Upravo to, znaci sve je u redu sa hw to mi je najbitnije.Meni se to dešavalo tijekom 2 dana. Znaci mislio sam možda umisljam. I flashao drugi ROM, stavio render kernel i sve OK. SAD sam ih izmijenjao par i opet sve OK radi. Znaci onako ekran kao da je hardverska greška, kao smetnje.
Nije do različitog panela.
Da li je taj flickering kao oni stari tv-ovi kada nema kanala pa budu one belo sive kockice ?Da li je iko od vas iskusio problem sa flickerovanjem ekrana, podrhtavanjem slike, znaci na jednu desetinu secunde mozda iskoci neka cudna slika uglavnom zeleno-bela... Desavalo mi se na svakom lolipopu evo sad opet pocelo...?! Na 4.4.2 se ne desava... Samo na cm12,aicp,rr...
Edit:
Uspeo sam da snimim ekran i toku snimanja mi je jednom iskocilo ali na snimku se uopste ne vidi sve je normalno do cega bi to moglo da bude?
Ja sam slicnu stvar imao na n5. Odradim factory reset bude sve ok dan ,dva i onda opet isto. Na svakih par minuta pojave se na pola sekunde te "smetnje". Trazio na youtube klip ljudi koji su imali slican problem i nisam nasao nista.. Stvarno cudna stvarBude i tih belo sivih barem sam ja primetio ali to je bukvalno jedan delic sekunde... Ali nekako preovladava zelena![]()
Aha, znaci ispravno ga očitava. Onda je možda locked. Pogledaj na netu onaj kod za ulazak u taj menu za unlock.357246055787228
Upalio se!!!Probaj da ga ostaviš malo duže na punjaču, možda je baterija totalno prazna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari