Mene je preveslao klinac. Klasican prevarant.
Prica> Trazio sam 775 plocu, treba da ugradim coveku, vec par dana komp kod mene, vec mi je frka. Nadjem u BG na KP covek (kasnije tek "covek")
prodaje 4 maticne i 5 DDR2 RAM. Cenio je to sve 9100, sto jeste i realno, dakle nisam se zaletao da uzimam bagatela. Ponudio sam cenu od 8k za 4maticne i 4 x RAm. To je OK, radim servis, trebace mi delovi. POsto nisam u BG, organizujem starce da pokupe to sve. Cekali su ga 1h.30m

Nakon sto su mi izdiktirali sta je tu / krece karambol!
=> Ploce nisu koje sam trazio (i nisu ni ispravne), a RAM nije ni dao. !!!!!!! Zovem ga .... ne javlja se. Tek posto sam zapretio prijavom javio se i kao... poslace mi PE-om. Dao mi i broj posiljke, ali posto je poslao kasno uvece, broj ne pokazuje paket.
POsle toga - TAJAC. Vise se ne javlja. Na KP sam postavio oglas o prevarantu - mozda su neki i videli oglas, u BG, pod MaticnePloce. KP mi je uklonio oglas nakon par sati. Za to kratko vreme mi se javio jedan covek kojeg je isti dan prevario za AM2 plocu i jos jedan lik koji je takodje prevaren.
E sad, ako je medju vama jos neko prevaren, neka se javi. Tuzilastvo ce pre potraziti ser++u ako nas je vise.