu priče
aj ne rise molim te...kakav system mechanic? jesi ti LUD, i ko ga je uopšte spomenuo(naravno, ti si)...ako te zanima ja sam na paketu 50Mb/s interneta, a u startu sam imao isdn liniju, tako da SHUT UP!!!
Isto ovako, ali opet nece.. da instaliram nk drugi antivirus, mozda je zbog njega..?
Ako si neki instalirao da ukloni ga, drzi se supljeg i loseg defendera, sistemske aplikacine za sad su jako lose testirane i ispeglane za win10, zato i lepo se kaze win10 nije za glavni sistem ma sta pevao vuk i jos neki......
ako znas koji ti je DNS mozda mozes pokusat rucno da ga uneses u ipv4
Izb sam Bitdefender.. Bicu na Windows Defender.. Nzm koji je ***.. :/
Ng, kako da stavim na najnoviji build 10135 ili 10130?![]()
Mislis na Hatred? ja izbriso ovaj kramp od igre, mladji sin video i ponovo instalirao..:dZakonnego kakvi su ti ovo killeri na desktopu
![]()
https://insider.windows.com/Kako da stavim najnoviji build, sad sam na 10074?![]()
Stefane dao je vuk i ja link ka mega za build 10135!
Hvalaa..https://insider.windows.com/
Get starded pc, Get preview i izaberes
Windows 10 Insider Preview (x86) - Build 10130
Kako radi, mislim na prvu loptu u odnosu na win7?Hvalaa..P.s. Nije los ovaj Windows 10
![]()
![]()
Sad je kasno, on je bio na win7 32bit, uradio upgrade preko WU.Ne treba ja sam koristio 64bit na 2GB rama na mom laptopu doduse 8.1 i nikakvih problema nije bilo! Imas danas gomile laptopa koji se prodaju sa 2GB rama a na zvanicnom sajtu sa podrsku ima podrska samo za 64bit operativni sistem!
Ne treba ja sam koristio 64bit na 2GB rama na mom laptopu doduse 8.1 i nikakvih problema nije bilo! Imas danas gomile laptopa koji se prodaju sa 2GB rama a na zvanicnom sajtu sa podrsku ima podrska samo za 64bit operativni sistem!
Kako radi, mislim na prvu loptu u odnosu na win7?
Sad je kasno, on je bio na win7 32bit, uradio upgrade preko WU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari