Crnu plave nije bilo kod ovog proverenog sto si ostavio link. Lepsa bi bila plava ali nema veze ja zadovoljan.
Dejane imas link na temi postavio je Nikola pre oko 2 nedelje preko search mozes naci ako ne nadjes okacicu ja ponovo![]()
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=310378Pozdrav drugari prvi put vam pisem treba mi pomoc, u poslednje vreme mi baterija traje malo duze od 12 sati, nekad je to bilo i skoro 2 dana, da li je moguce da postoji neka aplikacija koja mi vuce bateriju posto je kad sam gledao stanje baterije u CPU-Z sve ok sa kapacitetom na sta bi trebalo da obratim paznju?
Hvala unapred
Pa rutuj, nikakav problem unrootovati posle...telefon mi nije rutovan, dosta stvari ne mogu da vidim u dump file-u
Je l si iride ui platio ili?Vratih se na dobri stari lolipop![]()
Ubacio sam neku temicu, stavio iride ui ikonice, nabacio skin za cLock izabrao novi wallpaper i dobio ovakav home screen![]()
Kako ubacuješ theme u LP? Probao sam mnoge romove, samo što theme engine za sada ne radi?Vratih se na dobri stari lolipop![]()
Ubacio sam neku temicu, stavio iride ui ikonice, nabacio skin za cLock izabrao novi wallpaper i dobio ovakav home screen![]()
Svaka čast, izuzetno mi je drago. Kao što rekoh moju priču milion puta već do sad, telenor je isto tako mogao da ispadne fer i vrati mi pare date na One, ali naravno to nije u pravilima firme.e ovo stvarno nisam očekivao-pa da podelim sa vama
kao što znate dobio sam novi telefon zato što nisu mogli da osposobe displej na starom i prilikom preuzimanja telefona iz vip-a dobijem uredno sve u kutiji i garanciju ali nisam dobio fiskalni račun a na moje pitanje zašto rečeno mi je da nemoze zato što nisam u njihovoj poslovnici uzeo i da će mi dati fiskalni račun tamo gde sam ga i kupio-znači na drugom prodajnom mestu samo da pošalju papire. to je bilo negde u petak ja mislim i danas me zovu iz poslovnice gde treba da dobijem fiskalni i čovek mi kaže ovako:bla bla bla to je bio uvod i kaže da mogu doći po fiskalni i najvažnija stvar je ta da kada sam uzimao telefon u paketu SIGURICA 3000 tad je telefon koštao 30 i nešto hiljada a da sad u tom paketu košta negde oko 18000 i da ce mi sad isplatiti razliku od nekih 12000 - dali možete da verujete? ja jos uvek ne. dobio sam novi tel i još 100 evra. hahahahaha [emoji1] pivo za celu kafanu
ispadoše ovi korektni ali sigurno nebi da ne morajuSvaka čast, izuzetno mi je drago. Kao što rekoh moju priču milion puta već do sad, telenor je isto tako mogao da ispadne fer i vrati mi pare date na One, ali naravno to nije u pravilima firme.
Deki sad čuvaj pare pa na novi oneispadoše ovi korektni ali sigurno nebi da ne moraju
pare dođu i odu manje - više i nisu u prvom planu - samo da smo živi i zdravi a para i telefona će biti. ako ne bude para biće čekova i kartica [emoji1] čekam ove zveri u martu[HIMA mi je favorit] da izađu a ako ne to onda g4 sigurno u junuDeki sad čuvaj pare pa na novi one![]()
nije toliki bolji g3 od g2 bar što se mene tiče - dobijaš samo bolji displej koji vuče više baterije 3 gb rama ali i to zavisi od verzije-moj savet je g2 ili da sacekas još malo i g4Pozdrav svima,
Prativ ovu temu neki 2-3 meseca sigurno.
Još uvek nemam G2 ali planiram da pazarim uskoro, pa bih voleo vašu pomoć oko toga.
Da li je G3 bolji od G2? (drastično bolji i vredan veće cene)
Kolika je generalno cena G2 sada?
Da li možete da mi preporučite negde povoljno kupovinu u NS i okolini ili u bg?
Hvala unapred
Pozdrav
sto se tiče odnosa cene i onoga što dobijaš ja mislim da je g2 među boljim kupovinama ako ne i najboljaJa i dalje ne vidim telefon koji je nesto drasticno bolji od ovog sto imam i da je vredan doplate mozda ova nova garnitura kada dodje ali sada jos nikako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari