Ista prica, kao sa userom astrolog.
Ovo je specifična situacija gde drajver uzme da piše nešto kako treba da se radi, a nigde nisam video jednu fotku da je napravio i da zna to da primeni u praksi. Jel kapiraš šta hoću da kažem?
Jel to ona sa laznom-PS bradom koju je dodao s16 ili sam nesto istripov'o? 😀
E sad mi nista nije jasno :d al ono stvarno deluje ko PS brada, na fotkama od pre par meseci..
Не капирам шта ће твоја фотка на аеродрому у Риму? Продајеш то или?
Зато и питам. Али чудно да се фотка налази на аеродрому у Риму баш🙂. Када неко откупи твоју фотку да ли знаш где то иде или небитно? И ако није тајна колико се продаје таква једна фотка?Ja se i bavim komercijalnom fotografijom 🙂
Зато и питам. Али чудно да се фотка налази на аеродрому у Риму баш🙂. Када неко откупи твоју фотку да ли знаш где то иде или небитно? И ако није тајна колико се продаје таква једна фотка?
Ja samo da se pohvalim, drugar mi bio u Rimu, pa video moju fotku na aerodromu :eyebrows:
Pogledajte prilog 163073 Pogledajte prilog 163074
Odlično!!Ja samo da se pohvalim, drugar mi bio u Rimu, pa video moju fotku na aerodromu :eyebrows:
Није битно него ме лично заинтригирало. Занимало ме пошто не знам како иде та прича са комерцијалом. Можда си помислио да сам саркастичан или се лоше изразих па ево да ти кажем да нисам него честитке и свака част😉.Kud sam uopste okacio :-D... znas zemlju gde ide fotka, plate je, ne znam da li sam jednu fotku prodao u nasoj zemlji, i ne vidim zasto je to bitno? Od toliko fotki koje imas na netu, izabrali su bas moju da je koriste kao reklamu na ulazu i to mi se bas dopalo i to bas u Italiji i bas u Rimu! 🙂 vrh!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari