Šta je novo?

LG G2

Pa da je hw problem ne bi ga bilo na kk.
Krele jesi citao mozda na xda, mozda se to ljudima javlja.

Pa mozda su razliciti drajveri zbog toga sto jos nema oficijalnog. Neka vrati na kk pa da vidimo.

Nema toga na KK provereno, eo i sad sam opet flashovao danasnju verziju Aicp i sad je sve u redu, tako sam i ranije reshavao problem ili sam se vracao na KK. Do drajvera samo moze da bude ali nisam cuo jos nikom da se desava...

Meni se to dešavalo tijekom 2 dana. Znaci mislio sam možda umisljam. I flashao drugi ROM, stavio render kernel i sve OK. SAD sam ih izmijenjao par i opet sve OK radi. Znaci onako ekran kao da je hardverska greška, kao smetnje.
Nije do različitog panela.

Meni se to dešavalo tijekom 2 dana. Znaci mislio sam možda umisljam. I flashao drugi ROM, stavio render kernel i sve OK. SAD sam ih izmijenjao par i opet sve OK radi. Znaci onako ekran kao da je hardverska greška, kao smetnje.
Nije do različitog panela.
Upravo to, znaci sve je u redu sa hw to mi je najbitnije.

Da li je iko od vas iskusio problem sa flickerovanjem ekrana, podrhtavanjem slike, znaci na jednu desetinu secunde mozda iskoci neka cudna slika uglavnom zeleno-bela... Desavalo mi se na svakom lolipopu evo sad opet pocelo...?! Na 4.4.2 se ne desava... Samo na cm12,aicp,rr...

Edit:
Uspeo sam da snimim ekran i toku snimanja mi je jednom iskocilo ali na snimku se uopste ne vidi sve je normalno do cega bi to moglo da bude?
Da li je taj flickering kao oni stari tv-ovi kada nema kanala pa budu one belo sive kockice ?

Bude i tih belo sivih barem sam ja primetio ali to je bukvalno jedan delic sekunde... Ali nekako preovladava zelena :D

Uzeo sam plocu na ebay-u, kako mogu da saznam da li je zakljucana? Kada ukljucim telefon napise mi NO NETWORK, da li mozda treba da je otkljucam za nase mreze. Lik od koga sam je kupio kaze da ne radi u UK zbog osiguranja, ali van UK radi 100%

Bude i tih belo sivih barem sam ja primetio ali to je bukvalno jedan delic sekunde... Ali nekako preovladava zelena :D
Ja sam slicnu stvar imao na n5. Odradim factory reset bude sve ok dan ,dva i onda opet isto. Na svakih par minuta pojave se na pola sekunde te "smetnje". Trazio na youtube klip ljudi koji su imali slican problem i nisam nasao nista.. Stvarno cudna stvar

1. turn the phone on with any sim card and type 2945#*801# If nothing happens, type 2945#*802# or 2945#*803#
2. on LCD of your LG will pop up a hidden menu
3. enter unlock code received from sim-unlock.net
4. confirm this and your LG is already unlocked 

Jao bre i meni je bio flickering na nekom od romova, ali ne na svim. Mada pregledajte sva podesavanja. Mislim da je do necega u sistemu.

Možda u dev options ona hardware preklapanja kad moram prijevod koristiti hwhw

Odex brze izvrsava funkcije i bolji je za Dalvik, dok je DeOdex bolji za customizaciju i ART.

Cloudy 2.2 sa artom, deodex kida. Evo ja sam prezadovoljan, radi kao sat

Deodex je meni imao peoblem uvek jer uspori posle par dana. I art i dalvik. Sad je odex i dalvik i od kada je izasao 2.2 nema usporavanja.

Menjao sam displej na telefonu i kada sam ga sklopio i probao da ga upalim nije hteo. Kada ga stavim na punjac pocne da treperi crvena lampica 7-8 puta i tako u krug. Ne znam da li je do displeja ili do neceg drugog. Citao sam na xda da je jos neko imao slican problem, ali ne znam da li je i on menjao displej i kao resenje je da se otkaci baterija na neko vreme i to bi bilo to. Kod mene to nije uspelo. Dok sam jos negde nasao da lampica tako blinka zato sto telefon softverski nije prihvatio nove delove?
Ima li neko ideju sta se desava?

Probaj da ga ostaviš malo duže na punjaču, možda je baterija totalno prazna.

Nazad
Vrh Dno