Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
20mpx, super, nadam se da je neki veci i bolji senzor u pitanju. Nije da je Note 4 los, daleko od toga ali moze to jos bolje, posebno nocne.

Ja kontam da ce edge i obicna verzija imati razlicite specifikacije. Bar kontam da ce edge imati slabiji procesor jer znaju da ce se manje prodavati

Ko zna.. Mozda edge iznenadi.

Realno za sada je sve ok sem najava da ce biti tanak 7mm sto govori da ce imati bateriju ispod proseka.

Stvarno ce biti steta ako ga uniste sa jadnom baterijom.. Ta borba koji ce telefon biti najtanji mi ne ide u glavu..

Ko zna.. Mozda edge iznenadi.

Realno za sada je sve ok sem najava da ce biti tanak 7mm sto govori da ce imati bateriju ispod proseka.

Stvarno ce biti steta ako ga uniste sa jadnom baterijom.. Ta borba koji ce telefon biti najtanji mi ne ide u glavu..

Nije sve u kapacitetu, ima nešto i u potrošnji. Ja ne verujem da će imati manju autonomiju.

samsung-galaxy-s6-clear-case-02.jpg

samsung-galaxy-s6-clear-case-01.jpg

I... Samsung senzor! Tako se to radi.

Exclusive: Samsung Galaxy S6 camera details
Samsung Galaxy S6 likely to get 20-megapixel main camera, new camera app with 'Pro' mode

NEW 'PRO' MODE WILL ALLOW THE GALAXY S6 TO SHOOT RAW AND CONTROL SHUTTER SPEED

Valjda ce i ovo konacno da se desi.

Poslednja izmena:
Telefon ce da razbije.
Reci izbace plastiku na kraju hahahaha pucali bi sebi u oba kolena time

Bloomberg kaze potpuno metalni i S6 i Edge verzija. E sad, ako telefon bude izgledao kao na ovim slikama sa futrolama sto su se do sad pojavile meni izgleda kao staklo iza. Ce da vidimo. 😀

Sto se mene tice mogu komotno da zaliju bateriju, ionako me samo nervira poklopac, stalno se plasim da ce one kvacice da puknu.

Hahaha vest sa bencha, objavljena na b92, pa linkovana opet na benchu 🙂

Galaxy 6 Exynos 7420 is 14nm SoC

Beats Intel and Apple

Fudzilla has found out that the Samsung Galaxy S6 will be one of the first devices to boast a non-Intel chip build around a 14nm process.

The Exynos 7420 SoC will be a 14nm octa-core, with four Cortex-A57 cores and four slower Cortex-A53 cores. Most of the chips coming in 2015 will use ARM's big.LITTLE approach, but in 20nm. Samsung Exynos 7420 is 14nm and is also using Mali-T760 GPU. We have the manufacturing node confirmed by multiple sources but you only need to wait for the March 1 to see the official announcement at the Mobile World Congress Galaxy S6 launch event.

U prevodu, veoma je verovatno da će manje trošiti, pa samim tim ne bi trebalo da bude ni panike oko baterije ako telefon bude tanak.

SoC nema toliki udarac na bateriju koliki ima displej.. Mada mozda nabudze amoled da manje trosi,ali... Nisam optimista.

Primera rady exynos u note 4 je 20nm a s805 isto u note 4 je 28nm. Sto se tice baterije neki kazu da su isti a neki da je snap malo bolji.

Poslednja izmena:
Exclusive: Galaxy S6 software will bring some amazing changes

-Today, we have new info on the software side of things of the Galaxy S6, thanks to one of our insiders. There are some really interesting things Samsung is doing if our info is correct, and perhaps the biggest change the S6 will bring is the removal of all pre-installed Samsung apps, or at least that’s how our insider put it.
-In terms of performance, TouchWiz on the Galaxy S6 is said to be amazingly fast when compared to Android Lollipop on the Galaxy Note 4, which sounds awesome considering the state of optimization TouchWiz is currently in. Samsung has also adopted a lot of animations and effects that debuted on Lollipop – we can already see some of these effects in motion on Lollipop on existing Samsung devices, and it looks like the visual experience will be even better on the Galaxy S6.

Galaxy S6 release date rumored

-This rumor suggests that the Galaxy S6 might be released on March 22nd or just a couple of days after it.
-Apparently Samsung employees have been informed of vacation blackout days prior to the launch of a major new product. The blackout period begins from March 22nd and ends on March 30th. Another blackout period starts April 19th and ends April 27th. It is possible that the second blackout period might concern release of the Galaxy S6 Edge though the purportedly leaked internal memo that has appeared online does not make any distinction based on device model for these blackout dates.

Poslednja izmena:
Ne mogu da dočekam jubilarni pedeseti telefon koji "radi kao nexus", i naravno brže od prethodnih 49 koji su isto radili kao Nexus

Da,vecito ista prica 🙂

Ali im sada bas gori pod nogama tako da je ova prica i moguca..

Ili ce napraviti bum ili ce morati da srezu zaposlene

Poslednja izmena:
Ja sam se igrao sa note 4, i ako jeste relativno stalno brz, animacije i sam osecaj koriscenja ui-a cak ni na njemu nije na nivou.

Ne mogu da dočekam jubilarni pedeseti telefon koji "radi kao nexus", i naravno brže od prethodnih 49 koji su isto radili kao Nexus

“An industry source remarked, We are aiming to get rid of unnecessary functions and simplify our UI at the level of Google's Nexus 6.”

http://www.businesskorea.co.kr/article/8534/misc-features-going-samsung%E2%80%99s-user-interface-touchwiz-become-less-featured-galaxy-s6

Meni ovo ne zvuci kako si ti napisao, e sad zavisi sve kako ko prevede valjda, ili koji hype naslov procita.
A i da radi u rangu Nexus 6, nije to nikakva filozofija. Note 4 je vec dovoljno blizu toga, jedino sto ga koci je ucitavanje nekih vec pokrenutih aplikacija.

Poslednja izmena:
Ma ne pričam o PR tekstovima, pričam o loženju na forumu koje uvek moramo iznova da preživljavamo. Dođu likovi koji su pre toga koristili neki sporiji telefon i odmah čim je nešto brže to je kao Nexus.

Nazad
Vrh Dno