Nisam siguran za 1001, mislim da je dovoljno imati 2 evra vise, ali ja nemam
Problem je kada se bas ima okruglo. Saznacu sutra.
Isto nije moguce promeniti 0.01 eur, tj. ne daje mogucnost da se promene svi evri sa EUR racuna, vec mora ostati 0.01EUR. Sto je prosto bezobrazluk...
Profajler, to nije bas tako kao sto kazes
Zvanicno jeste, ali u Raiffeisenu mogu u vecini poslovnica podici i vise, barem krajem radnog dana, ako ima u blagajni.
A takodje, ja mogu za Intesu otici do druge filijale, i podici 50.000eur u krugu od 500m
Za TELENOR OVO NE MOZE. Limit je za sve bankomate (imam 2 bankomata u Knezu, oba ne daju, jedan kaze no funds, a drugi kaze cash limit reached).
A i da je po bankomatu, najblizi bankomat posle Kneza je, za moje pojmove, je u pipipi
Dok Intesa oko mena ima 15 komada, a 10 u krugu od 500m. Raiffeisena cini mi se 5. Telenor bankomata 2
Jedino na Novom Beogradu je Telenor u prednosti, jer tamo ima po jedna filijala svake banke na 10km 
Inace, onaj spoljni bankomat u Knezu je cist promasaj i bezobrazno je sto ne radi unutrasnji kada ne radi filijala. Zimi sam se smrzao dok sam podigao novac, a danas mi je bankomat sprzio prste
Toliko se usijao od sunca, da BOLI 
Probao sam ga jedino jer sam mislio da unutrasnji nema novca u sebi, ali javlja pogresnu gresku, spoljni kaze da je limit reached.
Taj limit nema za dinare cini mi se!
Isto nije moguce promeniti 0.01 eur, tj. ne daje mogucnost da se promene svi evri sa EUR racuna, vec mora ostati 0.01EUR. Sto je prosto bezobrazluk...
Profajler, to nije bas tako kao sto kazes
A takodje, ja mogu za Intesu otici do druge filijale, i podici 50.000eur u krugu od 500m
A i da je po bankomatu, najblizi bankomat posle Kneza je, za moje pojmove, je u pipipi
Inace, onaj spoljni bankomat u Knezu je cist promasaj i bezobrazno je sto ne radi unutrasnji kada ne radi filijala. Zimi sam se smrzao dok sam podigao novac, a danas mi je bankomat sprzio prste
Probao sam ga jedino jer sam mislio da unutrasnji nema novca u sebi, ali javlja pogresnu gresku, spoljni kaze da je limit reached.
Taj limit nema za dinare cini mi se!
Poslednja izmena: