Šta je novo?

LG G2

imaju oni to već spremljeno sigurno samo ko zna iz kog razloga nisu pustili-nemoze puno da se razlikuje od verzije za Koreje-ja mislim da je sve to zbog loše prodaje g3-jer ako bi sad g2 imao lollipop sigurno bi se manje ljudi odlučivao za g3 zato što i nije neki upgrade u odnosu na g2-zato su i požurili sa lollipopom za g3 da bi što više prodali

Od sutra sam vlasnik jednog lg g2 (konačno) :D

Pa da, taman kad mi dobijemo 5.0 Google ce da izbaci 5.1. Nikada u toku sa najnovijom verzijom :D

Aj ne dramite, imate sirok asortiman romova, ajde da lizalica donosi nesto, nego ne donosi bas nista.

Pa da, taman kad mi dobijemo 5.0 Google ce da izbaci 5.1. Nikada u toku sa najnovijom verzijom :D

Tako funkcionise potrosacko drustvo, ***. Nismo jos lepo ni G2 prostudirali, oni vec G4 izbacuju. Samo kupuj, trosi, menjaj. Manjak apdejtova je jedan od nacina da te nateraju da se ponovis.

Aj ne dramite, imate sirok asortiman romova, ajde da lizalica donosi nesto, nego ne donosi bas nista.

Mislis da ne donosi ? Pa vise nemas osecaj da si na Gingerbreadu vec na nekom drugom sistemu... Kao sto su neki rekli. Ali bar cemo dobiti, neki telefoni koji su mnogo bolji od G2 nece dobiti update.

Mislis da ne donosi ? Pa vise nemas osecaj da si na Gingerbreadu vec na nekom drugom sistemu... Kao sto su neki rekli. Ali bar cemo dobiti, neki telefoni koji su mnogo bolji od G2 nece dobiti update.
Veruj mi, na g3 mi je lolipop. Bas cu da uradim jedan video review da vidite koliko g2 brze radi. G3 ima bolju kameru, zvuk i ekran. Ostalo je na strani G2

Pa ima, ocekuje se da ce generalno bolje da radi, sto nije slucaj. Mocniji hardware i najnoviji os daju losije rezultate.
Nema veze Lollipop sam po sebi sa brzinom rada. To bi moglo da se priča za Nexuse jer tamo imaš samo Android, kod ostalih proizvođača sve zavisi od skina. S4 recimo mnogo bolje radi na Lollipopu ali ne zbog njega samog već zato što je touchwiz 5x bolji nego onaj koji je do tada bio.
Jedino ubrzanje koje bi moglo da se negde primeti je startovanje aplikacija i prebacivanje iz jedne u drugu, zbog arta. Ko je koristio art na kitkatu njemu će i to biti isto.

nema trenutno telefona koji je mnogo bolji od g2 jedino možda Note4

Pa dobro jesam ga preterao, nisu mnogo bolji ali uglavnom su to kinezi ima ih na hiljade. Ako bas hoces da znas koji su, pretrazi. Mislim specifikacijski bolji.
Inace vidim da je neki lik flashovao G2 Pro LP na G2.

Navodno sa ovog foruma http://sccn.vn/threads/stock-lollipop-for-g2-all-variant-d800-d802-l01f-vs980-ls980.8070/page-35 treba da dobijemo portovani lollipop. Koliko csam ja razumeo trenutno postoji test za D800, L01F i VS980. Nas D802 i LS980 moraju da cekaju jos malo... Nadam se u toku vikenda
Port je sa korejske poslednje verzije F320S V30E
8b3630ca7c2f5c7650e30a2005618903.jpg

b21f3ba6ec6649a849626e5a4193e65d.jpg

8f6a0d26c44ee19f00dfefb081e80d47.jpg

Poslednja izmena:
Au brate, ubaci kao attachment. Na lapu ne mogu da vidim nista ovde, moram da skrolujem 50 puta

Zna li neko kako da resim problem prebacivanja iz silent moda u sound..desava mi se preko noci stavim silent ujutru ukljuci sound sam..nije mi ukljecen quiet mode..nzm o ceemu se radi?

@lgg2 to se i meni desavalo, igraj se malo sa quiet modom, odnosno pomeri vreme, ukljuci i iskljuci i trebalo bi da bude sve ok

Sredio majstor i drugi. Vamos

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423327818932.jpg
    uploadfromtaptalk1423327818932.jpg
    249.9 KB · Pregleda: 335
Ima. Nađi folder system/media/audio/ui i u njemu je fajl lg cable connect. Obriši ga.
Tu su i drugi dosadni tonovi, battery full, battery low itd. pa briši šta ti smeta.

Jup! Ovo je odradilo posao.
Napomena za sve koji ovo pokušaju: ni jedan file manager nije hteo da odradi move, ali odvojene operacije copy pa onda delete rade.

Hvala

Nazad
Vrh Dno