Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
enraged je trol,ne obaziri se na njega
Ja koliko sam upucen ti si trololooo, a ima jos par likova koji truju neke teme.
Ali ne zelim da se raspravljam sa tobom nisi tena ovde ali je ono sto si napisao zahtevalo da ti odgovorim.

Mene je preveslao klinac. Klasican prevarant.
Prica> Trazio sam 775 plocu, treba da ugradim coveku, vec par dana komp kod mene, vec mi je frka. Nadjem u BG na KP covek (kasnije tek "covek") prodaje 4 maticne i 5 DDR2 RAM. Cenio je to sve 9100, sto jeste i realno, dakle nisam se zaletao da uzimam bagatela. Ponudio sam cenu od 8k za 4maticne i 4 x RAm. To je OK, radim servis, trebace mi delovi. POsto nisam u BG, organizujem starce da pokupe to sve. Cekali su ga 1h.30m :D Nakon sto su mi izdiktirali sta je tu / krece karambol!
=> Ploce nisu koje sam trazio (i nisu ni ispravne), a RAM nije ni dao. !!!!!!! Zovem ga .... ne javlja se. Tek posto sam zapretio prijavom javio se i kao... poslace mi PE-om. Dao mi i broj posiljke, ali posto je poslao kasno uvece, broj ne pokazuje paket.

POsle toga - TAJAC. Vise se ne javlja. Na KP sam postavio oglas o prevarantu - mozda su neki i videli oglas, u BG, pod MaticnePloce. KP mi je uklonio oglas nakon par sati. Za to kratko vreme mi se javio jedan covek kojeg je isti dan prevario za AM2 plocu i jos jedan lik koji je takodje prevaren.

E sad, ako je medju vama jos neko prevaren, neka se javi. Tuzilastvo ce pre potraziti ser++u ako nas je vise.

Ako je to po tebi realno i treba da budes prevaren. Koja ****** prodaje 4 ispravne 775 ploce koje su inace jako trazene zbog xeona i 4-5 modula memorije ddr2 (1 ili 2gb) koja je isto trazena za te pare i sve to na sajtu kupujem prodajem? Pa toga ni ne benchu nema nikad. Ljudska pohlepa nema kraja.

Poslednja izmena:
opet sa "i treba da budes prevaren".jel' moze nekako da se pokrene peticija/anketa da se takva prica zabrani na forumu,jer je,bar meni,nesnosna?a ako je vecina tog stava,onda barem da se zna,i da mogu ljudi da revidiraju svoj stav dal' zele da budu clanovi zajednice koja podrzava "i treba da budes prevaren" stav.

Ako je to po tebi realno i treba da budes prevaren. Koja ****** prodaje 4 ispravne 775 ploce koje su inace jako trazene zbog xeona i 4-5 modula memorije ddr2 (1 ili 2gb) koja je isto trazena za te pare i sve to na sajtu kupujem prodajem? Pa toga ni ne benchu nema nikad. Ljudska pohlepa nema kraja.

Moze biti realno, pogotovo ako su one prve 775 ploce u pitanju. Tako da je ok, recimo cetiri ploce po 1500-2000din.
A nijedna 775 ploca u 2015. ne moze da vredi vise od 3000din, pa cak ni nekadasnji top modeli.

Poslednja izmena:
Moze biti realno, pogotovo ako su one prve 775 ploce u pitanju. Tako da je ok, recimo cetiri ploce po 1500-2000din.
A nijedna 775 ploca u 2015. ne moze da vredi vise od 3000din, pa cak ni nekadasnji top modeli.

vredi ili ne vidim da po benchu prodaju i po 40, 50 e te bolje serije...komad naravno.

opet sa "i treba da budes prevaren".jel' moze nekako da se pokrene peticija/anketa da se takva prica zabrani na forumu,jer je,bar meni,nesnosna?a ako je vecina tog stava,onda barem da se zna,i da mogu ljudi da revidiraju svoj stav dal' zele da budu clanovi zajednice koja podrzava "i treba da budes prevaren" stav.

Meni jeste zao sto je covek prevaren, ali sam je naseo, i ja sam par puta i na limundu u cuvenoj aferi kafanamarkovic vise od njega...ali sam sam kriv...jer sam hteo da platim nesto sto kosta 16.000 u radnji 12.000 novo, koliko god to bilo tesko svaka skola se placa, on je svoju platio i vise nece nikad da se zezne i nasedne.

@goxxxy> Mogu ljudi da traze i 100e za 775 ploce, ako ima neko ko ce to da plati. OT: Npr. Peugeot 205GT kosta oko 3000e u Nemackoj :) Ja sam radnik u servisu i cesto ljudi ostaju pri 775 ploci iz ekonomskog razloga. Zasto da coveku naplatim 40e za plocu staru 7-8god? Pa onda bih mu preporucio AM1, za FB i YT je dosta i to, bar je novo. Trazio sam delove po REALNOJ ceni. I na Benchu ljudi traze previse, posebno u zadnje vreme. I sam sam iz tog razloga cesto navodio visoke cene, a tada od prodaje nema nista.
Stvarno ti stav nije u redu - kakva je to prica... i treba da me prevare. ???? Da, treba - u drzavi bezakonja i nemorala. I u drzavi istih takvih. Pa neka se onda svi lepo medjusobno pobiju, jer nema pravde ni pravicnosti i svaki je sudija u svojoj stvari.

Poslednja izmena:
@umart i @DeRadicci HVALA LJUDI. Zbog takvih stavova kakve vi imate, ostaje mi vera u ljude. Sa velikim pocetnim LJ! Ostali trebaju da se potrude da to ime zavrede.

=> SVE MOZEMO MI OVDE DA UKAKAKAMO! Ja napisao post da bih pruzio ruku jos nekima (kojih nazalost ima, a samo mozda ovo citaju) koji su prevareni, a potajno, verovatno, i da nadjem supxa. ALI NE!! Uvek ima neki LIBERALAN, koji voli da brani marginalne grupacije, samo nek su COOL/
. Mozda bi trebalo organizovati NVO za sticenje prava kriminalaca i prevaranata. ?? Dobili bi i sredstva od nadleznog ministra.

Ja koliko sam upucen ti si trololooo, a ima jos par likova koji truju neke teme.
Ali ne zelim da se raspravljam sa tobom nisi tena ovde ali je ono sto si napisao zahtevalo da ti odgovorim.

prestani vise da trolujes provaljen si odavno

a sad za sve

dosta bre vise o tome da neko treba da bude prevaren!

svako ima pravo da dobije ono sto se nudi.ako neko nudi ps3 za 50 dinara,moje pravo je da to dobijem,jer je to u ponudi
kupac nikad ne moze da bude kriv zato sto zeli nesto sto je ponudjeno po nekoj ceni,za to je iskljucivo kriv nesavestan prodavac prevarant

Vreme je za dodelu Oskara :smash::d

prestani vise da trolujes provaljen si odavno
Kao sto rekoh trolujes ti, a sta si provalio to me bas nesto....
Kao sto rekoh nisi ti tema ovde ne trazi publicitet prvi si poceo da trolujes ovde i pises gluposti a nisam te nijednom reci spomenuo.

samo sam skrenuo coveku paznju da si trol i da si vec banovan na proslom nalogu

isto si tako trolovao u nekoj temi,napao te je ceo forum da prestanes,a i dalje nisi sankcionisan

za razliku od tebe,ja se ne hranim publicitetom,vec sam tu da pomognem ljudima kojima pomoc treba,a ne da im se rugam i da ih ismevam kao sto si ti radio u jednoj temi kada se clan pozalio na nesto

nemoj da pretvaras ovu temu o offtipic kao sto obicno radis

to sto sam rekao da svako ima pravo da dobije nesto sto se nudi nije trol,nego zakon i uvek je kriv iskljucivo prodavac koji ne obezbedi to sto nudi,svidjalo se to tebi ili ne

Poslednja izmena:
Cetiri maticne ploce i ako sam razumeo 4 x 1GB DDR2.
To brat bratu realno vredi 9.000din (nek bude 4x 2250din, mada vrede i malo vise) ploce i 3.000din memorija.
Moze neko da da malo veci popust, ali sa 12k da spusti an 8k, to nije nimalo realno.

Ne branim prevarante nikako, da se razumemo, samo sam hteo da iskomentarisem ovaj deo.

Ja sam razumeo da je 5 modula DDR2. Kapacitet nije spominjao. :D

Ako je 4x512MB, to u vr' glave 1200din.

Kako bilo, realno je. I realno je da postoje prevaranti.
I to je to
Hvala na podrsci.

Poslednja izmena:
Taj oglas po tim cenama je kasicna navlakusa... 775 ploce da su ispravne traze se i placaju lepo bez problema, to se proda za 24h... kao i DDR2 moduli jer su cene skocile nenormalno...

A to da treba da skupi ostecene jer ih 100% ima jos preko KP, nek prijavi prevaru ako nadje jos kojeg osteceneog pa pravac sup, jer oni kad dobiju 3-4 prijave 100% moraju da reaguju pos luzbenoj duznosti, a ne bi bilo lose da i neko nekog ima u supu jer znamo da ide lakse kad neko urgira, a tog ima da navataju lako ako nije napustio zemlju

@Zeljko. I ja prodajem ispravne mATX ploce po 2000. Bas u NS sam ih kupovao od ljudi na oglasima, ne na Najlonu,po 1500. Inace vrlo cesto nabavljam ploce po 2000. To nije nista nenormalno.
Cene su bile 2200, 1900, 1600 i 1500 za ploce. I 4xDDR2 2x1 2x512 smo dogovorili.
Za sve sam mu srusio cenu za 1000. To je normalno, da bi prodao sve u cugu.

NA KRAJU> Da je trazio i 1din, on je PREVARANT!
SUP ce i biti.
Nisam trazio moralnu podrsku ni kritiku, nego samo da pomognem sebi i drugima u istoj situaciji, da budalu nadjemo i da odogvara, pred SUPom ili Sudom, svejedno.

Poslednja izmena:
Neznam, ja ono sto sam na Limundu kacio za 10din ovek dobijem vise od ocekivanog... isto radim servis i polovne ploce ne kupujem ni ne ugradjujem, jer ako ja nesto kupim poluispravno posle ja tom kome ugradim treba da garantujem, a znam da je bar 30-40% ploca u oglasima poluispravno

Zbog toga na servisu gubim, jos imam jednu novu 775 koju sam kesirao 50e, ko oce OK ko nece nek mu drugi radi servis sa polovnom plocom... jednostavno ne zelim da sutra mislim da li ce me iko zvati zbog pecene PCI-e grafike ili sklj ploce

Tacno je da cena ne skida krivicu sa prevaranta, ali treba paziti na takve oglase i ne kupovat ako se na licu mesta ne moze testirat

Sto se tice SUP-a ako znas nekog da ga nazove ako nije bacio broj da lepo poprica sa njim da vam vrati pare i da mu se "oprosti ovaj put kao".. to kod nekih muljatora upali, ako ne onda sud pa bar ce zavrsit u corku a vi pare mozda vidite ako bude imao ista od pokretne imovine

Poslednja izmena:
^^ Postoji edit dugme. Ne moras udarati post za postom..

samo sam skrenuo coveku paznju da si trol i da si vec banovan na proslom nalogu

isto si tako trolovao u nekoj temi,napao te je ceo forum da prestanes,a i dalje nisi sankcionisan

za razliku od tebe,ja se ne hranim publicitetom,vec sam tu da pomognem ljudima kojima pomoc treba,a ne da im se rugam i da ih ismevam kao sto si ti radio u jednoj temi kada se clan pozalio na nesto

nemoj da pretvaras ovu temu o offtipic kao sto obicno radis

to sto sam rekao da svako ima pravo da dobije nesto sto se nudi nije trol,nego zakon i uvek je kriv iskljucivo prodavac koji ne obezbedi to sto nudi,svidjalo se to tebi ili ne
Menu zao sto opet miram da offujem temu samo da bi neko kao ti hranio svoju dusu glupostima.
Nisam nikakav trol nisam banovan i nemam nijedan nalog sem ovog, mani se tih gluposti i ne izmisljaj.
Opet kazem svasta bih imao sad da napisem za tebe ali ne zelim da offujem dalje jer ovde nije mesto i prestani da smaras ovde ljude vec pisi pametno ne troluj temu.
I nemoj davati sebi publicitet znam da to zelis to radis na svakoj temi, prestani.
Hvala

Cetiri maticne ploce i ako sam razumeo 4 x 1GB DDR2.
To brat bratu realno vredi 9.000din (nek bude 4x 2250din, mada vrede i malo vise) ploce i 3.000din memorija.
Moze neko da da malo veci popust, ali sa 12k da spusti an 8k, to nije nimalo realno.

Ne branim prevarante nikako, da se razumemo, samo sam hteo da iskomentarisem ovaj deo.

Zbog halapljivosti ljudi i zeljom da nesto sto vredi minimalno 100e dobije za 70e nastaju i prevaranti koji im to i omogucavaju, da se niko na takve oglase ne obazire ne bi svaki dan neko iskakao sa takvom ponudom. Zato sam i rekao da je to malo nerealna cena koju on kaze da je REALNA.

NA KRAJU> Da je trazio i 1din, on je PREVARANT!
SUP ce i biti.
Nisam trazio moralnu podrsku ni kritiku, nego samo da pomognem sebi i drugima u istoj situaciji, da budalu nadjemo i da odogvara, pred SUPom ili Sudom, svejedno.

Da je prevarant to jeste i to stoji i za to treba da odgovara, ali ja iz iskustva do sada koji sam dobro platio takve oglase nikad ne bih ni gledao...lepo kaze kupujem prodajem u uslovima tamo:

• Ako je ponuda suviše dobra da bi bila istinita onda budite posebno oprezni jer najverovatnije nije istinita.

Sve je realno, ovo:

@Zeljko. I ja prodajem ispravne mATX ploce po 2000. Bas u NS sam ih kupovao od ljudi na oglasima, ne na Najlonu,po 1500. Inace vrlo cesto nabavljam ploce po 2000. To nije nista nenormalno.
Cene su bile 2200, 1900, 1600 i 1500 za ploce. I 4xDDR2 2x1 2x512 smo dogovorili.
Za sve sam mu srusio cenu za 1000. To je normalno, da bi prodao sve u cugu.

Vrlo je moguce da su to neke bas matore ploce koje primaju samo Pentium i Celeron procesore, kao i sporiji 400/533/667Mhz ram.
A ta cetiri modula ne mogu da vrede vise od 2000din.

Ponuda za 9 hiljada i kusur dinara je i korektna i realna.

Poslednja izmena:
Sve je realno, ovo:

Vrlo je moguce da su to neke bas matore ploce koje primaju samo Pentium i Celeron procesore, kao i 400-533-667Mhz ram.
A ta cetiri modula ne mogu da vrede vise od 2000din.

a nek napise koje su tacno ploce...pa bi videli da nije realno naravno, opet moze da izmisli ali ponuda nikako nije realna a pogotovu ne za kupujem prodajem, pa i za benchmark bi trebalo dobro razmisliti takvu ponudu a ne tamo.

Pa bas, nek napise oznake. :D

Ne razumem, kao da ne postoje "prodavci" kojima se zuri sa prodajom? Pa cene mogu biti veoma korektne i istinite.

KupujemProdajem i Benchmark nisu bitni. Nije uvek poenta "takmiciti" se sa ostalim (pre)prodavcima.

Poslednja izmena:
Ma nije problem cena, vec kad je sve nasao povoljno a zna da se 775 ploce tesko nalaze, trebao je otvoriti 4 ociju... tacno guzva, ne stize se, sad ce gubit vreme sa sudom i cimanjem :(

I to samo ako je lice poznato policiji ili ako bude vise ostecenih, ovako rec protiv recju to je tek treniranje zivaca

Poslednja izmena:
Niko ne opravdava tog prodavca on je prevarant, vec se ovde govori o korenu tj kako i zasto se takvi prodavci stvaraju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno