Drago mi je sto se nisi uvredio, jer mi nije bila namera da nikoga vredjam, naravno... Razumem tvoju frustraciju, da se meni isto dogodilo i ja bih verovatno tako odreagovao, ali... Sto se tice bicikla, dzabe je sto znas ko je ukrao, ako nema dokaza za to, tj. da se pronadje taj bicikl bas kod tog lica, sto je nemoguce jer dok si ti dosao do stanice da podneses prijavu, bicikl je vec ko zna gde, ili da se izvrsilac uhvati na delu. A sto se telefona tice, to je pitanje koja je sama vrednost tog telefona jer postoji odredjena vrednost koju telefon treba da predje, pa onda ide procedura, saglasnosti, dozvole za pracenje, saradnja sa mrezom (mts,telenor, vip), itd... A nas zakon je tako strucno napisan da je raj za lopove, prevarante, kriminalce itd... A papirologije, dozvola i raznih tumacenja samog zakona, o tome da ne pricam.. I kao sto sam naveo, Srbija je u velikom deficitu sa policijom, a brdo nekih nebitnih zadataka im je natovareno na vrat koji ih sputavaju da rade ono sto bi trebalo... Dacu ti sad jedan primer... Policajci koji rade na reonu u najpoznatijoj ulici u Beogradu, pa cak i Srbiji, koja vrvi od lokala, veoma skupih prodavnica, ulica kojom dnevno prodje 400 000 ljudi, umesto da budu na svojim reonima i rade na prvenciji kd itd., oni su poslati da cuvaju Turske grobnice da ih neko ne bi slucajno isvrljao i da cuvaju popove koji pevaju neku molitvu da ih vrate u sluzbu jer su razalovani itd, a ta ulica ostaje bez i jednog policajca na izvolite lopovima, dilerima, prevarantima, razbojnicima itd... I ko je sada lud... Najlakse je osuditi policajca, ali niko ne vidi neku vecu sliku i pozadinu iza svega sto se desava... Ne branim nikoga ko namerno nece da obavlja svoj posao, ali nije sve tako crno i belo... Gotovo je uvek sivo....

bas sam kratak... Necu vise....