kostaivanja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 170
I dalje tvrdim, G2 nije najbolji mobilni na svetu, ali je što se tiče odnosa cena - kvalitet najbolji mobilni na svetu!!!
Na koliko vama stoji % ekrana cini mi se da mi nesto opasno usisava bateriju...
Ok nego pitam na koliko ti je procenta ekran kad udjes u battery tamo gde je andorid os ekran itd.Meni je na auto . 2.2 cloudy, evo 20% ostalo, juce sam ga negde oko 7 ujutru skinuo sa punjaca, ima 5h sota.
Što ne instaliraš bbs? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Pa vidiš šta se dešava?Ok nego pitam na koliko ti je procenta ekran kad udjes u battery tamo gde je andorid os ekran itd.
Ok nego pitam na koliko ti je procenta ekran kad udjes u battery tamo gde je andorid os ekran itd.
Posto ne znam na koliko je normalno zato pitam kako je kod ostalih
HvalaEkran 38%
pa zavisi koliko ti je procenata ekran potrošio od baterije - zavisi sta ti je trošilo bateriju ako ti je ekran bio ugašen a otišla ti baterija onda će ti biti manji procenat-može da ti bude procenat i npr 70 posto ako ti je ekran najviše potrošioOk nego pitam na koliko ti je procenta ekran kad udjes u battery tamo gde je andorid os ekran itd.
Posto ne znam na koliko je normalno zato pitam kako je kod ostalih
Što ne instaliraš bbs? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Pa vidiš šta se dešava?
Ne vredi sad to ništa
Ok sad cu to da odradimNe vredi sad to ništanapuni ga, skini s punjača i ne diraj ga bar 4 sata, i onda pošalji... Ali prvo namesti sa ss ovo
GraciasNaravno da ne mozes, imas romove koji podrzavaju cm theme engine a ima romova koji podrzavaju rro teme.
Pozdrav svima,
Prativ ovu temu neki 2-3 meseca sigurno.
Još uvek nemam G2 ali planiram da pazarim uskoro, pa bih voleo vašu pomoć oko toga.
Da li je G3 bolji od G2? (drastično bolji i vredan veće cene)
Kolika je generalno cena G2 sada?
Da li možete da mi preporučite negde povoljno kupovinu u NS i okolini ili u bg?
Hvala unapred
Pozdrav
![]()
![]()
PURE STOCK 20 f verzija-doduse nov telefon
wifi ceo dan upaljen bilo da sam kuci ili u lokalu,osvetljenje na auto, sinhronizacija 2 naloga,tapatalk,itd itd i naravno dosta razgovora-telefon sam koristio normalno
ovako nesto G3 nema sanse da postigne
dobro ajde reci sta ti nije jasno?67 и по сати на батерији, 8 сати SOT-а!??? Ма аааајде...
Једино ако ти је спрат испод трафо станица.
kod mene normalno znači bez igranja igica,bio je poneki klip na YouTube, minimum 30-tak poziva dnevno, tapatalk, blic, ostale vesti neznam sta jos da ti nabrojimTo "normalno" je relativna stvar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari