Šta je novo?

LG G2

I dalje tvrdim, G2 nije najbolji mobilni na svetu, ali je što se tiče odnosa cena - kvalitet najbolji mobilni na svetu!!!

Kakve veze ima, samo postuj posle ss i reći ćemo ti mi na forumu, imaš i temu na benchu baš za takve stvari.

Ok nego pitam na koliko ti je procenta ekran kad udjes u battery tamo gde je andorid os ekran itd.

Posto ne znam na koliko je normalno zato pitam kako je kod ostalih
pa zavisi koliko ti je procenata ekran potrošio od baterije - zavisi sta ti je trošilo bateriju ako ti je ekran bio ugašen a otišla ti baterija onda će ti biti manji procenat-može da ti bude procenat i npr 70 posto ako ti je ekran najviše potrošio

Poslednja izmena:
Što ne instaliraš bbs? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Pa vidiš šta se dešava?
bf93e0d85906353c3e06d1fceec57e80.jpg

2bb551a8f4dd425958e1d1ec556f10a4.jpg

8f8cfa1e7182c1ce94a95cf9e70e1f2f.jpg

Poslednja izmena:
mislim da moraš prvo da ga napunis skroz pa onda da vidiš ali nisam siguran

Znači uključiš wifi, sinhronizaciju, rotaciju, isključi lokacije - restartuj telefon i stavi ga na punjač .
Kada bude napunjen 100% skini ga sa punjača i 4h ga ne diraj (bukvalno ne pipaj).
Vidi kada si ga skinuo sa punjača i podesi alarm za 4h da te podseti :)

Posle samo idi u BBS aplikaciji gore share i save, dobijeni log fajl ti se nalazi na kartici telefona.
Okači ga negde (dropbox npr) i postavi ovde ili u BBS temi .

ps. ne mora baš striktno 4h, ali što više vremena prođe biće bolje ...
npr možeš pred spavanje to da odradiš i kada ustaneš da sačuvaš log.

Poslednja izmena:
Mogu li cm12 themes da instaliram na stock-u, ili moram pre toga nesto

Naravno da ne mozes, imas romove koji podrzavaju cm theme engine a ima romova koji podrzavaju rro teme.

Pozdrav svima,

Prativ ovu temu neki 2-3 meseca sigurno.
Još uvek nemam G2 ali planiram da pazarim uskoro, pa bih voleo vašu pomoć oko toga.

Da li je G3 bolji od G2? (drastično bolji i vredan veće cene)
Kolika je generalno cena G2 sada?
Da li možete da mi preporučite negde povoljno kupovinu u NS i okolini ili u bg?

Hvala unapred
Pozdrav
85d33087cd6ef5a9e96f7d903f7bf359.jpg

78952895df8c88f9fb949f9cf1cb4493.jpg

PURE STOCK 20 f verzija-doduse nov telefon
wifi ceo dan upaljen bilo da sam kuci ili u lokalu,osvetljenje na auto, sinhronizacija 2 naloga,tapatalk,itd itd i naravno dosta razgovora-telefon sam koristio normalno
ovako nesto G3 nema sanse da postigne

Poslednja izmena:
67 и по сати на батерији, 8 сати SOT-а!??? Ма аааајде...
Једино ако ти је спрат испод трафо станица.

Poslednja izmena:
Само да резимирамо једну ствар, може ли ова 3.2.0 верзија да се флешне на cloudyg2 2.2 и да ли је потребно инсталирати неке додатне драјвере?

Само да резимирамо једну ствар, може ли ова 3.2.0 верзија да се флешне на cloudyg2 2.2 и да ли је потребно инсталирати неке додатне драјвере?

Mislim da ne moze. Meni uvek bude fc.

85d33087cd6ef5a9e96f7d903f7bf359.jpg

78952895df8c88f9fb949f9cf1cb4493.jpg

PURE STOCK 20 f verzija-doduse nov telefon
wifi ceo dan upaljen bilo da sam kuci ili u lokalu,osvetljenje na auto, sinhronizacija 2 naloga,tapatalk,itd itd i naravno dosta razgovora-telefon sam koristio normalno
ovako nesto G3 nema sanse da postigne

To "normalno" je relativna stvar ;)

67 и по сати на батерији, 8 сати SOT-а!??? Ма аааајде...
Једино ако ти је спрат испод трафо станица.
dobro ajde reci sta ti nije jasno?
ti si sigurno navikao na neki drugi pa ti je ovo čudno
sasvim normalna stvar-lepo sam napisao da je telefon nov a ti ako ne veruješ imam viška 100 evrica od vip-a pa ako si raspoložen da se igraš i da staviš na sto ja sam za-baš bi mi leglo još 100

Poslednja izmena:
Da li je iko od vas iskusio problem sa flickerovanjem ekrana, podrhtavanjem slike, znaci na jednu desetinu secunde mozda iskoci neka cudna slika uglavnom zeleno-bela... Desavalo mi se na svakom lolipopu evo sad opet pocelo...?! Na 4.4.2 se ne desava... Samo na cm12,aicp,rr...

Edit:
Uspeo sam da snimim ekran i toku snimanja mi je jednom iskocilo ali na snimku se uopste ne vidi sve je normalno do cega bi to moglo da bude?

Poslednja izmena:
Vrh Dno