A zašto?
Mnogo uredjaja mi je u sobi gde spavam i ne volim osecaj spavanja pored toliko lampica
A zašto?
Haha, mora da ne voliš SF tematikuMnogo uredjaja mi je u sobi gde spavam i ne volim osecaj spavanja pored toliko lampica![]()
Jedno pitanje u vezi ovog uređaja. Pitanje je u vezi povezivanja preko antenskog ulaza. Da li se kanali menjaju preko STB-a (tj da li se pronađe samo frekvencija STB-a na jednom kanalu televizora), ili se svaki kanal posebno traži na televizoru? Hvala unapred.Da, baš tako kako si rekao. S tim što moram da napomenem da je razmak između ulaza za antenu i RF izlaza jako mali. Ja sam kod mene morao da koristim jedan utikač u "Г" sa skinutim poklopcem a drugi okrugao od videorikordera.
Хм, нисам пазио на часу, шта је са локалним телевизијама? Да ли остају или морају и оне да се гасе?
Da potvrdim mozda ce nekima znaciti...Strong npr ima podrsku i za Digitalni Radio, medjutim to bi tek trebalo da zazivi, posto se gasi analogni radio signali.. Verujem da i ostali receiveri imaju podrsku i za to..samo to je u planu a kada ce to biti, niko ne zna, skoro nee.
Svakako ce biti i ovakva resenja za par stotina dinara, tako da ne mora ulaganje u antenu od 15, 20e
Znači Jastrebac 33. uhf. Nisam ništa uspeo da nađem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari