Pa da, što ona kolege ovde spominju compressed i uncompressed? Fotke do 16Mpix su originalne rezolucije i kvaliteta.16mp neograničeno a video 1080p
Koji server? Možda ti port nije dobar. Umesto 143 stavi 993, on podrazumeva uključen SSL.U cemu je problem kod stock apk za e-mail, kad biram imap mail server, izbaci da ne moze da verifikuje nalog, a pass i user name su sigurno dobri, jer pop3 radi?
Evo sada sam testirao. Sliku od 1.9mb (8mpx) je uploadovao u sliku od 800kb. Znaci radi kompresiju i ubija kvalitetPa da, što ona kolege ovde spominju compressed i uncompressed? Fotke do 16Mpix su originalne rezolucije i kvaliteta.
A sta se desava sa slikama koje su već bile uploadovane i ako sad prebacim na neograničenu memoriju, hoce i njih da kompresije?Evo sada sam testirao. Sliku od 1.9mb (8mpx) je uploadovao u sliku od 800kb. Znaci radi kompresiju i ubija kvalitet
Evo sada sam testirao. Sliku od 1.9mb (8mpx) je uploadovao u sliku od 800kb. Znaci radi kompresiju i ubija kvalitet
Pa namerno sam testirao na high posto su ljudi pisali da je ogranicenje samo preko 16mp. Znam da treba original,to mi i stoji ovo je bilo samo testa radiKod mene nije tako. Podesi original size u podesavanjima.
Očigledno da svaku konekciju zaokružuju na tih 10KB, česta pojava u romingu i mislim da to svi naši operateri rade
Meni pise da je ostalo 22.5 gigaLepo piše plati pa klati ako hoćeš više od 15 gb sa originalnim kvalitetom![]()
Bolje da su stavili terabajt kao Fliker i da pevamo, ovako je bzvz
Aha , kako da ne. Probaj pa ces videti.Treba staviti original size, jer slike rađene na kameri do 16 megapixel-a neće kompresovati tako da je prostor za upload neograničen.
Jeste na papiru i tarabiajde se sad dogovorite, jel neograničeno do 16, BEZ kompresije?![]()
Nema im IMAP-a na listi uopšte.Pogledajte prilog 171355
Probao da promenim na 993 i ukljucim SSL, opet ista poruka. Napomena, pop3 sa istim podacima radi najnormalnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari