Kit kat sam ja jos u novembru imao na nexusu 4I kitkat su pustili u januaru '14te, nama mart![]()
Eeee nexusKit kat sam ja jos u novembru imao na nexusu 4tako da ako bude tako onda opet negde u martu...
Pa da, taman kad mi dobijemo 5.0 Google ce da izbaci 5.1. Nikada u toku sa najnovijom verzijom![]()
Aj ne dramite, imate sirok asortiman romova, ajde da lizalica donosi nesto, nego ne donosi bas nista.
Veruj mi, na g3 mi je lolipop. Bas cu da uradim jedan video review da vidite koliko g2 brze radi. G3 ima bolju kameru, zvuk i ekran. Ostalo je na strani G2Mislis da ne donosi ? Pa vise nemas osecaj da si na Gingerbreadu vec na nekom drugom sistemu... Kao sto su neki rekli. Ali bar cemo dobiti, neki telefoni koji su mnogo bolji od G2 nece dobiti update.
Ako mislis na quet mode nije ukljucenUkljucen ti je nocni mod garant.
Pa kakve to veze ima sa lollipopom?Veruj mi, na g3 mi je lolipop. Bas cu da uradim jedan video review da vidite koliko g2 brze radi. G3 ima bolju kameru, zvuk i ekran. Ostalo je na strani G2
Pa ima, ocekuje se da ce generalno bolje da radi, sto nije slucaj. Mocniji hardware i najnoviji os daju losije rezultate.Pa kakve to veze ima sa lollipopom?
Koji telefoni su mnogo bolji od G2?Mislis da ne donosi ? Pa vise nemas osecaj da si na Gingerbreadu vec na nekom drugom sistemu... Kao sto su neki rekli. Ali bar cemo dobiti, neki telefoni koji su mnogo bolji od G2 nece dobiti update.
Nema veze Lollipop sam po sebi sa brzinom rada. To bi moglo da se priča za Nexuse jer tamo imaš samo Android, kod ostalih proizvođača sve zavisi od skina. S4 recimo mnogo bolje radi na Lollipopu ali ne zbog njega samog već zato što je touchwiz 5x bolji nego onaj koji je do tada bio.Pa ima, ocekuje se da ce generalno bolje da radi, sto nije slucaj. Mocniji hardware i najnoviji os daju losije rezultate.
Koji telefoni su mnogo bolji od G2?
I dalje nisi odgovorio koji su to telefoni MNOGO bolji od G2 i šta je to što ih čini TOLIKO (MNOGO) boljim od G2!?Pa dobro, vecinom su to kinezi, ali da Lollipop dobijamo, dobijamo ga. Kad, ne zna niko.Uglavnom, kad sam video po korejskim verzijama, radi fluidno bez ikakvih problema.
Kasnije sam ubacio slike editovao! Nema funkcija attachment.[emoji4]Au brate, ubaci kao attachment. Na lapu ne mogu da vidim nista ovde, moram da skrolujem 50 puta
Ima. Nađi folder system/media/audio/ui i u njemu je fajl lg cable connect. Obriši ga.
Tu su i drugi dosadni tonovi, battery full, battery low itd. pa briši šta ti smeta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari