Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Očigledno da svaku konekciju zaokružuju na tih 10KB, česta pojava u romingu i mislim da to svi naši operateri rade

Za FB grupe postoji posebna app Groups, takodje treba voditi racuna da su vam ukljucene notifikacije.

Moze preporuka za kamkoder app ?

Zasto bi njih kompresovao ? :) one su vec uploadovane

Treba staviti original size, jer slike rađene na kameri do 16 megapixel-a neće kompresovati tako da je prostor za upload neograničen.

Poslednja izmena:
Тако пише ако одабереш опцију без компресовања онда иде на ону ограничену патрицију.

ajde se sad dogovorite, jel neograničeno do 16, BEZ kompresije? :D

Nije.. Neograniceno je sa kompresijom kakva god slika bila.

Očigledno da svaku konekciju zaokružuju na tih 10KB, česta pojava u romingu i mislim da to svi naši operateri rade

Zvao sam ih da ih pitam za to, ali oni kao ne znaju nista o tome, to kao Mtel dole u crnoj gori radi, nemamo mi nista sa tim. Inace, za dva dana koriscenja samo vibera, bez slanja slika, stikera, bez pociva i slicno, 550din me je kostalo.

Lepo piše plati pa klati ako hoćeš više od 15 gb sa originalnim kvalitetom :)

fe7b6a7e2b9997a67f39075c366d4c13.jpg

Bolje da su stavili terabajt kao Fliker i da pevamo, ovako je bzvz

15 gb je free, više može da se dobije na neke promocije - tipa bezbednost 2gb :)

Twitter app novi update opet zeza sa pojedinim accountima kao pre par godina, pazite prilikom uodatea

Zašto je Flickr zaključan za naš region? Morao ga skidati sa Amazona..

Svidja mi se photos, uploadovao sam upravo oko 500 slika.
'ladno je napravio sam panoramu(i to dobru) na 2 mesta gde je primetio da su slikane dve slike, jedna pored druge.
Onaj search je mocan takodje, prepoznao mi beach, sunset, bike, food, itd na slikama. :)

Ti si instalirao quick office( kada su se delili besplatni gb) ili si dobio 50gb uz htc m8 na 2god :)

Da, quick office je u pitanju, i ja imam 25 gb.

Flickr za fotografije standardno nudi 1TB prostora svima. Tako da mi ovo od Google-a deluje neozbiljno i nekonkurentno...

Nazad
Vrh Dno