- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
A vise dnevnih transakcija ispod 15k eura se ne prijavljuje 
A vise dnevnih transakcija ispod 15k eura se ne prijavljuje![]()
Znaci i dalje jedini nacin da se prime pare od fizickog lica (iako je mozda prijatelj ili rodbina) je western union ili neke strane kartice... Btw. Nisam mislio tipa pranje novca, vec poreska, posto poreska cim je vise para hoce da se ogrebe...
Koja je logika da neko ko mi salje pare devizama kupi bitcoin-ove, iste posalje, pa ja prodajem iste i onda opet imam zezanja oko dizanja kesa. Jesi ti mozda video negde u Srbiji po prodavnicama, marketima ili ugostiteljskim objektima da se moze placati bitcoin-om? Takodje da li je to ona ista valuta koja je imala nagle padove i skokove? Zamisli - jednog dana imas 20 000 eur u toj valuti, probudis se sutradan i skontas da imas 10 000. Neka hvala, ali kriptovalute me ne zanimaju trenutno ni najmanje, a pogotovo sto nemaju apsolutno nikakvo pokrice.
Istom logikom mogao bi pare primiti PayPal-om, Pioneer-om, Skrill-om ili slicno, ali sve to u neku ruku nije legalno propisanim zakonom, jedino sto se to trenutno ne prati...
Ne znam da li je bilo reci .. ali kako da prebacim novac sa Paypal-a kada to ne moze sa mastercard koja je jedina opcija u telenor banci .. zasto nema VISA ? bezveze
Meni je pre bezveze što ne može osim Vise da se skida i na druge kartice...Zašto PayPal to nije omogućio?
Meni je pre bezveze što ne može osim Vise da se skida i na druge kartice...Zašto PayPal to nije omogućio?
Ponovo im ne radi bankomat u Požeškoj. Kad god meni treba on ne radi. Prošlog puta im je trebalo dva dana da ga osposobe.
Mene više nervira to što već 7 meseci ne mogu da obezbede da se dopuna radi za vip i mts korisnike,a ne samo za telenor.
koju šifru plaćanja unosim kad hoću da platim telenor račun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari