Šta je novo?

LG G2

Jedno pitanje za sve jel vam je kamera zrnasta kad je upalite na stock 20H bez fix-a znaci cist stock, cisto da znam jer kontam da palim u servis ako je samo kod mene tako mozda kamera crkava... :)

zanimljivo, stigla i meni danas ☺,porucena pre 13 dana sa aliexspress-a,7$,extra je!

Je l uzeo neko plavu il' smo svi crnu? :)) runnerrr i krele?

Crnu plave nije bilo kod ovog proverenog sto si ostavio link. Lepsa bi bila plava ali nema veze ja zadovoljan.
Dejane imas link na temi postavio je Nikola pre oko 2 nedelje preko search mozes naci ako ne nadjes okacicu ja ponovo :)

Jedna test slika sa 3.2 fix + Xcam settings

Pozdrav drugari prvi put vam pisem treba mi pomoc, u poslednje vreme mi baterija traje malo duze od 12 sati, nekad je to bilo i skoro 2 dana, da li je moguce da postoji neka aplikacija koja mi vuce bateriju posto je kad sam gledao stanje baterije u CPU-Z sve ok sa kapacitetom na sta bi trebalo da obratim paznju?
Hvala unapred

Vratih se na dobri stari lolipop :)
Ubacio sam neku temicu, stavio iride ui ikonice, nabacio skin za cLock izabrao novi wallpaper i dobio ovakav home screen :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423004500638.png
    uploadfromtaptalk1423004500638.png
    693.7 KB · Pregleda: 251
Kucaj "cm12 themes" . pa skines i install. Onda na theme manager i odaberes.

e ovo stvarno nisam očekivao-pa da podelim sa vama
kao što znate dobio sam novi telefon zato što nisu mogli da osposobe displej na starom i prilikom preuzimanja telefona iz vip-a dobijem uredno sve u kutiji i garanciju ali nisam dobio fiskalni račun a na moje pitanje zašto rečeno mi je da nemoze zato što nisam u njihovoj poslovnici uzeo i da će mi dati fiskalni račun tamo gde sam ga i kupio-znači na drugom prodajnom mestu samo da pošalju papire. to je bilo negde u petak ja mislim i danas me zovu iz poslovnice gde treba da dobijem fiskalni i čovek mi kaže ovako:bla bla bla to je bio uvod i kaže da mogu doći po fiskalni i najvažnija stvar je ta da kada sam uzimao telefon u paketu SIGURICA 3000 tad je telefon koštao 30 i nešto hiljada a da sad u tom paketu košta negde oko 18000 i da ce mi sad isplatiti razliku od nekih 12000 - dali možete da verujete? ja jos uvek ne. dobio sam novi tel i još 100 evra. hahahahaha [emoji1] pivo za celu kafanu

Hahaha kako si krenuo sa pricom ja mislio opet neki baksuz, kad ono... Neka i zasluzio si koliko si bio bez fona i napatio sad ima da ih velicas na sva zvona :D

da-vise od mesec dana bez telefona- neću ih veličati samo su ispoštovali zakon kao što mi čovek reče preko telefona a što se tiče servisa i dalje mislim isto samo što sad mislim sa 100 evra više u džepu [emoji1] - hahahaha šalu na stranu ovo nisam očekivao ali ok super na kraju je ispalo dobro -još uvek ne mogu da poverujem

Poslednja izmena:
e ovo stvarno nisam očekivao-pa da podelim sa vama
kao što znate dobio sam novi telefon zato što nisu mogli da osposobe displej na starom i prilikom preuzimanja telefona iz vip-a dobijem uredno sve u kutiji i garanciju ali nisam dobio fiskalni račun a na moje pitanje zašto rečeno mi je da nemoze zato što nisam u njihovoj poslovnici uzeo i da će mi dati fiskalni račun tamo gde sam ga i kupio-znači na drugom prodajnom mestu samo da pošalju papire. to je bilo negde u petak ja mislim i danas me zovu iz poslovnice gde treba da dobijem fiskalni i čovek mi kaže ovako:bla bla bla to je bio uvod i kaže da mogu doći po fiskalni i najvažnija stvar je ta da kada sam uzimao telefon u paketu SIGURICA 3000 tad je telefon koštao 30 i nešto hiljada a da sad u tom paketu košta negde oko 18000 i da ce mi sad isplatiti razliku od nekih 12000 - dali možete da verujete? ja jos uvek ne. dobio sam novi tel i još 100 evra. hahahahaha [emoji1] pivo za celu kafanu
Svaka čast, izuzetno mi je drago. Kao što rekoh moju priču milion puta već do sad, telenor je isto tako mogao da ispadne fer i vrati mi pare date na One, ali naravno to nije u pravilima firme.

Pozdrav svima,

Prativ ovu temu neki 2-3 meseca sigurno.
Još uvek nemam G2 ali planiram da pazarim uskoro, pa bih voleo vašu pomoć oko toga.

Da li je G3 bolji od G2? (drastično bolji i vredan veće cene)
Kolika je generalno cena G2 sada?
Da li možete da mi preporučite negde povoljno kupovinu u NS i okolini ili u bg?

Hvala unapred
Pozdrav

Deki sad čuvaj pare pa na novi one :)
pare dođu i odu manje - više i nisu u prvom planu - samo da smo živi i zdravi a para i telefona će biti. ako ne bude para biće čekova i kartica [emoji1] čekam ove zveri u martu[HIMA mi je favorit] da izađu a ako ne to onda g4 sigurno u junu

Poslednja izmena:
Ja i dalje ne vidim telefon koji je nesto drasticno bolji od ovog sto imam i da je vredan doplate mozda ova nova garnitura kada dodje ali sada jos nikako :D

Pozdrav svima,

Prativ ovu temu neki 2-3 meseca sigurno.
Još uvek nemam G2 ali planiram da pazarim uskoro, pa bih voleo vašu pomoć oko toga.

Da li je G3 bolji od G2? (drastično bolji i vredan veće cene)
Kolika je generalno cena G2 sada?
Da li možete da mi preporučite negde povoljno kupovinu u NS i okolini ili u bg?

Hvala unapred
Pozdrav
nije toliki bolji g3 od g2 bar što se mene tiče - dobijaš samo bolji displej koji vuče više baterije 3 gb rama ali i to zavisi od verzije-moj savet je g2 ili da sacekas još malo i g4

Ja i dalje ne vidim telefon koji je nesto drasticno bolji od ovog sto imam i da je vredan doplate mozda ova nova garnitura kada dodje ali sada jos nikako :D
sto se tiče odnosa cene i onoga što dobijaš ja mislim da je g2 među boljim kupovinama ako ne i najbolja
evo baterija mi treći dan uz WiFi stalno ukljucen kući ili u lokalu kad sam-sinhronizacija sa 2 naloga stalno uključena a osvetljenje auto

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno