Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svi se to nadaju svake god od S1. I onda dodje bandage dizajn. No, brzo ce predstavljanje pa da visimo.

Znači moguće je da su oni proizvođači covera ipak bili u pravu? Meni je ovo malo previše... pomeren zvučnik sa zadnje strane na donju ivicu, one linije kao kod ajfona, čak i ovaj isečak za punjenje ne liči na micro usb, nego na lightning port.
Ako bude ovako, ovo neće biti moguće razlikovati od ajfona :d

Priča se i o novom rešenju za plaćanje: http://bgr.com/2015/02/03/galax-s6-software-features-samsung-pay/

^ videcemo na sta ce da lici ali ovo poslednje postavljeno stvarno podseca na iphone 6, ne mislim da je sad to nesto posebno lose ali sam ubedjen da samsung moze da napravi telefon koji izgleda odlicno, mocno a da ne kopira takve detalje.

Ma i u kejsu one slike, vidi se da je ivica telefona isto zaobljena kao na ip6/z3.
Edit: Ja sam izneo moje misljenje, ako se nekom ne svidja ***. Ali mislim da se jasno vidi sa slike da je to taj oblik i da ce odavati slican utisak u ruci. A realno me bas briga i za jedne i za druge. Najbitnije mi je kako ce raditi i sta ce novo doneti

Poslednja izmena:
Nema sanse da samsung stavi zvucnike de, ovo zadnje je fejk,100%

Biće zverka,ali ako mu nabudže cenu kao jabučari ...***.
Ovo da bace u prodaju za 400e,jednim udarcem ubiju i amere i kineze :d ,a krajnji korisnici prezadovoljni

Poslednja izmena:
Dosta ovi spojevi i prorezi za zvučnik liče na i6. Što i nije nikakva mana.

Dobitna kombinacija,kopiraš ono što valja.
Na jabuci je sve super sem cene

^ A u stvari je preskup sa onim svojim fejk materijalima 😀

Samsung-Galaxy-S6-renders.jpg

Samsung-Galaxy-S6-renders.jpg

Samo iz ova 2 ugla lici na iphone 6, sve ostalo je nekako nedoreceno (za tu klasu ali naravno to je samo render), kao malo zaobljeniji N4, zadnja strana samsung android klasik.

Poslednja izmena:
Jedino sto sam siguran da dizajn tesko moze da razocara. Realno note 3 i s5 su me razocarali, nisu mi odavali utisak da telefon vredi te pare mada bih i pored toga radije uzeo njih nego nesto drugo.

Pa naravno da su iz klonje kada je lik pobegao sa proizvodne trake da uslika.. 🙂 ali se zeznuo jer se na jednoj slici vide i njegove patike..

Po meni to je s6. Ostalo je pitanje samo sta ce biti pozadi. I dalje mislim da je to staklo.

Пре ће бити да је побегла (дакле она), види колике нокте има. 😀
Шалу на страну, не знам, и дање мислим да није то то. Изгледа лепо ту нема спора, али доста подсећа на јабуку, што Самсунг овога пута не сме то себи да дозволи, сада када се ломи тржишни колач.

http://www.phonearena.com/news/Case...eal-device-with-its-actual-dimensions_id65627

Ma samo se ti nadaj da nije to to.. 🙂

Ovde vise brine sto je telefon veoma tanak. Izgleda da je alpha bila probni balon da se vidi reakcija ljudi oko jadne baterije. Cini se da je prosla pa ce sada osakatiti bateriju i na s6.. Nadam se da gresim,ali..

I dalje mislim da su ovo finalne spec🙂

64-bit eight-core 14nm CPU which is 50% faster
5.1-inch Quad HD Super AMOLED display with a 577ppi density,
stunning outdoor visibility, super dim mode for late night.
A huge 20 megapixel OIS camera sensor and a 5 megapixel f/1.8 front-facing camera with real-time HDR
32 / 64 / 128GB of storage
2550mAh batteryBuilt-in
wireless charging
Four hours of usage on a 10 minute chargeQuick connect charging
Samsung Pay: works with 90% of existing magnetic stripe payment terminals
,and NFC payment terminals
Metal and glass body
Gorilla Glass 4
Cat 6 LTE

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno