Ljudi brzo zaborave a i ne citaju kao sto se vidi iz prilozenog.Famozni magix tool DDU :d
nema sanse da prodje stranica bez istog
Posle otkrica tocka DDU je najkorisnija stvar koja je napravljena...:d
Ljudi brzo zaborave a i ne citaju kao sto se vidi iz prilozenog.Famozni magix tool DDU :d
nema sanse da prodje stranica bez istog
@zeljko ja mislim da je Stefan ubacen kao bot da hvali W10, sta ti kazes![]()
E da si citao, nego prelistao dve tri strane...
Obrisi drajvere sa DDU, pa instaliraj zadnje za tvoju graficku.
Kako mislis nece CS? ma hoce samo ti instaliraj drajvere.
@zeljko ja mislim da je Stefan ubacen kao bot da hvali W10, sta ti kazes![]()
Ljudi brzo zaborave a i ne citaju kao sto se vidi iz prilozenog.
Posle otkrica tocka DDU je najkorisnija stvar koja je napravljena...:d
Hahahaha Dejanm$ sebi ne bi pucao u noge da placa bot-a da hvali preview, vec bi sacekao izlazak istog u prodaju
m$ sebi ne bi pucao u noge da placa bot-a da hvali preview, vec bi sacekao izlazak istog u prodaju
Mojne to brate, pomislice da si mi brat od strica...:dHahahahahahahaha.. *** brate![]()
![]()
Mhm..Sad cemo da vidimo, skidam sad 10130
Ng mislio sam da instaliram nk program za drajvere, pa preko njega to da sredim, sta mislite?![]()
Mojne to brate, pomislice da si mi brat od strica...:d
Kakav program za drajvere? to nikako, win ce sve drajvere srediti, samo ti sredi graficke.
Koji ti programi ne rade? 100% tuneup? ili takav neki krs, ako imas to brisi.
Ok hahaha.. necu viseTuneUp Utilities radi samo što ima onaj dosadni One Click message problem...
TuneUp? odoh ja da spavam...
Nikada nisi brisao drajvere sa DDU?(@zeljko oprosti) i cudis se sto ti nesto ne radi?Pa sta je brt![]()
Valjda je lakse, posto ovo gore nikad nisam radio, da ti kazem iskreno nzm kako ***![]()
Iskreno nikadNikada nisi brisao drajvere sa DDU?(@zeljko oprosti) i cudis se sto ti nesto ne radi?
http://www.wagnardmobile.com/DDU/ddudownload.htm
Skini, napravi folder raspakuj u njega i pokreni, ostatak ce se spontano dogoditi.
Koju graficku imas?Iskreno nikadMhm.. hvala za ovo
![]()
Koju graficku imas?
Kada pobrises drjvere u safe modu i podigne sistem, sa ccleanerom(instaliraj ponovo)
pobrisi registry i instaliraj 15.5 beta http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows 8.1 - 32
U C: iz amd foldera obrisi onaj WU-CCC2.
Ako instaliras 10130 onda to odradi posle upgrade, da ne radis x2.
nemam pojma sta se ovo desava zadnjih par nedelja,mora da su vrucine pa ljudi svasta pisu tipa os ne radi jer ne radi tamo neki AV i najkorisnije parce softvera u univerzumu - tune up.vuk je potpuno u pravu,sta ce meni ovo...
samo nikako da tebe navucem da okacis onaj skrinsat ili kakvu bilu manifestaciju tvojih halucinacija,ali vidim sa vristanjem nemas ni najmanji problem.
*** ljudi nikad nisam petljao nista oko drajvera, jednostavno nisam znao sta da radim, zbog toga sam i pomenuo TuneUp, da preko njega ovo resim..![]()
DDU 2x puta restart pa opet DDU... 3x na dan, resava sve probleme win10-ke :smoke:
Proliv je manje dosadan, vec sam rekao to je bilo drljanja u nekim buildu pre ~2 meseca (jer se jos par njih na isto zalilo ovde), cak sam izjavio da sledeci build manje drlja, pa neznam kako onda ista da ti kacim a i to je bilo pre 3-4 build-a za ovaj zadnji neznam jer sam ga jako malo koristio, ocekujes mozda da ponovo instaliram taj build samo da bi tebi dokazao da sam u pravu?
Zeljko da te ja priupitam da nisi ti onaj lik sto na limanu 4 zivi na cosku hiljadutrista kaplara u onim zgradama do puta i jos se bavis izdavanjem xbox-a 360 i ps3?
Ovo sam pitao samo ovako no da te priupitam jos nesto: A da ti nisi ljubomoran na vuka sto mu sve radi a kod tebe ne radi? Ne se ljutis ali tako kako pises ne znam sta drugo da pomislim.
Ja sam jedan od onih koji su se bili javili da je na 10074 verziji win 10 drljao po hardu i da je bio trom da nije mogo biti tromiji i to je bio clean instal ali sve se promenulo na mojoj masini kada sam instalirao prvo 10125 pa 130 pa sada evo 135 kako radi i to radi tako sto sam na win 7 ubacio 125 i od onda samo gazim verzije i gle cuda sve radi kako treba. U pocetku me je zvuk je*avao i nisam mogo da namestim da mi bude 5.1 ali sam to resio u zvucnom sto sam namestio da bude kao 7.1 i sada imam zvuk na 5.1, verovo ili ne glup fazon ali radi. Jedino sto mogu da primetin da kada gasim racunar da mi iskace ono za explorer ali to me ne dotice toliko.
naravno da ne ocekujem,kao i uvek dokazes da pises napamet,nasumicno i bez ijednog dokaza i usput kad ostanes bez argumenata vredjas.ja reko' cisto da vidim da se nesto nije promenilo.
Ima ko me zna gde zivim i da nisma taj.....
Ne vec sistem nije za finalnu upotrebu, sad sto se neki kao i ti ovde vredjaju da koristite sistem pun bagova i rupa to je vas problem
Naravno kazes drljao je sa 74 a promenulo se sa 125, to sam i ja rekao sa nekim starijim buildom je clean install kod mene drljao podosta (verovatno je mozda bio cak taj **74), nista u tome ne vidim cudno, jedino sto neki dizete u nebesa sistem u alfa fazi izrade, i sad svaki drugi post neko javlja problem jer ne svata da to nije sistem za "njega"
Jos kad procitam da DDU resava problem za 90% problema tek mi onda bude ceo ovaj topic smesan, nhl
Ali ovde se vecina primila na win10 kao na kinder jaje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari